fidekangela Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Laura rozumiem , drugi raz będe wystawaić yorki.:razz: Ale ,że psy Nesjanki sa naprawdę ładne mam nadzieje na owocną współprace :cool1: Quote
LAURA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 fidekangela napisał(a): Ale ,że psy Nesjanki sa naprawdę ładne no ba:p :D to powodzenia! bede 3mać kciuki;) Quote
fidekangela Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Laura my chyba spotkamy się też w Sopocie ?;) Quote
Cereska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 my też dojedziemy, sa już jakieś przecieki z katalogu ?? ile i o której CTR y ??? Quote
LAURA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 fidekangela napisał(a):Laura my chyba spotkamy się też w Sopocie ?;) nie... :( niestety moj transport nie wypalił...wciąz szukam kogoś z kim pojade ale małe szanse.... :(:(:( Quote
Agasia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja też będe, narazie "bezrobotna" bo miało mnie nie być i wszystkie psy pooddawałam :D O ja glupia ;) Quote
Gazuś Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja jadę, tylko jeszcze nie wiem jak ;) Wystawiam Goldena (Doc niestety nie jedzie - ma wolne ;) ) Jedzie ktoś przez Malbork i miałby miejsce dla jednej osoby bez psiaka? Quote
Patka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 O JA TEZ BęDę I ZAPEWNIAM JEST SIE GDZIE SCHRONIC NA WYSTAWIE OBOK JEST TAKZE MINIATUROWY PARCZEK I FONTANNA ;) I DUżOO DRZEW :) CO TU DODAC CAłY STADION JEST TRAWIASTY A ZE OSTATNIO NON STOP PADA BęDZIE PIęKNA TRAWKA CHłODZIłA PSIAK ;) WYDAJE MI SIę, ZE W TYM ROKU NIE BęDZIE UPAłU TRZYMAJCIE KCIUKI ZEBY NIE PADAłO :) JA MIESZKAM BARDZO BLISKO STADIONU I JAKBY CO MISKA Z LODEM ZAWSZE SIE ZNAJDZIE :) Quote
Polna Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Agasia napisał(a):Ja też będe, narazie "bezrobotna" bo miało mnie nie być i wszystkie psy pooddawałam :D O ja glupia ;) Mozesz mi troche pomóc :cool3: Agasia jak jedziesz do Torunia ?;) Quote
LAURA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ja juz sie doczekac nie moge :D Wystawiam Mari w szczeniakach......po BIS PUPPY jedziemy,hehe :D:D Quote
paolinka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Patka Ty mieszkasz kolo stadionu? :crazyeye: Bylam pewna, ze gdzies dalej! Wiec mieszkamy niedaleko siebie.... :lol: :cool3: Quote
paulinka13 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ja tez juz sie nie moge doczekac, ale dzisiaj mysle o Sopocie:) zobaczymy o czym bede myslala jutro;) Quote
Dorota_Fiszer Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Gazuś napisał(a):Ja jadę, tylko jeszcze nie wiem jak ;) Wystawiam Goldena (Doc niestety nie jedzie - ma wolne ;) ) Jedzie ktoś przez Malbork i miałby miejsce dla jednej osoby bez psiaka? A czemu Doc nie jedzie? Quote
Patka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Patka Ty mieszkasz kolo stadionu? :crazyeye: Bylam pewna, ze gdzies dalej! Wiec mieszkamy niedaleko siebie.... :lol: :cool3: Paolinko tak na sucharksiego "po drugiej stronie" ulicy przy garbatym mostku :) A Ty gdzie moze sie mijamy i nawt o tym nie wiemy jak chcesz nas utrwalic to zapraszam do naszje galerii wystarczy kliknąc w banerek :cool3: Quote
zpr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 matrix..... napisał(a):a ja tylko marzę o tych Waszych wystawach, niestety są trochę za daleko ... Matrix czym jest Toruń w porównaniu z Bułgarią :evil_lol: Quote
Agasia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Polna napisał(a):Mozesz mi troche pomóc :cool3: Agasia jak jedziesz do Torunia ?;) Pomoc oczywiscie moge a w jakim sensie ;)? Quote
Polna Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Obejrzeć ząbki Fancie przed wejsciem na ring :) Moze rzucą Ci się w oczy jakies jej wady i jakos będziemy je kamuflować :lol: Quote
Agasia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Polna napisał(a):Obejrzeć ząbki Fancie przed wejsciem na ring :) Moze rzucą Ci się w oczy jakies jej wady i jakos będziemy je kamuflować :lol: Ok postaram się wam pomoc jak tylko bede mogla ;) Quote
Polna Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dzieki :) Ja tylko licze na brak konkurencji, co pewnie nie bedzie mozliwe :lol: Quote
Gazuś Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):A czemu Doc nie jedzie? Na wystawach Doca ma chwilowo ogromny dołek finansowy i nas na ta rozrywkę nie stać... Jadę jantasia wystawiać. Będziesz? :lol: Quote
virtavalo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dziewczyny, czy macie juz potwierdzenia z Torunia?? Ja jeszcze nie dostałam. Quote
Agasia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czy moglby mi ktos powiedziec gdzie lepiej wysiąść z pociągu, aby być bliżej stadionu? Przystanek Torun Glowny czy Torun Miasto ?:) Quote
Recommended Posts