Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']nie mogłam sie powstrzymać i troszke go zazielniełam ;)
przepraszam ;)

Ale ładnie!!! :loveu:
Dziękuje bardzo!!!
Nie powstrzymuj sie nigdy!!!!

Posted

Viz napisał(a):
Paulinka, mowilam, ze dowiedzialam sie po fakcie :lol: :lol: :lol:
my to jesteśmy udane... :lol: :mad:

dobre stwierdzenie.:cool3: to gdzie mamy szanse się spotkać?? bo ja to we włocławku i .... nie wiem, moze gdzies jeszcze, a moze nie...

Posted

[quote name='Marihuana']Witam, nazywam sie Jessy. Jestem włascicielka trzech bokserów Nicolasa, Calvadosa vel Kajtuś i Marihuany vel Marysia. Zdjecia mozna obejrzec na naszej stronie int: www.calvados-boxstar.neostrada.pl
Takze bylismy na wystawie w Toruniu. Sedziowała nas Pani Aleksandra Swisulska??? ( pierwszy raz ja na oczy widziałam ). Marysia zdobyła Zw. Młodziezy koncząc tym samym Młodziezowy Championat Polski, a Kajtuś został Najlepszym Psem w Rasie.
Gratuluje wszystkim psiakom !!!;)

Marihuana - widziałam Cię na wystawie i pomyślałam, że znajoma twarz, a teraz patrzę na Twoją stronkę i widzę, że byłaś w Warnie, więc wszystko wiadomo ;)
Gratulacje za Toruń!

Agasia już napisała o naszych rudzielcach, więc ja teraz wstawiam kilka ich zdjęć :) :

Posted

paulinka13 napisał(a):
dobre stwierdzenie.:cool3: to gdzie mamy szanse się spotkać?? bo ja to we włocławku i .... nie wiem, moze gdzies jeszcze, a moze nie...

Ja będę... w Przechlewku na krajowej psiaków podlegjaących próbom pracy, a potem już światóweczka się kłania :cool3:
GW, a te foty to robił niezwykle utaltentowany fotograf - Viz :lol: Agasiowym aparatem :evil_lol:
Martach, Australian Silky Terrierów nie bylo, shar pei również.

Posted

GW cieszę się, ze dobrze wyszły! Z takim aparateeeem... :loveu::cool3:
Martach, pisałam już, że australian silky terrierów ani shar pei nie było ;)

Posted

Viz napisał(a):
Ja będę... w Przechlewku na krajowej psiaków podlegjaących próbom pracy, a potem już światóweczka się kłania :cool3:
GW, a te foty to robił niezwykle utaltentowany fotograf - Viz :lol: Agasiowym aparatem :evil_lol:
Martach, Australian Silky Terrierów nie bylo, shar pei również.

Viz od poczatku mowilam jaka to z Ciebie utalentowana bestia :cool3:

Posted

Agaś, chociaż Ty jedna we mnie wierzysz! Chwała Ci za to! :lol: :lol: :lol:
Swoją drogą... coraz więcej mam specjalizacji... handlerskie (:lol:), fotograficzne... z każdym dniem odkrywam nową :grin:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Marihuana - widziałam Cię na wystawie i pomyślałam, że znajoma twarz, a teraz patrzę na Twoją stronkę i widzę, że byłaś w Warnie, więc wszystko wiadomo ;)
Gratulacje za Toruń!

O widzisz! To ty tez byłas w Varnie? No tak w toruniu miałysmy bodajze ringi obok siebie. Nastepnym razem jak mnie zobaczysz to podejdz, milo mi bedzie poznac Ciebie osobiście.