Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basik']Mateusz, czy Tobie odpisywałam ze skrzynki związkowej jak dojechać z dworca Toruń Wschodni na wystawę?
Do wszystkich jadących PKP jak macie możliwość - to wysiadajcie na tym dworcu - 2 przystanki tramwajem nr 2 w stronę centrum, czyli w lewo:) i jesteście prawie pod wystawą!
Do ludzi, którzy będą jechali samochodami przez Świecie - most jest w remoncie - duże korki! Jeśli możecie to jedźcie przez Grudziądz - to z kierunku Trójmiasta, z Koszalina i okolic droga też wiedzie przez ten felerny most - lepiej jechać przez Bydgoszcz!
Mateuszu bardzo proszę zrób fotki dogowi arg. idzie sam przed dogami niem. - ja będę go pokazywała, no i oczywiście labki - bardzo proszę - ja pokazuję mojego Nico w użytku oraz Benna znajomej w championach - please!!!!!!! Cierpimy na brak dobrych fotek!!!!!!!!!

nie to nie mi, ale dzięki za pomoc ;)
postaram się zrobić fotki ;) ale nie wiem jakiemu psu...
będę miał swój aparat...

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wsiadasz w tramwaj nr 2 jedziesz w stronę centrum - czyli jak masz za plecami dworzec to w prawo na wiadukt - wysiadasz na 2 przystanku i przechodzisz na lewą stronę ulicy - będzie kierunk na klinikę wet. to jest ul. Świętopełka - idziesz cały czas prosto - zobaczysz cały zgiełk przedstadionowy dość szybko:) A dog to dog argentyński - jest sam w rasie, wychodzi tuż przed dogami niemieckimi. Jeśli przeglądałeś fotki z Sopotu na stronie Kapitana LOBO - link był podawany w wątku o wystawie Sopockiej - to jesteśmy na pudle w juniorach gr.II fotka 192:)

Posted

[quote name='Basik']Tak wsiadasz w tramwaj nr 2 jedziesz w stronę centrum - czyli jak masz za plecami dworzec to w prawo na wiadukt - wysiadasz na 2 przystanku i przechodzisz na lewą stronę ulicy - będzie kierunk na klinikę wet. to jest ul. Świętopełka - idziesz cały czas prosto - zobaczysz cały zgiełk przedstadionowy dość szybko:) A dog to dog argentyński - jest sam w rasie, wychodzi tuż przed dogami niemieckimi. Jeśli przeglądałeś fotki z Sopotu na stronie Kapitana LOBO - link był podawany w wątku o wystawie Sopockiej - to jesteśmy na pudle w juniorach gr.II fotka 192:)

aha,ale ten przystanek jest gdzieś za wiaduktem czy gdzie ??

ja kompletnie nie znam Torunia:shake:

Posted

9.31 jeśli na niego nie zdążysz następny dopiero o 10 bo to niedziela i wakacje... wówczas dopytaj o autobusy, które jadą na ul. Kościuszki i stają przy Herbowej - to przystanek blisko tramwajowego. Możesz też iść pieszo wzdłuż torów tramwajowych - to jakieś 15 min dla osoby, która jest zaprawiona w spacerkach:)

Posted

na stadion łatwo trafić obok jest hotel Reflex 10 min piechtąod stadionu, a 30 min od stadionu pieszo jest Stare Miasto a tam masa hoteli tu wykaz - http://www.torun.webd.pl/hotele.html - na pozycji 17 wspomniany reflex :razz:
stadion znajduje sie blisko przystanków autobusowych na ulicy kościuszki (osiedle mokre na planie) i tramwajowych od dworca łatwo dojechać kierujemy sie pytając o stadion na Świętopełka lub restauracje Herbowa niemal każdy zna te miejsca :smile:
to plan jazd komunikacji:
http://portal.mzk.torun.pl/files/113...b8878/plan.jpg
i kursy autobusów
http://portal.mzk.torun.pl/index.php...943ce58fd8ce3f
ale taxa będzie kosztowała ok 20 zł tak myślę z dworca głównego na stadion:razz:
proszę przyklejam z 3 strony :cool3:

Posted

a my chyba nie dojedziemy :shake:
pies który miał być pokazany nam się rozchorował dzisiaj :-(
i raczej do jutra mu nie przejdzie :roll:

Posted

nane przykro mi Rudolfina tez nam dzis coś nie domaga ale walczymy :shake:
daga10011 kochana i tu Cię zadziwię jak sie do jutra nie rozłożę to będę jako wystawca :evil_lol: sporo sie zmieniło ...

Posted

:-o:oops: to faktycznie dlugo mnie nie bylo:-o a co bedziesz wystawiac??????:-o:oops:.a juz poczytalam pobieznie i bedziesz miala dzidzie:D i masz staffika....kurcze,dlugo nie czytalam dogo,szok!!!

Posted

Patka napisał(a):
bywa :) to zapraszamy na ring 9 jak będziesz miała chwile bo z tym brzuchem w tłumie ciężko :razz:

Patka trzymam jutro kciuki za Twoją pociechę i za Twój brzucholek :lol: :lol:

Posted

Lambi napisał(a):
Patka trzymam jutro kciuki za Twoją pociechę i za Twój brzucholek :lol: :lol:

ta ja tez trzymam.:loveu:.postaram sie podejsc ,tylko ja mam jutro gosci z hollandii ktorzy beda ze mna,poza tym wystawiam Kaje a ona na wystawie niezbyt przyjazna do innych psow:placz:

Posted

mamy zgłoszenie
mamy zaświadczenie o stanie zdrowia
mamy komplet wystawowy
klatka naszykowana
reszta dupereli też
aparat gotowy i zwarty

jeszcze kilka drobiazgów i będziemy gotowi do drogi
startujemy o 6 rano

wszystkim życze powodzenia :buzi: