Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Basik']Mateusz, czy Tobie odpisywałam ze skrzynki związkowej jak dojechać z dworca Toruń Wschodni na wystawę? Do wszystkich jadących PKP jak macie możliwość - to wysiadajcie na tym dworcu - 2 przystanki tramwajem nr 2 w stronę centrum, czyli w lewo:) i jesteście prawie pod wystawą! Do ludzi, którzy będą jechali samochodami przez Świecie - most jest w remoncie - duże korki! Jeśli możecie to jedźcie przez Grudziądz - to z kierunku Trójmiasta, z Koszalina i okolic droga też wiedzie przez ten felerny most - lepiej jechać przez Bydgoszcz! Mateuszu bardzo proszę zrób fotki dogowi arg. idzie sam przed dogami niem. - ja będę go pokazywała, no i oczywiście labki - bardzo proszę - ja pokazuję mojego Nico w użytku oraz Benna znajomej w championach - please!!!!!!! Cierpimy na brak dobrych fotek!!!!!!!!! nie to nie mi, ale dzięki za pomoc ;) postaram się zrobić fotki ;) ale nie wiem jakiemu psu... będę miał swój aparat... Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 chodzi o doga arlekina ?? a tym tramwajem to trzeba wysiać na 2 przystanku od dworca tak ?? Quote
Basik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Tak wsiadasz w tramwaj nr 2 jedziesz w stronę centrum - czyli jak masz za plecami dworzec to w prawo na wiadukt - wysiadasz na 2 przystanku i przechodzisz na lewą stronę ulicy - będzie kierunk na klinikę wet. to jest ul. Świętopełka - idziesz cały czas prosto - zobaczysz cały zgiełk przedstadionowy dość szybko:) A dog to dog argentyński - jest sam w rasie, wychodzi tuż przed dogami niemieckimi. Jeśli przeglądałeś fotki z Sopotu na stronie Kapitana LOBO - link był podawany w wątku o wystawie Sopockiej - to jesteśmy na pudle w juniorach gr.II fotka 192:) Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Basik']Tak wsiadasz w tramwaj nr 2 jedziesz w stronę centrum - czyli jak masz za plecami dworzec to w prawo na wiadukt - wysiadasz na 2 przystanku i przechodzisz na lewą stronę ulicy - będzie kierunk na klinikę wet. to jest ul. Świętopełka - idziesz cały czas prosto - zobaczysz cały zgiełk przedstadionowy dość szybko:) A dog to dog argentyński - jest sam w rasie, wychodzi tuż przed dogami niemieckimi. Jeśli przeglądałeś fotki z Sopotu na stronie Kapitana LOBO - link był podawany w wątku o wystawie Sopockiej - to jesteśmy na pudle w juniorach gr.II fotka 192:) aha,ale ten przystanek jest gdzieś za wiaduktem czy gdzie ?? ja kompletnie nie znam Torunia:shake: Quote
Basik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Z przystanku widzisz wiadukt - pierwszy przystanek jest za nim, a na drugim wysiadasz. Quote
Incunabula Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A jak najszybciej dojechać na ten stadion ze stacji Toruń Główny? Jest jakiś tramwaj/autobus bezpośredni? Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Basik']Z przystanku widzisz wiadukt - pierwszy przystanek jest za nim, a na drugim wysiadasz. dzięki bardzo za wytłumaczenie :D :) Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 a nie wiesz może o której jest ten tramwaj tak po 9.30 ????? Quote
Basik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 9.31 jeśli na niego nie zdążysz następny dopiero o 10 bo to niedziela i wakacje... wówczas dopytaj o autobusy, które jadą na ul. Kościuszki i stają przy Herbowej - to przystanek blisko tramwajowego. Możesz też iść pieszo wzdłuż torów tramwajowych - to jakieś 15 min dla osoby, która jest zaprawiona w spacerkach:) Quote
Patka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 na stadion łatwo trafić obok jest hotel Reflex 10 min piechtąod stadionu, a 30 min od stadionu pieszo jest Stare Miasto a tam masa hoteli tu wykaz - http://www.torun.webd.pl/hotele.html - na pozycji 17 wspomniany reflex :razz: stadion znajduje sie blisko przystanków autobusowych na ulicy kościuszki (osiedle mokre na planie) i tramwajowych od dworca łatwo dojechać kierujemy sie pytając o stadion na Świętopełka lub restauracje Herbowa niemal każdy zna te miejsca :smile: to plan jazd komunikacji: http://portal.mzk.torun.pl/files/113...b8878/plan.jpg i kursy autobusów http://portal.mzk.torun.pl/index.php...943ce58fd8ce3f ale taxa będzie kosztowała ok 20 zł tak myślę z dworca głównego na stadion:razz: proszę przyklejam z 3 strony :cool3: Quote
daga10011 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Patka napisał(a):proszę przyklejam z 3 strony :cool3: Patka a Ty bedziesz jako widz???????.Jak tak to podejdz do leonkow,dawno sie nie widzialysmy :-( Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Powodzenia jutro! I bardzo proszę o fotki jamników krótkowłosych i szorstkowłosych! :loveu: Quote
nane Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 a my chyba nie dojedziemy :shake: pies który miał być pokazany nam się rozchorował dzisiaj :-( i raczej do jutra mu nie przejdzie :roll: Quote
Patka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 nane przykro mi Rudolfina tez nam dzis coś nie domaga ale walczymy :shake: daga10011 kochana i tu Cię zadziwię jak sie do jutra nie rozłożę to będę jako wystawca :evil_lol: sporo sie zmieniło ... Quote
daga10011 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :-o:oops: to faktycznie dlugo mnie nie bylo:-o a co bedziesz wystawiac??????:-o:oops:.a juz poczytalam pobieznie i bedziesz miala dzidzie:D i masz staffika....kurcze,dlugo nie czytalam dogo,szok!!! Quote
Patka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 bywa :) to zapraszamy na ring 9 jak będziesz miała chwile bo z tym brzuchem w tłumie ciężko :razz: Quote
Lambi Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Patka napisał(a):bywa :) to zapraszamy na ring 9 jak będziesz miała chwile bo z tym brzuchem w tłumie ciężko :razz: Patka trzymam jutro kciuki za Twoją pociechę i za Twój brzucholek :lol: :lol: Quote
SimonK Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jade bez zgloszenia, oczywiscie nie doszlo na czas... :/ Super po prostu... :( Quote
daga10011 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Lambi napisał(a):Patka trzymam jutro kciuki za Twoją pociechę i za Twój brzucholek :lol: :lol: ta ja tez trzymam.:loveu:.postaram sie podejsc ,tylko ja mam jutro gosci z hollandii ktorzy beda ze mna,poza tym wystawiam Kaje a ona na wystawie niezbyt przyjazna do innych psow:placz: Quote
Vectra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 mamy zgłoszenie mamy zaświadczenie o stanie zdrowia mamy komplet wystawowy klatka naszykowana reszta dupereli też aparat gotowy i zwarty jeszcze kilka drobiazgów i będziemy gotowi do drogi startujemy o 6 rano wszystkim życze powodzenia :buzi: Quote
lothia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 a my mielismy na potwierdzeniu ze wystarczy szczepienie aktualne Quote
jovanna Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zdobylismy lok.1, oc. dosk. i CWC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Quote
Recommended Posts