Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale taka fajna hiena :loveu: w galerii mówiłas że to najlepsze okreslenie Etny jakie słyszalaś :evil_lol: a tu identyko:eviltong:
Moim zdaniem to fajna hiena:D

Posted

[quote name='awaria']Odgania, pompuje się i wydaje te straszne, bokserowe, bulgoty z piekielnych odchłani :evil_lol:[/QUOTE]
Wszystkie boksery tak potrafią? ;) To mi przypomniało o strasznym potworze z czeluści... który mieszka na moim osiedlu i jest chyba mixem boksera ;). Widuję tego psa (raczej sukę) bardzo rzadko... I całe szczęście ;). Potwornie agresywny przypadek, całe szczęście ma odpowiedzialnych właścicieli, którzy prowadzają ją tylko na smyczy i w kagańcu. Mieszkają w takim mieszkaniu na parterze z tarasikiem i mini ogródkiem, tarasik jest całe szczęście okratowany... Chodzę koło nich zawsze na wieczorny spacer i kilka razy usłyszałam bulgot ten suki... Tego nie da się opisać :evil_lol: Jari jej odpowiedział, ale było to dosłownie jak pyrkot malucha przy silniku TIRa :lol: a muszę dodać, że dobermany słabego głosu również nie posiadają ;)

Posted

[quote name='Amber']Wszystkie boksery tak potrafią? ;) To mi przypomniało o strasznym potworze z czeluści... który mieszka na moim osiedlu i jest chyba mixem boksera ;). Widuję tego psa (raczej sukę) bardzo rzadko... I całe szczęście ;). Potwornie agresywny przypadek, całe szczęście ma odpowiedzialnych właścicieli, którzy prowadzają ją tylko na smyczy i w kagańcu. Mieszkają w takim mieszkaniu na parterze z tarasikiem i mini ogródkiem, tarasik jest całe szczęście okratowany... Chodzę koło nich zawsze na wieczorny spacer i kilka razy usłyszałam bulgot ten suki... Tego nie da się opisać :evil_lol: Jari jej odpowiedział, ale było to dosłownie jak pyrkot malucha przy silniku TIRa :lol: a muszę dodać, że dobermany słabego głosu również nie posiadają ;)[/QUOTE]

Boksery generalnie są raczej ciche (przynajmniej mój i mi znane), nie odzywają się bez potrzeby ;) Ale szatańskim bulgotem są w stanie wywrócić flaki na drugą stronę :diabloti: Oczywiście więcej w tym popisywania się niż agresji czy nienawiści, ale efekt jest niesłychany :evil_lol: Taki tam, bokserkowy skill :D

Posted

Ta suka to akurat nigdy nie żartuje, serio jakbym miała wskazać najbardziej agresywnego psa którego znam, to byłaby ona. Jak widzi moje jamnice to dosłownie pluje śliną przez kaganiec i jeszcze ten bulgot... No, do horroru bez charakteryzacji :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Ta suka to akurat nigdy nie żartuje, serio jakbym miała wskazać najbardziej agresywnego psa którego znam, to byłaby ona. Jak widzi moje jamnice to dosłownie pluje śliną przez kaganiec i jeszcze ten bulgot... No, do horroru bez charakteryzacji :evil_lol:[/QUOTE]

Oj tak, wściekły bokser = kwintesencja zła :evil_lol:

Posted

Boksery są ciche i rzeczywiście szczekają i bulgoczą tylko kiedy trzeba. Po co na darmo mają drzeć japę ? :cool3:
I mój Albin również nie hałasuje, za to w nocy ... chrapie, chrumka, ćlumka i mlaszcze.
Acha ... i czasem parsknie. :evil_lol:
To doprowadza mojego męża do szału :diabloti:
Ja niczego nie słyszę :evil_lol:

Posted

Moi teściowie mają bokserkę.Mnie najbardziej denerwuje jak ona się wylizuje, robi to tak głośno i obrzydliwie, że mam ochotę ją udusić :).

Posted

Nie no mój Leoś też sobie tam wiecznie coś ciumka, ale w miarę kulturalnie, a ona jakby lizała, lizała i nalizać się nie mogła.

Posted

[quote name='Bolsbokser']Nie wspomnę o prykaniu :evil_lol:[/QUOTE]

Tak to boksery potrafią, tak samo jak szybko zniknąć z miejsca "przestępstwa".

• 3 weeks later...
Posted

Bo wygląda jak hiena! mała kochana hienka hahaha :D
u mnie na osiedlu są 2 boksery, jeden przyjazny, drugi nie, ale nie przepadam,za zabawami grzywaczowo bokserowymi, bo isę kończę zaślinieniem całkowitym grzywka ;(

Posted

Maalwi napisał(a):
Bo wygląda jak hiena! mała kochana hienka hahaha :D
u mnie na osiedlu są 2 boksery, jeden przyjazny, drugi nie, ale nie przepadam,za zabawami grzywaczowo bokserowymi, bo isę kończę zaślinieniem całkowitym grzywka ;(

Ja bym mojemu bokserowi nie pozwoliła na zabawę z grzywkiem, bałabym się, że malucha uszkodzi ;) Boksery niestety do najostrożniejszych i najdelikatniejszych nie należą;) Mój się akurat nie ślini, ale Batalia nadrabia za pięciu :evil_lol:

Amber napisał(a):
Gotowi na jutro? :)

Mało brakowało, a byśmy nie pojechali :shake: Baron we wtorek w nocy zaczął popuszczać, badania moczu wyszły ok, żadnej infekcji i ja już widziałam wielkiego, zjadajacego go od środka raka pęcherza :shake: Lekarz jednak powiedział, że najprawdopodobniej młody opił sie dużo morskiej wody i sól zatrzymała w nim jej nadmiar i w ten sposób znajduje ujście. Krew pobrana, jutro wyniki, ale jestem dobrej myśli :)
Szelki spakowane, zabawka też, obroża szeroka jest, dławik kupimy jutro, smycze mamy, żebym tylko nie zapomniała psów spakować ;)
Batalia może jechać jako obserwatorka?

Posted

Na pewno wszystko będzie dobrze. Dla spokoju możesz zrobić USG pęcherza (polecam dr Marcińskiego). Batalia myślę, że spokojnie może jechać, a nuż jej się spodoba i też spróbuje swoich sił? ;)

Posted

Zaległe zdjęcia znad morza ;)
Tłumaczę Batalii, że małe dzieci nie nadają się do jedzenia :evil_lol:

Baron za cel nadrzędny na tym wyjeździe postawił sobie ciągłe podkopywanie mnie :cool3:

Batalciowe darcie ryja :diabloti:

Posted

Według moich psów słona woda jak najbardziej nadaje się do picia. Niestety u Baron kąpiele + picie skończyły się przeziębionymi nerami.

Taki jestem chudy i brzydki :D