Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejku jak mnie dawno nie bylo na tym forum :crazyeye:
Cześć wszystkim :)
Bede w Toruniu, tym razem mam "wolne ręce" -- więc jesli ktoś szuka handlera... chętnie pomogę ;)

Posted

[quote name='Morrisonka']Ja również będę. Polna, czym jedziesz?
nie wiem. pewnie się skonczy na tym, ze dzien przed powiem tacie, zeby mnie zawiózł :evil_lol:

Posted

Polna napisał(a):
nie wiem. pewnie się skonczy na tym, ze dzien przed powiem tacie, zeby mnie zawiózł :evil_lol:

Bo ja właśnie mam dylemat czy jechać pociągiem czy namawiać faceta żeby mnie zawiózł samochodem. Pociągiem samej mi się nie chce, więc ewentualnie kogoś szukam do towarzystwa :cool3: .

Posted

Morrisonka napisał(a):
Bo ja właśnie mam dylemat czy jechać pociągiem czy namawiać faceta żeby mnie zawiózł samochodem. Pociągiem samej mi się nie chce, więc ewentualnie kogoś szukam do towarzystwa :cool3: .

no to chętnie, objętne czym pojedziemy (samochodem przyjemniej i do benzyny sie dorzuce połowe :razz: :cool3: )

Posted

Polna napisał(a):
no to chętnie, objętne czym pojedziemy (samochodem przyjemniej i do benzyny sie dorzuce połowe :razz: :cool3: )

No myślę, że samochodem byłoby wygodniej. To zaczynam pertraktacje z samcem :cool3: . Ech, mógłby wreszcie nastąpić ten piękny dzień kiedy zrobię prawo jazdy... ;p

Posted

matrix..... napisał(a):
a ja tylko marzę o tych Waszych wystawach, niestety są trochę za daleko ...

Cześć Kolego!
A o mnie chyba zapomniałeś :mad:

Posted

zpr napisał(a):
Cześć Kolego!
A o mnie chyba zapomniałeś :mad:

nie zapomniałem :) nadal jednak nie mam internetu w domu, tutaj tylko okazjonalnie się pojawiam , mam nadzieję jednak, że w końcu wszystko wróci do normy ...