paulinka13 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 moj adresik : paulinka.liebe@op.pl ostatnia fotencja cudowna!! Paolinka, spacerek w beaglowym gronie musi sie odbyc:P Quote
Viz Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ja Was widziałam jak stałyscie tuż za mną w kolejce w sekretariacie ;) Ty i Paulinka. Ale, że ja niekumata, to przyglądałam się i przeszło mi przez myśl, że "gdzieś je widziałam". Później Agasia (?) mi powiedziała kim Wy jesteście jak przechodziłyście obok :lol: Quote
paulinka13 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 cała wystawe Viz zastanawiałam się czy Ty to Ty.... wyszło ze to Ty:P:P:P bedziesz we Włocławku? bo tam to już MUSIMY w koncu się poznac:P Quote
Viz Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A co za ciekawa wystawa jest we Włocławku? :cool3: Ide na strone Zk. Ale predzej bede w Wawie bo zglosilam. Quote
paulinka13 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [paulinka13 z moja Angie no co ja widze:cool3: to na samym początku musiało byc - jeszcze numerek miałam:evil_lol: :evil_lol: Quote
paolinka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Viz - mam nadzieje, ze bede w Gdansku w lutym, to sie spotkamy... a moze jeszcze szybciej? Oby ;) Quote
paolinka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Viz - mam nadzieje, ze bede w Gdansku w lutym, to sie spotkamy... a moze jeszcze szybciej? Oby ;) Quote
paulinka13 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 a wiecie juz cos o wystawach w 2007 roku?? Quote
Neiven Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 No właśnie tez jestem ciekawa... Bo my w tym roku to tylko światówka, no chyba, ze mnie Asta jeszcze gdzies wyciągnie :P Quote
Asta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 No pewnie, że tak, może do Zielonej Góry cie zaciągnę i Wrocławia? :) Quote
Asdf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='flashka-g']W Husky KASDAN DE CIUKCI od naszej USH- BOB:) A LAREDO DE CIUCKI od Reimar NJWR:) Obydwa zakonczyły championaty jeden młodzieżowy drugi dorosły:) Jeszcze do tego III BOG :laola: Gratulacje dla pozostałych zwycięzców Toruńskiej wystawy a w szczególność dla POMERANIANA!!!! Quote
Savannah Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Viz napisał(a):Ja Was widziałam jak stałyscie tuż za mną w kolejce w sekretariacie ;) Ty i Paulinka. Ale, że ja niekumata, to przyglądałam się i przeszło mi przez myśl, że "gdzieś je widziałam". Później Agasia (?) mi powiedziała kim Wy jesteście jak przechodziłyście obok :lol: Miło było bardzo Cię poznać Viz!!:cool3::p Quote
Pearl Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 flashka-g napisał(a):W Husky KASDAN DE CIUKCI od naszej USH- BOB:) A LAREDO DE CIUCKI od Reimar NJWR:) Obydwa zakonczyły championaty jeden młodzieżowy drugi dorosły:) Laredo ponadto BIS Jr. V Ja wystawiałam jeszcze chowa i grzywaczke, a do mł.ch. mam jakaś dobra passe wiec i ona skonczyła na tej wystawie championat. Chow CWC. Duże gratulacje dla właścicieli, zwłaszcza Lareda - oby tak dalej wiecej i wiecej:razz: No i oczywiście dla Agnieszki i Kasdana, który prezentował sie cudnie. W Sopocie natomiast mój pies zaczął intera, debiutując w pośredniej. Na grupe nawet nie weszła, bo nie zdołałam dosuszyć. No i the end moich tygodniowych wakacji....nie predko uda mi sie wyrwać na dłuższy wyjazd. Praca, praca, praca:angryy: Quote
Gazuś Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='USH']Jeszcze do tego III BOG :laola: Gratulacje dla pozostałych zwycięzców Toruńskiej wystawy a w szczególność dla POMERANIANA!!!! Gratulacje! Piekny pies, super zaprezentowany! :) Kibicowaliśmy :) Quote
Gazuś Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 paolinka napisał(a):BOG V i BIS III Pomeranian ;) BIS II Jamnik Gługowłosy Standard BIS I Bouvier A ja z Weimarką Tajga Szara Sfora CWC, BOS, BOB i BOG III :multi: jupii :multi: buziaki dla wszystkich nowo poznanych i dla tych "starych" znajomych - to byl bardzo mily powrot na wystawy, dziekuje wszystkim za mile slowa i za towarzystwo :Cool!: To Ty byłaś?! To wielkie gratulacje! Piękne psisko :) Twoje, czy tylko wystawiałaś? Quote
paolinka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 JA, wystawialam tylko ;) A podejsc to co....? :cool3: Ja Ciebie nie widzialam... Gratulacje dla wszystkich :multi: Quote
Gazuś Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 paolinka napisał(a):JA, wystawialam tylko ;) A podejsc to co....? :cool3: Ja Ciebie nie widzialam... Gratulacje dla wszystkich :multi: Podejść, podejść :) Jakbym wiedziała, że to Ty to bym podeszła :) Quote
paolinka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Gazuś napisał(a):Podejść, podejść :) Jakbym wiedziała, że to Ty to bym podeszła :) aaa no ok :eviltong: Ma ktos fotki z wystawy? Quote
r_2005 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A jaki pomeranian wygrał? Chodzi mi o nazwę i przydomek of course:cool1: Quote
Marihuana Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Witam, nazywam sie Jessy. Jestem włascicielka trzech bokserów Nicolasa, Calvadosa vel Kajtuś i Marihuany vel Marysia. Zdjecia mozna obejrzec na naszej stronie int: www.calvados-boxstar.neostrada.pl Takze bylismy na wystawie w Toruniu. Sedziowała nas Pani Aleksandra Swisulska??? ( pierwszy raz ja na oczy widziałam ). Marysia zdobyła Zw. Młodziezy koncząc tym samym Młodziezowy Championat Polski, a Kajtuś został Najlepszym Psem w Rasie. Gratuluje wszystkim psiakom !!!;) Quote
Dinusia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 To teraz mi sie przyznawac kogo poznalam...jak wiecie bylam z Gosia i mam spanielke :) wiem ze poznalam Viz (pozdro dla Lupusa)... Quote
Marihuana Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 LAURA napisał(a):oł je...Jess na dogomani....;] :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
jovanna Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a moja Angie zgubila na wystawie adresowke ;(...yhhh Quote
Recommended Posts