_Goldenek2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Asia, jutro z rana zacznę ludzi na wątek zapraszać. Im więcej zaprosimy tym większa szansa na zebranie pieniędzy. Quote
Jola i Czterołapy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Zaproszenia, to świetna metoda. Można zapraszać w wątkach, jak i pisząc na pw. Postaram się porozsyłać trochę prywatnych zaproszeń ;) Quote
agada Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Będę kibicować Boryskowi, bo to piękny pies i cieszę się,. że wychodzi z tego pierdla! też mam kaukaza Borysa! Miałam ochotę uiścić opłatę schroniskową, ale wobec tego przeleje cosik na konto podane, potem sie zobaczy, pewnie jakiś bazarro. Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Agada wydzwaniałam do ciebie wczoraj!!!!! TY zalatana kobito! masz ze swojego Borysa pożyczyc jakies oprzyrządowanie na tydzien moze? Quote
agada Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):Agada wydzwaniałam do ciebie wczoraj!!!!! TY zalatana kobito! masz ze swojego Borysa pożyczyc jakies oprzyrządowanie na tydzien moze? No niestety, ani szelek, ani kagańca, bo mój to łagodny przecież :evil_lol:. Obroży, ani smyczy psu nie odbiorę :shake:. Może coś na bazarkach się obija takiego? To mogłabym fundnąć. Zapomniałam telefonu, bo nie mogłam znaleźć :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 nie nie ja tylko tak pytam już z zadrą sie dogadałam że coś wynajdziemy a jak nie uda się z używanych to podbierzemy ze sklepu ihihi Quote
URIA Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dzięki dziewczyny, że jesteście, bo to mój pierwszy wątek ze zbiórka dla psa i idzie mi to chyba jak krew z nosa.. :oops: Ale, zapraszamy wszystkich może się rzeczywiście rozkręci. :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 damy radę, nic się nie bój:cool3: kto tu na dogo jest od kaukazow? KWL? Quote
URIA Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Dzień dobry wszystkim cioteczkom Borysa :) Quote
LadyS Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 KWL, Ada_-_ , one wiem, że są od kaukazów. Można też do Biafry napisać, 3 x, nie wiem, może też przyjdą :) Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Biafra to go bierze pod swe skrzydła :-) Quote
Bjuta Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nie wyciągajcie go bez kompletu stałych deklaracji. Biafra nie daje rady finansowo. Ma za dobre serce jak na swoje możliwości (4 kaukazy które są u niej - są ciągle przynajmniej w części na "łaskawym chlebie") . Deklaracje jednorazowe jest bardzo łatwo zebrać (ja też wpłacę) - ale bez kompletu stałych nie można tak dużego i drogiego w utrzymaniu psiaka wyciągać ze schronu. Naprawdę tak uważam. Quote
Olena84 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Na razie sie zapisuje, musze ogarnac finanse Quote
URIA Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Bjuta']Nie wyciągajcie go bez kompletu stałych deklaracji. Biafra nie daje rady finansowo. Ma za dobre serce jak na swoje możliwości (4 kaukazy które są u niej - są ciągle przynajmniej w części na "łaskawym chlebie") . Deklaracje jednorazowe jest bardzo łatwo zebrać (ja też wpłacę) - ale bez kompletu stałych nie można tak dużego i drogiego w utrzymaniu psiaka wyciągać ze schronu. Naprawdę tak uważam. Bjuta tak właśnie będzie. [SIZE="3"]PÓKI NIE MA KOMPLETU DEKLARACJI STAŁYCH NA HOTEL DLA BORYSA, NIE WYCIĄGAMY GO ZE SCHRONISKA Biafra może się nim zaopiekować w sensie poświęcenia mu czasu, zorganizowania hotelu, ale finansowo nie da rady. Nawet jeśli uzbierają się jednorazowe deklaracje pokrywające powiedzmy listopad, to nie wystarczy bo nie można ryzykować, że Borys w grudniu trafi do kolejnego schronu. lu_Gosiak dziękujemy ! :) Quote
