Asta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Chyba przystojniaczką :razz: Blaira, a ja Cię znaleść nie mogłam... :mad: Quote
czapla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dziekuje za gratulacje - to bylo moje male dziewcze debiutujace w klasie posredniej, dopiero co skonczyla 15 miesiecy, wiec rozumiecie, ze strasznie jestem z niej dumna:loveu: Quote
blaira Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 moze i ze sliczontka tak czy siak wpadla mi w oko :cool1: Asta ucieklismy sprzed ringu, bo tym zamieszaniu bo sie strasznie przestraszylam zreszta Cest tez, a chcialam zeby wszedl caly na ring i ucieklismy na trybuny, ale tak jak wy wrocilismy ze sreberkiem i oc dosk , do reproduktora :razz: Quote
Asta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Gratuluje :) Faktycznie, nie przyjemne było jak się poza ringiem pożarły 2 amstaffki i o mało 2 na ringu :( Quote
Gonia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 r_2005 napisał(a):Nie doproszę się???:crazyeye: Na jamnikach, w wynikach z ringu jest fotka z finału,może poznasz co to za szpic?:p Quote
---------- Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A ja przypominam sie z moja prosba o fotki z finalow. Szczegolnie zalezy mi na zdjeciu z BIS Juniorow V grupy - moze komus niechcacy sie zaplatala? Quote
r_2005 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Gonia napisał(a):Na jamnikach, w wynikach z ringu jest fotka z finału,może poznasz co to za szpic?:p A już, już myślałam, że się dowiem:lol: Pewnie nie poznam, ale może tam jest napisane? Już lecę:lol: Quote
gośku. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Coś słyszałam, ze jakieś amstaffy się pogrzyzły... :shake: Mocno? Nic im nie jest? Quote
borsaf Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Witam, mam nieśmiałą prosbę: czy Ktoś wie cos na temat ocen w ringu Akity Amerykańskiej? Głównie interesuje mnie ocena psa w klasie otwartej NASAI Iwbil nr 488. Nie moge dodzwonic sie do koleżanki, a bardzo jestem ciekawa bo piesek 5 letni prawie i pierwszy raz byl na wystawie. oto fotka Nasai czyli Kitaro po domowemu i drugiego pieska z tej rasy. Quote
Asta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):Coś słyszałam, ze jakieś amstaffy się pogrzyzły... :shake: Mocno? Nic im nie jest? Cóż, pieski są trochę pocharatane, nic pozatym, miejmy nadzieje, że te rany syzbko zejdą. Quote
bety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 NASAI Iwbil dostal ocene bardzo dobra. A jezeli chcesz dowiedziec sie wiecej to Akita Amerykanska ma swoj serwis. Oto adres: www.americanakita.net Quote
Elitesse Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 czy mnoge poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol i miniatur czarno - srebrnych :modla: :modla: Quote
hachidori Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='borsaf']Witam, mam nieśmiałą prosbę: czy Ktoś wie cos na temat ocen w ringu Akity Amerykańskiej? Głównie interesuje mnie ocena psa w klasie otwartej NASAI Iwbil nr 488. Witam, :lol: Ponizej podaje wyniki Akit Amerykanskich psy - klasa młodzieży STELER OF HEART'S Buckshot - bdb psy - klasa otwarta Finigan (FCI) JAS-UP AERI - 1 dosk, CWC, BOB NASAI Iwbil - 2 bdb suki - klasa szczeniąt Finigan (FCI) SIL-KOD BOSSITA - 1 wo, Najlepsze Szczenię w Rasie INNA WIZJA Etruria Polonia - nb suki - klasa championów Finigan (FCI) JAS-UP AKEIRA - nb Pozdrawiam Joanna Nowak Quote
Gonia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Elitesse']czy mnoge poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol i miniatur czarno - srebrnych :modla: :modla:Miniatury czarno-srebrne psy kl otw SZAPURS Narator Suki kl mł AMADA Narator Sfora Mikrusów BIBI MAGIC MELODY z Parady Gangsterów kl pośr BRENDA LEE Perła Rakowca kl otw GEMMA z Miedwiańskiej Toni HONDA VALKYRIE Esseni Średniaki P/S Psy kl pośr ALKO Pueblo suki kl mł COCO Zielona Hajda kl otw BAJA od Kieliszka BAJKA Hakavik kl ch HESIA YAPI Pik Pari Nie musisz błagać na kolanach.U mnie masz z urzędu.:evil_lol: Quote
paolinka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Kochani macie może fotki z finałów? Szczególnie interesuje mnie grupa VII :cool3: Quote
lima Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Paolinka zajrzyj na nowy temat "link psi fyrtel" http://www.posejdon.home.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=19 Quote
paolinka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ooo bardzo interesujący link, dziękuję :shiny: Quote
Polna Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 http://www.posejdon.home.pl/images/zoom/Torun/torun_2006_120.jpg Fanta(moze lepiej się nie przyznawać hehe) :) super fotki ! Quote
Elitesse Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Gonia napisał(a): Nie musisz błagać na kolanach.U mnie masz z urzędu.:evil_lol: hehe dziekuje :loveu: Quote
Marihuana Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='lima']Paolinka zajrzyj na nowy temat "link psi fyrtel" http://www.posejdon.home.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=19 ooo na pierwszej stronie jest moja bokserka Marihuanka :) Quote
LAURA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 nio :) właśnie Ci wysłac linka chciałam :lol: Quote
AiMiN Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='ReiMar']A ja przypominam sie z moja prosba o fotki z finalow. Szczegolnie zalezy mi na zdjeciu z BIS Juniorow V grupy - moze komus niechcacy sie zaplatala? Moze byc takie? Fotka należy do strony: http://www.chow.slonko.pl/ Quote
altacarya Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dla zainteresowanych konkursem JH - http://www.altacarya.com/junior-handling.html Quote
borsaf Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Dziękuje bardzo Bety i Hachidori za odpowiedź na moja prośbę. Pozdrawiam J.Gonet - borsaf i Regon Quote
lira Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 widzę że razem z maltanką jesteśmy na zdjeciach z jh :D to ja jestem tą dziewczyną z maltanczykiem miło mi ;) Quote
Recommended Posts