Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yabadu']Moi kochani. Sprawa trwa tak długo a do tej pory nikt z tym nie chciał nic zrobić. Zwyczajnie nie ma pomysłu a i własnym nazwiskiem nie chcą się ludzie podpisywać i ja to rozumiem. W interesie wszystkich gmin ( zwłaszcza władz) jest aby nikt Pana Jerzego nie ruszył bo psi problem spadnie na twarde głowy jak piorun z jasnego nieba. Płacą za przewóz psów śmieszne pieniądze, byle dalej od swego miasteczka, byle z oczu. Pomysł jest taki aby każdy walczący zwierzakolubny znalazł na swym terenie ( chodzi o gminy, z którymi pan Jerzy ma podpisane umowy) organizację pro zwierzęcą ( lub jeśli starczy mu odwagi sam się pod tym podpisał) i poprosił takową o wystąpienie pisemne do PIW w Białogardzie o
1. Sprawdzenie dobrostanu zwierząt przewiezionych w latach takich to a takich ( jeśli były czipowane to podać numery - urząd musi je udostępnić tylko trzeba o to wystąpić)
2. Przeprowadzenie kontroli sprawdzającej czy schronisko spełnia normy przewidziane w rozporządzeniu.
Wzory pism do udostępnienia na PW
DOWODY zdobyć trzeba jakowymś sposobem.[/QUOTE]
Sie zbiera od dluzszego czasu. Na odpowiedzi jest przewidziany termin i nie da sie tej procedury przyspieszc. Nie chca gminy go ruszyc bo sie go boja ale my nie polityczni, :shake: dla nas strachy na lachy.

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
tytuł zmodyfikowałam halo! ja nie identyfikuję się z takim szajsem!

"Wzorcowe schronisko P.Harłacza-JUŻ NIE-KOLEJNE BAGNO. "

to jest tytuł wątku-nie widac tego?

nie widać, ja widzę tytuł WZORCOWE SCHRONISKO P.HARŁACZA
i też ze zdziwieniem czytałam pierwszy post, bo trafiłam tu przez Wrześnię, guglując Harłacza - ale wytłumaczyłam sobie że to 2006 rok...

• 2 weeks later...
Posted

Raport

Prawda jest taka, że schronisko stało się miejscem rozgrywek politycznych.
Nijaki "Mnietek" to osoba , która działa - wbrew pozorom- nie przeciwko Harłaczowi - Prezesowi a przeciwko Harłaczowi- Radnemu.
Osoba ta pisze pod wieloma nickami, podając się za kilka różnych osób.
Chciałbym dodać, że przed wyborami nie oceniał schroniska a jedynie pracę radnego, a po wyborach odezwał się w nim miłośnik zwierząt :)

PS. Niebawem nowa www schroniska:)

Posted

oj piotrek ty aby sam harłacz nie jesteś we własnej osobie, takie dziwne te posty piszesz jak popatrzec w historie ich? coz to za intencja ci chlopie przyswieca co?

Posted

c.d.
To jest mój wpis z Forum gk24

Napisano 26 maj 2011 - 18:01 #125
Znakomity Pan Tiece już szykuje nową kontrolę , wraz z zaprzyjażnionymi inspektorkami z TOZ-u ze Stargardu.

Będą piać hymny pochwalne, jakie to wspaniałe schronisko , jak pieski mają tam dobrze a wstrętni ludzie robią nagonkę na WIELKIEGO MIŁOŚNIKA ZWIERZĄT , czyt. Jerzego H.

edit: nie mogłam się oprzeć, wstawiłam sama.

http://forum.gk24.pl/wzorcowe-schronisko-bialogard-historia-t52016/page__st__120

Wstaw swój raport Piotrze na Forum.
Brakuje Ci odwagi???

.

Posted

To oni nie kastruja ,a kasuja?
To oni nie szczepia,a kasuja?
Czy odrobaczaja i odpchlaja psy i koty?Maja kociarnie z woliera?
CVzy maja pomieszczenie sterylne na matki ze szczeniakami?
Czy maja pomieszczenie kwarantanny?
Czy maja pomieszczenia ocieplane?
Czy maja pomieszczenia w ktorych przetrzymuje sie psy ,koty po zabiegach?
Czy majaj pomieszczenie na zabiegi?
Czy maja kanalizacje?
Ile godzin schronisko jest otwarte?
Ile maja psow i kotow?
Ile maja pracownikow?
Czy kazdy pies ma ksiazeczke szczepien?

Posted

jaanna019 napisał(a):
Równo 220szt, myślicie że to możliwe?

Papier wszystko przyjmie, nawet dwie osoby jak sa na protokole to i tak TOZowskie, a dlaczego np. nie osoba reprezentujaca org. mariamc? Nie pomoze puder roz, kiedy geba stara juz.:evil_lol:

Posted

O tym ,że będzie pozytywna kontrola z TOZ-u wiedziałam wczesniej.
Tylko miały być dwie inspektorki ze Stargardu , takie od "stringów" dzierganych na drutach.
Wyjaśnienie będzie wkrótce, czekam na zwrot dokumentacji.

A poza tym , jeśli jest tak fajnie , to czemu wynik kontroli tylko zadawalający?

Uploaded with ImageShack.us