3 x Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Bjuta napisał(a):Nie wyciągajcie go bez kompletu stałych deklaracji. Biafra nie daje rady finansowo. Ma za dobre serce jak na swoje możliwości (4 kaukazy które są u niej - są ciągle przynajmniej w części na "łaskawym chlebie") . Deklaracje jednorazowe jest bardzo łatwo zebrać (ja też wpłacę) - ale bez kompletu stałych nie można tak dużego i drogiego w utrzymaniu psiaka wyciągać ze schronu. Naprawdę tak uważam. dokładnie zwłaszcza że z tego co wiem, kaukaz miałby być nie u Biafry a w normalnym komercyjnym hotelu i to nie Iza potrzebuje wsparcia w utrzymaniu psa tylko pies potrzebuje wsparcia na utrzymanie Iza udostępnia konto Fundacyjne do wpłat może doglądać psa w hotelu pomóc ew w adopcji ale nie jest w stanie utrzymać tego psa! URIA skoryguj mnie jesli się mylę? Borys ma iść do hotelu a deklaracje na niego zbierane mają byc na opłacenie hotelu (komercyjnego) a nie na zapłacene Biafrze za hotelowanie psa. edit. widzę URIA że pisałysmy to samo w tym samym czasie :) Quote
URIA Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 3 x tak pisałyśmy w tym samym czasie, tak jest - hotel jest mocno zaprzyjaźniony z Biafrą - stąd stawka 15 zł/doba która uważam że jest naprawdę niska jak na takiego cielaczka, ale to nadal hotel. Biafra bierze go pod swoje skrzydła pod względem opieki i szukania ew domu - NIE FINANSOWYM. Quote
Bjuta Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tak 15 zł to naprawdę promocja. Tylko raz widziałam jak kaukaz zjada wiadro ryżu z mięsem na obiad... Robiło wrażenie! Quote
irenaka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Zmiana tematu dziewczyny, przepraszam. Może nie wszyscy jeszcze mieli okazję dowiedzieć się, co dzieje się w Dyminach:-(. Nie zostawiajmy dziewczyn z Kielc samych. Jeżeli ktoś może podpisać petycję, to bardzo proszę o to: http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierz%C4%84t_w_kielcach_dyminy.html Zapraszam też w imieniu dziewczyn, 17 listopada do Kielc na manifestację, jeżeli ktoś nie będzie mógł jechać, to może pomoże w jej organizacji ? : http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas%21%21%21 Dyminy dziś:-(:-(. Isadora7 powinna mieć za ten film, miejsce w niebie poza kolejnością [video=youtube;oij7aauWQ-g]http://www.youtube.com/watch?v=oij7aauWQ-g[/video] Quote
Tola Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 :-(:-(:-( Straszny ten los zwierzat w rękach nie - ludzi i panstwowych urzędników:-( Skopiuję post i powrzucam na swoje wątki. URIA - Wysłalam obiecane zdjęcia fantów, moze cos sie przyda... Quote
nina_q Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 jestem i ja. piekne psisko ale takie biedne :-( za wiele nie pomoge finansowo ale zaraz tykne pare fotek na bazarek. Jakis tematyczny jest czy wszystko? :) Quote
saura Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 w okolicach 15go będe w stanie podrzucić nawet 30 zł. może 40. Zatem na razie jednorazowo 40zł ale po 15ym jak dostane pieniążki za staż. Borys jest piękny i szkoda by w schronie siedział :( Quote
Ewka :) Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A ja tu przyszłam za Goldenką2 :) Niestety w tym miesiącu u mnie ciężko z pieniędzmi :| Poszło nam sporo na "wyprawkę" dla naszej Bonitki. Ale mogę coś przelać na początku grudnia :multi: Postaramy się przesłać z Piotrkiem i Bonią 100 zł :) Zawsze to chociaż na pewien czas w hoteliku albo jedzonko. Quote
Recommended Posts