Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Batalcia z Karolem u rodziców jest, poza tym Etna mogła by mieć ciężką traumę po spotkaniu z duetem BB ;)
Tę przyjemność lepiej dawkować stopniowo :D

Posted

Jest wiele powodów, dla których fajnie jest mieć dwa psy: 2 razy więcej jedzą, dwa razy bardziej brudzą, są 20 razy bardziej nieznośne, 2 razy częściej doprowadzają człowieka do szału, no mówię Ci, same plusy :D Jak zostajemy tylko z Barcisławem to czuję się jak na wakacjach :D

Posted

awaria napisał(a):
Jest wiele powodów, dla których fajnie jest mieć dwa psy: 2 razy więcej jedzą, dwa razy bardziej brudzą, są 20 razy bardziej nieznośne, 2 razy częściej doprowadzają człowieka do szału, no mówię Ci, same plusy :D Jak zostajemy tylko z Barcisławem to czuję się jak na wakacjach :D

Już tak nie narzekaj, nie narzekaj.To nic w porównaniu z podwójną miłością :)

Posted

awaria napisał(a):

mam nadzieję, że mój chłopak nigdy tego nie przeczyta :D

Posted

WATACHA napisał(a):
Już tak nie narzekaj, nie narzekaj.To nic w porównaniu z podwójną miłością :)

Dzisiaj mam taki zrzędzący humor ;) Ale fakt faktem nic tak nie poprawia humoru jak dwie ukochane psie mordki :)

Posted

[quote name='Bolsbokser']Jak ja bym się ucieszyła,gdyby mój Albin dogadał się z Baronem :)
Duffla się boi, bo ten nad nim chce dominować - i doszło do sprzeczki :(

Też mam nadzieję, że chłopcy się polubią :) Chciałabym zobaczyć 2 szalejące białe fafluny :D

[quote name='Ewa&Duffel']Same agresywne psy :shake:

Żywiące się małymi dziećmi i dziewicami :evil_lol:

[quote name='motyleqq']Boże, zamordowała i na tym zdjęciu pada :( :D

Potwora w domu hodujesz :cool3:

[quote name='Alicja']:lol::lol::lol: fantastycznie ...panierka
http://i15.photobucket.com/albums/a374/carloss6/DSC01367.jpg

mokro z góry ...mokro z dołu ;)
http://i15.photobucket.com/albums/a374/carloss6/DSC01434.jpg

Duffel jest mistrzuniem panierki :D
Pogoda nam faktycznie nie dopisała, ale było super :)

Posted

Też mam nadzieję, że się polubią. Byłby fajny biały vidoque :)
Jeśli Baron nie ma skłonności do dominacji nad innymi psami, to jest szansa :) Warto spróbować,ale Albin będzie u mnie pod koniec lipca dopiero. Teraz jest na wakacjach :)
W jakim wieku jest Baron ?

Posted

[quote name='Bolsbokser']Też mam nadzieję, że się polubią. Byłby fajny biały vidoque :)
Jeśli Baron nie ma skłonności do dominacji nad innymi psami, to jest szansa :) Warto spróbować,ale Albin będzie u mnie pod koniec lipca dopiero. Teraz jest na wakacjach :)
W jakim wieku jest Baron ?[/QUOTE]

Z Baronem to jest dziwnie w ogóle :D On sam nie dominuje w sposób ostentacyjny - nie kopuluje psów etc. Natomiast jeśli psy się na niego wspinają to może być różnie - raczej nie zaatakuje, ale pogoni (chociaż np. Dufflowi pozwalał na siebie włazić ;) ).
A czasami jest tak, że z miejsca jakiś pies mu nie podpasuje i nie ma szans na wspólną zabawę:shake: Odgania, pompuje się i wydaje te straszne, bokserowe, bulgoty z piekielnych odchłani :evil_lol: