Ada-jeje Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='mariamc']Powoli wracam do pracy i do dalszego pisania.... Jako ciekawostkę , zobaczcie filmik , jaki hycel troskliwy , jak się martwi o dzieci.... http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111108/BIALOGARD/462831159 W swoim wywiadzie dal odp. jak bardzo interesuje go los zwierzat. Lopata i do piachu, a do kieszenie J.H. oplata za odlowiona sztuke. Pewnie sam Palikot nie wie jeszcze jacy ludzie wstepuja w jego szeregi, jak bardzo zalezy takim, na dobrym gospodarowaniu budzetem do wlasnych kieszeni. :angryy: Quote
mariamc Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Usunięto wątek dotyczący pseudo-schronu w Wojtyszkach, nie wiem czy znowu nie zostanie usunięty temat Białogardu , więc będę wstawiac wszystko podwójnie. Na początek wpłynęła do UM skarga na mnie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Również na wątku schroniska w Szczecinku! I moja odpowiedż na łamach szczecineckiego Tematu. http://www.temat.net/zwierzaki/9962/Szczecinek-kontra-Bialogard:-Sprawa-o-psa Quote
Ada-jeje Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='mariamc']Usunięto wątek dotyczący pseudo-schronu w Wojtyszkach, nie wiem czy znowu nie zostanie usunięty temat Białogardu , więc będę wstawiac wszystko podwójnie. Na początek wpłynęła do UM skarga na mnie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Również na wątku schroniska w Szczecinku! I moja odpowiedż na łamach szczecineckiego Tematu. http://www.temat.net/zwierzaki/9962/Szczecinek-kontra-Bialogard:-Sprawa-o-psa Brawo mariamc, prawda jak czytamy broni sie sama, ale Ty jej pomagasz. Slowa uznania. Quote
ageralion Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Harłacz wije się i miota teraz ze złości. Haaalo tyłek sie panu pali!!!! Quote
Ada-jeje Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ageralion napisał(a):Harłacz wije się i miota teraz ze złości. Haaalo tyłek sie panu pali!!!! Juz sobie nowe koryto szykuje w ruchu Palikota. Quote
ageralion Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ada-jeje napisał(a):Juz sobie nowe koryto szykuje w ruchu Palikota. Widzialam, ciekawe co na to powie Palikot ;) Quote
Anula Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ageralion napisał(a):Widzialam, ciekawe co na to powie Palikot ;) Ja też jestem ciekawa tylko czy wie co P.Harłacz wyczynia. Quote
Ada-jeje Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Anula napisał(a):Ja też jestem ciekawa tylko czy wie co P.Harłacz wyczynia. Pomozemy w doinformowaniu p. Palikota :evil_lol: Quote
margaret Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 majstersztyk Danusiu brawo - za wszystko, co tam będe wymieniać, wiadomo:):loveu: tupeciarz z pana H. ale poniosło go - Największy z Największych Szeryf Obrońca Zwierząt zaproponował pewnej gminie czarno na białym zmniejszenie dotacji na leczenie i utrzymywanie chorych psów :crazyeye:- czyżby miłośnik zwierząt sie aby nie zagalopował? bo ja sądziłam, że każdy kto kocha zwierzęta będzie raczej namawiał samorządy do wydatkowania pieniędzy na ich leczenie ? a tu proszę pan H. nie dość że skąpi psiakom w swoim "schronie" to i nakłania innych do znieczulania się na chore zwierzaki , heh :mad: Quote
agnieszka32 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Uśmiałam się do łez! :evil_lol: P. Harłacz - proszę się również podszkolić z zasad interpunkcji, bo mocno u pana kuleje :diabloti: Quote
mariamc Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Uploaded with ImageShack.us Hycel się mocno odgraża ,że wszyscy jeszcze pożałujemy........ Już się boję! Quote
joaaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No proszę, ile psów wyadoptowują rocznie. ;) Quote
