Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie dzisiaj w Toruniu wymarzona pogoda na wystawe. Niebo cale w chmurach - nie ma slonca, nie ma upalu, nie pada deszcz, jest lekko i przyjemnie :loveu: oby jutro tez tak ladnie bylo :multi:

Posted

oo....mam nadzieje,ze jutro tak będzie! :D
ale moze byc tez tak jak w Sopocie...ładnie do południa..a po południu deszcz :(
ale myslmy pozytywnie :)

Posted

Nie bądźmy pesymistami, tylko optymistami co do pogody ;) Paulinka13 ja będę szaleć z Aśką na wystawie, pewnie się w oczy rzucać będziemy, więc łatwo nas znajdziesz :D :lol:

Posted

wiesz Asta, ja tez moglabym by dobrym informatorem pogodowym z torunia,ale ciagle w Sopocie siedze. ale nie martwcie sie jutro bede:)Astusiu (:D) szalec to ty bedziesz ze MNĄ i AŚKĄ a nie tylko z nią:D:D jak cos to mam wasze numery, tylko niegdy nie odbieracie;)

Posted

[quote name='r_2005']9. W wystawach uczestniczyć mogą tylko zdrowe psy, posiadające zaświadczenia zgodne z wymogami służby weterynaryjnej. Suki będące w widocznej ciąży lub z cieczką nie mogą uczestniczyć w wystawach.

A w regulaminie nadal jest o sukach z cieczką:cool3:

eh...tak powinno zostac... przeciez wystarczyło ze na MP była suczka TYDZIEN po cieczce a i tak psy szalały. to dlatego BJ w Sopocie wariował... dziewczyny z psami tez sie skarzyly, ale co zrobic? jak na wystawach zaczna sie pojawiac suczki z cieczka to wystawianie psów odejdzie w zapomnienie....beda latały z nosem przy ziemi....miejmy nadzieje ze znajda sie odpowiedzialni wlasciciele suk i nie beda zabierac ich na wystawy...no chyba ze chca zepsuc wystawe i wlascicielom psów i sobie (nie wiem czy to takie fajne,odganiac adoratorów przez caly dzien...)

Posted

paulinka13 napisał(a):
eh...tak powinno zostac... przeciez wystarczyło ze na MP była suczka TYDZIEN po cieczce a i tak psy szalały. to dlatego BJ w Sopocie wariował... dziewczyny z psami tez sie skarzyly, ale co zrobic? jak na wystawach zaczna sie pojawiac suczki z cieczka to wystawianie psów odejdzie w zapomnienie....beda latały z nosem przy ziemi....miejmy nadzieje ze znajda sie odpowiedzialni wlasciciele suk i nie beda zabierac ich na wystawy...no chyba ze chca zepsuc wystawe i wlascicielom psów i sobie (nie wiem czy to takie fajne,odganiac adoratorów przez caly dzien...)

dokłanie......;)

Posted

A Ty co? :P Też oczy otwarte i wypatruj nas! Zresztą jak i reszta forumowiczów :cool3:
Ja jestem zdolną osóbką i nawet jak się przewrócę o kogoś to go nie poznam :lol:

Posted

to ja bedze wypatrywała razem z Asta, ale Paolinka dobrze powiedzial (nie wiem jak wygladacie) :D ale z pomoca innych jakos sie chyba odnajdziemy:) twoja zdolnosc Viz jest chyba nie tylko twoja:D:D:D:D

Posted

zaraz ruszam w droge powrotna modlcie sie zebym do domu dotarla
yy bo jak mi samochod nawali przyjade jutro pociagiem bo sie moje cudo zaczyna sypac dopiero co z klepania wrocil to juz ponoc ma cos z przegubem jakims czy cus dobrze ze mam blisko do Torunia ;)

Posted

Jovanna no to trzymam kciuki :cool3: No i tu chyba nie będzie problemów z poznaniem się, bo myśmy się w Bydgoszczy już widziały ;)
Paulinka, już daję moją fotę...

Baaardzo aktualne obie, bo sprzed 2-3 dni jakoś. :) Będę mieć ciemne jeansy, białe buty, białą bluzkę, brązową marynarkę. Czarnego kudłacza albo w ręku albo w szaro-niebieskim transporterku :cool3:

Posted

Niestety jego właścicielka, a moja koleżanka, na to mi nie pozwoli. Ale kiedyś go porwę i przyjadę :evil_lol:
Numerek mam 457 jakby co :)