paulinka13 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Viz, nie wybacze sobie ze mijałysmy sie tyle razy i w koncu nie pogadałyśmy...eh, jak wiedziałaś ze to my trzeba było krzyczec!!!!! Quote
Viz Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Paulinka, mowilam, ze dowiedzialam sie po fakcie :lol: :lol: :lol: my to jesteśmy udane... :lol: :mad: Quote
Asdf Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Patka']nie mogłam sie powstrzymać i troszke go zazielniełam ;) przepraszam ;) Ale ładnie!!! :loveu: Dziękuje bardzo!!! Nie powstrzymuj sie nigdy!!!! Quote
paulinka13 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Viz napisał(a):Paulinka, mowilam, ze dowiedzialam sie po fakcie :lol: :lol: :lol: my to jesteśmy udane... :lol: :mad: dobre stwierdzenie.:cool3: to gdzie mamy szanse się spotkać?? bo ja to we włocławku i .... nie wiem, moze gdzies jeszcze, a moze nie... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Marihuana']Witam, nazywam sie Jessy. Jestem włascicielka trzech bokserów Nicolasa, Calvadosa vel Kajtuś i Marihuany vel Marysia. Zdjecia mozna obejrzec na naszej stronie int: www.calvados-boxstar.neostrada.pl Takze bylismy na wystawie w Toruniu. Sedziowała nas Pani Aleksandra Swisulska??? ( pierwszy raz ja na oczy widziałam ). Marysia zdobyła Zw. Młodziezy koncząc tym samym Młodziezowy Championat Polski, a Kajtuś został Najlepszym Psem w Rasie. Gratuluje wszystkim psiakom !!!;) Marihuana - widziałam Cię na wystawie i pomyślałam, że znajoma twarz, a teraz patrzę na Twoją stronkę i widzę, że byłaś w Warnie, więc wszystko wiadomo ;) Gratulacje za Toruń! Agasia już napisała o naszych rudzielcach, więc ja teraz wstawiam kilka ich zdjęć :) : Quote
paulinka13 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 czemu Swoją główkę uciełaś?? fotki śliczne:) widziałam jak hasałaś. super wyglądałaś ze swoimi seterkami. a przed ringiem miałam nawet okazję wygłaskac jednego.:) Quote
blaira Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 CZy ktos moglby mi podac wyiki BOG III gr ??? Quote
Agappe Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='akita']czy ktoś zna wyniki akit w Toruniu zapraszam na moją stronę.. www.akita-husky.prv.pl Quote
blaira Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 p.s. dodam ze nie musza byc nazwy wystarcza mi rasy :D Quote
Martach1 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Gratuluje szystkim wygranej:multi: Czy ktoś może podać stawke Australian Silky Terrierów i Shar Pei?? Będe wdzięczna Quote
Viz Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 paulinka13 napisał(a):dobre stwierdzenie.:cool3: to gdzie mamy szanse się spotkać?? bo ja to we włocławku i .... nie wiem, moze gdzies jeszcze, a moze nie... Ja będę... w Przechlewku na krajowej psiaków podlegjaących próbom pracy, a potem już światóweczka się kłania :cool3: GW, a te foty to robił niezwykle utaltentowany fotograf - Viz :lol: Agasiowym aparatem :evil_lol: Martach, Australian Silky Terrierów nie bylo, shar pei również. Quote
r_2005 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 r_2005 napisał(a):A jaki pomeranian wygrał? Chodzi mi o nazwę i przydomek of course:cool1: Kto wie??? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Viz - ale wyszły bardzo ładne te zdjęcia :) :) :) Quote
Martach1 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :crazyeye: to moge zamówić komplet Fotki + Stawki Shar Pei i Australian Silky Terrierów? Quote
Viz Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 GW cieszę się, ze dobrze wyszły! Z takim aparateeeem... :loveu::cool3: Martach, pisałam już, że australian silky terrierów ani shar pei nie było ;) Quote
Martach1 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :placz: to się załamie bo mogłam jechać:madgo: :madgo: :madgo: :madgo: :madgo: :madgo: :madgo: :placz: Quote
Agasia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Viz napisał(a):Ja będę... w Przechlewku na krajowej psiaków podlegjaących próbom pracy, a potem już światóweczka się kłania :cool3: GW, a te foty to robił niezwykle utaltentowany fotograf - Viz :lol: Agasiowym aparatem :evil_lol: Martach, Australian Silky Terrierów nie bylo, shar pei również. Viz od poczatku mowilam jaka to z Ciebie utalentowana bestia :cool3: Quote
Viz Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Agaś, chociaż Ty jedna we mnie wierzysz! Chwała Ci za to! :lol: :lol: :lol: Swoją drogą... coraz więcej mam specjalizacji... handlerskie (:lol:), fotograficzne... z każdym dniem odkrywam nową :grin: Quote
paulinka13 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Viz to ja też odkryłam w sobie pasje fotografa gdy zostałam wkręcona w obfotografywowanie (:P) grzywków:) Quote
Marihuana Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Marihuana - widziałam Cię na wystawie i pomyślałam, że znajoma twarz, a teraz patrzę na Twoją stronkę i widzę, że byłaś w Warnie, więc wszystko wiadomo ;) Gratulacje za Toruń! O widzisz! To ty tez byłas w Varnie? No tak w toruniu miałysmy bodajze ringi obok siebie. Nastepnym razem jak mnie zobaczysz to podejdz, milo mi bedzie poznac Ciebie osobiście. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A byłam byłam... :) Teraz już wiem i następnym razem podejdę! :) Pozdrawiam, Marta Quote
czapla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 blaira napisał(a):CZy ktos moglby mi podac wyiki BOG III gr ??? 1. york 2. kerry blue 3. westi Quote
r_2005 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='r_2005'] A jaki pomeranian wygrał? Chodzi mi o nazwę i przydomek of course:cool1: Kto wie??? Nie doproszę się???:crazyeye: Quote
blaira Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Tak tak Czapla , ja rowniez gratuluje widzialam cie jak smigalas ze swoim przystojniakiem :cool3:. Dziekuje tez za stawke ;) Quote
Recommended Posts