Misiek64 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Już widzę te tłumy.Białogardzkie schronisko "Animals"? A to ciekawe. Quote
Misiek64 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111122/POWIAT03/64383727 Biedna psina.A Hary jaki troskliwy.Będzie wnioskował o ukaranie.Może zacznie od siebie ! Za łamanie zakazu PIW. Quote
mariamc Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Wyjątkowo troskliwy , a do tego jak zna prawo.....Żygać się chce. W sobotę albo w niedzielę w TVP 3 Szczecin reportaż. Rozmowa ze mną , z moim Burmistrzem, z Harym, z dziewczyną od Dumki i rzecznikiem UM Białogard. Jestem ciekawa co z tego wyniknie. Mnie prawnik zabronił mówić o wiele sprawach aby hycla nie uprzedzać. Stałam przed kamerą i szybka myśl, przecież właściwie nie mogę nic konkretnego powiedzieć...... Misiek , pamiętam .. ale dopiero w przyszłym tygodniu. Jestem zarobiona po pachy a to wszystko musi miec ręce i nogi. Quote
Joanna K. Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 mariamc napisał(a): W sobotę albo w niedzielę w TVP 3 Szczecin reportaż. . O której godzinie ? Quote
Cudak Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 mariamc napisał(a):Decyzją IW , z dniem 19.10. , schronisko w Białogardzie ma oficjalny zakaz przyjmowanie nowych psów. Pierwszy krok zrobiony, będą następne....... Zakaz jest aktualny? Gdzie w takim razie wywożone są psy z Gmin, które mają podpisaną umowę ze schroniskiem w Białogardzie? Wiem, że moja Gmina przeznaczyła 12000 zł na wybudowanie kojca w tym schronisku.......... Quote
Misiek64 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Nie mam TV Szczecin...:( http://www.tvp.pl/szczecin/aktualnosci/rozmaitosci/zakazal-przyjmowania-psow/5736795 Już masz. Quote
ageralion Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Krotki i tresciwy material informacyjny :) Quote
jaanna019 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 H. się obnażył na całego :evil_lol: Quote
epe Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Super wypowiedź prezesa organizacji pro zwierzęcej!:diabloti: Powaliła mnie końcówka -,,," a nie tylko, aby piesek miał dobrze":angryy: Jak widać w reportażu,robi pan to, co pan mówi, a potem zdziwienie,że schron do zamknięcia! Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Wystarczylo by zmienic zarzadce schroniska, z ktorym wladze chcialy by podjac wspolprace, bez szukania innego miejsca do ktorego mogly by oddawac bezdomne zwierzeta. Czyzby wladze Bialogardu byly nieswiadome ze nie ma :shake: w Polsce schronisk w ktorych czekaja wolne miejsca. Quote
Odi Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Bardzo dobry reportaż - Harłacz pokazał swoją prawdziwą gębę: LOS I DOBROSTAN PSÓW HARŁACZA NIE INTERESUJE. Jeśli Harłacz nie jest właścicielem ziemi, na której jest pobudowane schronisko - wywalić z hukiem Harłacza oraz całą jego ekipę, a w ich miejsce zatrudnić zarządcę i pracowników - ludzi z empatią. Quote
Milot Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Misiek64 napisał(a):http://www.tvp.pl/szczecin/aktualnosci/rozmaitosci/zakazal-przyjmowania-psow/5736795 Rzeczywiście powalająca odpowiedź JH. Nareszcie odkrył swoje prawdziwe oblicze : [FONT="]Inspektor TOZ Animals- jak się tytułuje, czyli jeszcze do niedawna pozorujący na największego w Polsce obrońcę zwierząt J.Harłacz mówi :„Schronisko to jest kwestia bezpieczeństwa ludzi, żeby te psy nie wałęsały się po ulicy, dzieci nie były pogryzione, niech pani z takim aspektem patrzy a nie tylko na to aby pieski miały dobrze”. I to jedyna prawda o tym tragicznym dla psów miejscu.... [/FONT] Quote
Recommended Posts