Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Was widziałam jak stałyscie tuż za mną w kolejce w sekretariacie ;) Ty i Paulinka.
Ale, że ja niekumata, to przyglądałam się i przeszło mi przez myśl, że "gdzieś je widziałam". Później Agasia (?) mi powiedziała kim Wy jesteście jak przechodziłyście obok :lol:

Posted

[quote name='flashka-g']W Husky KASDAN DE CIUKCI od naszej USH- BOB:)
A LAREDO DE CIUCKI od Reimar NJWR:)
Obydwa zakonczyły championaty jeden młodzieżowy drugi dorosły:)

Jeszcze do tego III BOG

:laola:

Gratulacje dla pozostałych zwycięzców Toruńskiej wystawy a w szczególność dla
POMERANIANA!!!!

Posted

Viz napisał(a):
Ja Was widziałam jak stałyscie tuż za mną w kolejce w sekretariacie ;) Ty i Paulinka.
Ale, że ja niekumata, to przyglądałam się i przeszło mi przez myśl, że "gdzieś je widziałam". Później Agasia (?) mi powiedziała kim Wy jesteście jak przechodziłyście obok :lol:

Miło było bardzo Cię poznać Viz!!:cool3::p

Posted

flashka-g napisał(a):
W Husky KASDAN DE CIUKCI od naszej USH- BOB:)
A LAREDO DE CIUCKI od Reimar NJWR:)
Obydwa zakonczyły championaty jeden młodzieżowy drugi dorosły:)
Laredo ponadto BIS Jr. V Ja wystawiałam jeszcze chowa i grzywaczke, a do mł.ch. mam jakaś dobra passe wiec i ona skonczyła na tej wystawie championat. Chow CWC. Duże gratulacje dla właścicieli, zwłaszcza Lareda - oby tak dalej wiecej i wiecej:razz: No i oczywiście dla Agnieszki i Kasdana, który prezentował sie cudnie.

W Sopocie natomiast mój pies zaczął intera, debiutując w pośredniej. Na grupe nawet nie weszła, bo nie zdołałam dosuszyć. No i the end moich tygodniowych wakacji....nie predko uda mi sie wyrwać na dłuższy wyjazd. Praca, praca, praca:angryy:

Posted

[quote name='USH']

Jeszcze do tego III BOG

:laola:

Gratulacje dla pozostałych zwycięzców Toruńskiej wystawy a w szczególność dla

POMERANIANA!!!!

Gratulacje! Piekny pies, super zaprezentowany! :) Kibicowaliśmy :)

Posted

paolinka napisał(a):
BOG V i BIS III Pomeranian ;)
BIS II Jamnik Gługowłosy Standard
BIS I Bouvier

A ja z Weimarką Tajga Szara Sfora CWC, BOS, BOB i BOG III :multi: jupii :multi:

buziaki dla wszystkich nowo poznanych i dla tych "starych" znajomych - to byl bardzo mily powrot na wystawy, dziekuje wszystkim za mile slowa i za towarzystwo :Cool!:

To Ty byłaś?! To wielkie gratulacje! Piękne psisko :) Twoje, czy tylko wystawiałaś?

Posted

paolinka napisał(a):
JA, wystawialam tylko ;) A podejsc to co....? :cool3: Ja Ciebie nie widzialam...

Gratulacje dla wszystkich :multi:

Podejść, podejść :)
Jakbym wiedziała, że to Ty to bym podeszła :)

Posted

Witam, nazywam sie Jessy. Jestem włascicielka trzech bokserów Nicolasa, Calvadosa vel Kajtuś i Marihuany vel Marysia. Zdjecia mozna obejrzec na naszej stronie int: www.calvados-boxstar.neostrada.pl
Takze bylismy na wystawie w Toruniu. Sedziowała nas Pani Aleksandra Swisulska??? ( pierwszy raz ja na oczy widziałam ). Marysia zdobyła Zw. Młodziezy koncząc tym samym Młodziezowy Championat Polski, a Kajtuś został Najlepszym Psem w Rasie.
Gratuluje wszystkim psiakom !!!;)