Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mariamc']Powoli wracam do pracy i do dalszego pisania....

Jako ciekawostkę , zobaczcie filmik , jaki hycel troskliwy , jak się martwi o dzieci....

http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111108/BIALOGARD/462831159
W swoim wywiadzie dal odp. jak bardzo interesuje go los zwierzat. Lopata i do piachu, a do kieszenie J.H. oplata za odlowiona sztuke.
Pewnie sam Palikot nie wie jeszcze jacy ludzie wstepuja w jego szeregi, jak bardzo zalezy takim, na dobrym gospodarowaniu budzetem do wlasnych kieszeni. :angryy:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Usunięto wątek dotyczący pseudo-schronu w Wojtyszkach, nie wiem czy znowu nie zostanie usunięty temat Białogardu , więc będę wstawiac wszystko podwójnie.

Na początek wpłynęła do UM skarga na mnie.

Uploaded with ImageShack.us

Również na wątku schroniska w Szczecinku!

I moja odpowiedż na łamach szczecineckiego Tematu.

http://www.temat.net/zwierzaki/9962/Szczecinek-kontra-Bialogard:-Sprawa-o-psa

Posted

[quote name='mariamc']Usunięto wątek dotyczący pseudo-schronu w Wojtyszkach, nie wiem czy znowu nie zostanie usunięty temat Białogardu , więc będę wstawiac wszystko podwójnie.

Na początek wpłynęła do UM skarga na mnie.

Również na wątku schroniska w Szczecinku!

I moja odpowiedż na łamach szczecineckiego Tematu.

http://www.temat.net/zwierzaki/9962/Szczecinek-kontra-Bialogard:-Sprawa-o-psa
Brawo mariamc, prawda jak czytamy broni sie sama, ale Ty jej pomagasz. Slowa uznania.

Posted

majstersztyk Danusiu
brawo - za wszystko, co tam będe wymieniać, wiadomo:):loveu:

tupeciarz z pana H.
ale poniosło go

- Największy z Największych Szeryf Obrońca Zwierząt zaproponował pewnej gminie czarno na białym zmniejszenie dotacji na leczenie i utrzymywanie chorych psów :crazyeye:-

czyżby miłośnik zwierząt sie aby nie zagalopował? bo ja sądziłam, że każdy kto kocha zwierzęta będzie raczej namawiał samorządy do wydatkowania pieniędzy na ich leczenie ?
a tu proszę pan H. nie dość że skąpi psiakom w swoim "schronie" to i nakłania innych do znieczulania się na chore zwierzaki , heh :mad:

Posted

Wyjątkowo troskliwy , a do tego jak zna prawo.....Żygać się chce.
W sobotę albo w niedzielę w TVP 3 Szczecin reportaż. Rozmowa ze mną , z moim Burmistrzem, z Harym, z dziewczyną od Dumki i rzecznikiem UM Białogard.
Jestem ciekawa co z tego wyniknie.
Mnie prawnik zabronił mówić o wiele sprawach aby hycla nie uprzedzać. Stałam przed kamerą i szybka myśl, przecież właściwie nie mogę nic konkretnego powiedzieć......
Misiek , pamiętam .. ale dopiero w przyszłym tygodniu.
Jestem zarobiona po pachy a to wszystko musi miec ręce i nogi.

Posted

mariamc napisał(a):
Decyzją IW , z dniem 19.10. , schronisko w Białogardzie ma oficjalny zakaz przyjmowanie nowych psów.

Pierwszy krok zrobiony, będą następne.......

Zakaz jest aktualny? Gdzie w takim razie wywożone są psy z Gmin, które mają podpisaną umowę ze schroniskiem w Białogardzie?

Wiem, że moja Gmina przeznaczyła 12000 zł na wybudowanie kojca w tym schronisku..........

Posted

Super wypowiedź prezesa organizacji pro zwierzęcej!:diabloti:
Powaliła mnie końcówka -,,," a nie tylko, aby piesek miał dobrze":angryy:

Jak widać w reportażu,robi pan to, co pan mówi, a potem zdziwienie,że schron do zamknięcia!

Posted

Wystarczylo by zmienic zarzadce schroniska, z ktorym wladze chcialy by podjac wspolprace, bez szukania innego miejsca do ktorego mogly by oddawac bezdomne zwierzeta. Czyzby wladze Bialogardu byly nieswiadome ze nie ma :shake: w Polsce schronisk w ktorych czekaja wolne miejsca.

Posted

Bardzo dobry reportaż - Harłacz pokazał swoją prawdziwą gębę: LOS I DOBROSTAN PSÓW HARŁACZA NIE INTERESUJE.

Jeśli Harłacz nie jest właścicielem ziemi, na której jest pobudowane schronisko - wywalić z hukiem Harłacza oraz całą jego ekipę, a w ich miejsce zatrudnić zarządcę i pracowników - ludzi z empatią.

Posted

Misiek64 napisał(a):

Rzeczywiście powalająca odpowiedź JH. Nareszcie odkrył swoje prawdziwe oblicze : [FONT=&quot]Inspektor TOZ Animals- jak się tytułuje, czyli jeszcze do niedawna pozorujący na największego w Polsce obrońcę zwierząt J.Harłacz mówi :„Schronisko to jest kwestia bezpieczeństwa ludzi, żeby te psy nie wałęsały się po ulicy, dzieci nie były pogryzione, niech pani z takim aspektem patrzy a nie tylko na to aby pieski miały dobrze”. I to jedyna prawda o tym tragicznym dla psów miejscu....

[/FONT]