Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam szczerze, ze bylam w zeszlym roku na wystawie w Toruniu, ale nie slyszalam o tych przypadkach smiertelnych. Rzeczywiscie na wystawie bylo bardzo goraco, ale... mozna przypuszczac, iz w srodku lata bedzie goraco ;) i odpowiednio zabezpieczyc przed slonkiem zarowno siebie samego jak i psiaka.

Wspominam to wystawe bardzo symatycznie i dlatego w tym roku jade tam ponownie!

Posted

Cavalierka napisał(a):
Organizacja jest w sumie ok,ale jest bardzo mało miejsc, gdzie można schronić siebie i swoje psy przed słońcem :shake: W zeszłym roku z powodu upału na tej wystawie zmarły 2 Chow Chowy i 1 Amstaff :shake: .

Marta jak chcesz troszke cienia, to zapraszam do mnie na herbatke :cool3: tylko troszke daleko mieszkam od wystawy...

Posted

Witam!

Na tej wystawie jest do wystawienia suczka weimarka. Jest to psina trudna w ringu, często są z nią problemy, boi się, trzeba potrafić ją nakręcić :) Ja osobiscie niestety na wystawię się nie pojawie, a więc czy ktoś podjął się by wystawienia jej? Jeśli tak zapraszam na prv.

Ostatecznie znalazby sie moze dla mnie transport na tą wystawę? Ktoś jedzie w okolicach Tomaszowa Maz, Lodzi?

Posted

W Toruniu będe,podjełabym się wystawiania tej weimarki aczkolwiek jestem już w roli handlera dwóch yorków i bull terierra więc boję się ,że może to ze sobą kolidować a nie chcę potem niemiłych niespodzianek ;)

Posted

Faktycznie, historia z Chow-Chowem jest niestety prawdziwa, ale to jak juz ktos napisal - rok 2000. Bylo to na innym stadionie, po drugiej stronie Wisły. Widzialam to wszystko na wlasne oczy - pies w lazience na kafelkach, polewany litrami wody :-( ehh uwazajcie na swoje pociechy i absolutnie nie zostawiajcie ich na sloncu...

Viz nie bedzie w Toruniu, więc jakby ktoś potrzebowal pomocy - moge wystawić psa ;)

Posted

ja bede :) jade z Nesjanką:loveu: (100 raz dzieki :D )
Zabieram tez moja Mari na debiut w szczeniakach:diabloti:
(ciekawe jak jej pojdzie:evil_lol: )
i byc moze wystawie boxerke w młodzierzy.....;)

Posted

LAURA napisał(a):
ja bede :) jade z Nesjanką:loveu: (100 raz dzieki :D )
no i pomoge przy wystawianiu jej pieskow :)
Zabieram tez moja Mari na debiut w szczeniakach:diabloti:
(ciekawe jak jej pojdzie:evil_lol: )
i byc moze wystawie boxerke w młodzierzy.....;)

Z tego co wiem to ja i Kasia pomagamy Nesjance :cool3: