agada Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Chcę Was pocieszyć, że w tej chwili na kwarantannie jest też taki wielki micho, ale rasa? Wogóle jakoś sporo dużych psów na kwarantannie, bo w ogólnych trwało karmienie i wszystkie zamknięte były..., a zapach przypalonej kaszy/ziarna smakowity :diabloti: Quote
Jola i Czterołapy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Żuniu! Jeżeli będziesz (a pewnie będziesz) z Aurelem odbierać Borysa ze schronu, to może jeszcze chłopakowi jakąś fotkę zrobisz, przed odjazdem??? Quote
_Goldenek2 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dziewczyny wszystko już dograły na medal. Super się spisały :) Quote
sacred PIRANHA Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 niech mi ktoś jeszcze powie ile w obwodze szyji może mieć kaukaz:cool3: żeby za małej obroży dla niego nie przygotować:evil_lol: Quote
IVV Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 cioteczki goldenkowe -sunia goldenka czeka na uspienie ,a jesli trafi do boksu psy ja zagryza :( http://www.dogomania.pl/threads/197006 Quote
Tola Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 :placz: Borys nie żyję, wiadomosci chyba zaraz będą i tutaj. Quote
URIA Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Jestem w szoku.... wszystko dla niego było gotowe na nowe życie:( niech żunia opisze resztę bo była przy sekcji.... Quote
_Goldenek2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kopiuję na razie to co Żunia napisała u nas na forum: Nie wiem po co ja tam poszłam- straszne przeżycie. Zawsze muszę wsadzić twarz nie tam gdzie trzeba.... durna jestem, ot co. To był młody psiak. Wszystkie organy zdrowiutkie, z wyjątkiem serca. Język siny ,prawie przegryziony przez zaciśnięte zębiska. Po rozmowie z wetem zrozumiałam, że on odszedł w nocy, ale o 8 rano jego wnętrzności jeszcze parowały. To ta moja cholerna nieufność, a zawsze twierdziłam, że mam do weta zaufanie...... Nigdy więcej.... Przed kastracją wet go dokładnie badał. Borys bez problemów wybudził się po narkozie.... to skąd serce. Wylew u takiego młodego psinki. Wyrzucam sobie, że go wcześniej nie wyciągnęłam, bo może on był tak strasznie nieszczęśliwy, że biedak nie wytrzymał. Wybaczcie Żuni... Jest w szoku i potwornie załamana. Jak ochłonie.... pewno sama coś napisze. Biedny Borysek . Wybacz piesku.... nie zdążyłyśmy :(:(:( Quote
Olena84 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kto by mógł przypuszczać, że tak sie stanie? Miejmy nadzieje, że nie cierpiał i odszedł szybko... Quote
IVV Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 nic z tego nie rozumiem .................................................:( Quote
_Goldenek2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Niewykluczone, że Borys miał wrodzoną wadę serca. To był młody pies. Innego wytłumaczenia nie znajduję. Żunia widziała krew w worku osierdziowym.... Quote
IVV Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Goldenek dziekuje ,ze zajrzalyscie do tej biednej goldenko-podhalanki !!!!!!! Quote
_Goldenek2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 IVV napisał(a):Goldenek dziekuje ,ze zajrzalyscie do tej biednej goldenko-podhalanki !!!!!!! No co Ty.... A od czego tu jesteśmy? ;). Będzie dobrze, damy radę :). Quote
saura Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 kurcze właśnie szykowałam przelew i podkusiło mnie żeby tutaj wejść :( łzy się zakręciły :( Quote
_Goldenek2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Borys byłby wdzięczny.... przekaż na inną biedę.... tutaj tego nie brakuje :( Quote
Joodith Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nie wierzę :-(:-(:-( taki piękny, tak niewiele dzieliło go od nowego, lepszego życia :-( Quote
Tola Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Przykro mi bardzo:-( Tak niewiele brakowało... Okrutny bywa ten los... Quote
Ewka :) Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Straszne :( Taki młody psiak... Rzadko śledzę jakiś wątek, a w niego tak wierzyłam... :placz: Miał kastracje w schronisku? Akurat teraz? :shake: :-( Quote
Joodith Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dopiero zobaczyłam jaki był chudziutki :( Quote
agada Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ale po cholerę psu kastracja tuz przed zabraniem? Może tego stresu było aż nadto. No szlak a tak się cieszyłam, ze mu sie poszczęściło... Quote
Recommended Posts