Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I kolejny temat zagracony "pieskami na mp"... Czy nie lepiej jak jedna osoba by spytala, a potem zalatwiac juz rzeczy prywatnie, na PW..? Szczeze mówiąc mnie to troszkę drażni

Posted

Agasia napisał(a):
I kolejny temat zagracony "pieskami na mp"... Czy nie lepiej jak jedna osoba by spytala, a potem zalatwiac juz rzeczy prywatnie, na PW..? Szczeze mówiąc mnie to troszkę drażni

Agasia, po co nerwy? W temacie o Sopocie była stronnicowa dyskusja o ciastach, tutaj o MP - co za różnica? :)

Co wo brania psiaków -chyba lepszym pomysłem jest pojechać na wystawę i tam znaleść psiaka - może ktoś znajomy ma itp...? I właściwie rozglądajcie się za jakimiś konkretnymi rasami, bo tak to wygląda "ot, wezmę, co się nawinie - byle było "

Posted

Może nie nerwy... ale faktycznie w tym wypadku lepiej na wystawie poszukac psiaka ;) Wiele razy dziewczyny umawiają się z dogomaniakami na "pozyczenie psa" po czym nawet nie powiedza ze znalazly innego ;)

Posted

Asta napisał(a):
No pięknie, moja mama się uparła i B.J jednak biorę do Torunia i będzie wystawiany... :roll: Na szczęście potwierdzenie mamy :lol:

To źle, że go bierzecie...?

Posted

Nie, ale mama mi tak nagle z tym wyskoczyła... :lol: Myślałam, że wolna będzie wystawa, tylko jh, miałyśmy z Florką poćwiczyć z psami i poszukać jakiegoś, ale ok, zmiana planów, wystawiam swojego zbója ;)

Posted

Ok, to staw się na wystawie NAJPÓŹNIEJ o 9, a psa jeszcze pomoże mi Florka szukać, jeszcze weźmiemy ze sobą Aśkę... Ale banda :lol: No i Kasię :) Niechce mi się dalej wymieniać.. :lol:

Posted

Cereska napisał(a):
czy macie już potwierdzenia pocztą? bo ja jeszcze nic nie dostałam, albo listonosz się obija :mad:

Do mnie przyszlo jzu kilka dni temu ;) hhe nawet naklejki z numerkami juz dali ;)

Posted

No prosze jak sie temat rozpisal....az milo..... dobra teraz konkretne pytanie kto i czym jedzie z Warszawy . My jedziemy PKSem bo straciliśmy wlasne autko:-( ale....milo bedzie poznac wszystkich ktorych dam radę uchwycić Pozdrawiam