Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wąska już długo czeka w schronisku na swojego pana. Przeżyła ciężką zimę, potem wiosnę z wysypem śmiertelnej nosówki, a teraz w skwarne lato z wytęsknieniem wyglądała przez schroniskowe kraty na Kogoś.

Sunia jest pełna energii, radości, zawsze jako pierwsza garnie się do człowieka.

Będzie nieocenionym towarzyszem drogi.

Niestety, około dwa miesiące temu pokrył ją pies - kilka razy od niej większy.

Aktualnie sunia przebywa w lecznicy i oczekuje na zabieg.

Płody są ogromne, nie donosiłaby ciąży, sama płacąc za to swoim życiem.

Nie chcemy, by Wąska wracała do schroniska!!!

Zasłużyła, jak mało kto, na miłość

i odrobinę swojego własnego miejsca na ziemi.

Jest niezwykle przyjazna dla ludzi i zwierząt

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieknie zareklamowalas nasza sunke:lol:
Dziekuje bardzo za watek i aukcje:p
Psiunce nalezy sie domek, ona taaka wdzieczna i slodka jest:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Tu w poczekalni na Tatarku. Wąska strasznie się bała, pełzała ze strachu po podłodze. musieliśmy ją nosić. byłam przy niej na usg, widziałam płody, ich kręgosłupy i serduszka. płody są ogromne, mają ponad 15 cm - ich kręgosłupy nie mieściły się na ekranie. Wąska nie donosiłaby nawet ciązy:placz: nie miała przed sobą żadnych szans na przeżycie.
teraz ma. odwiedzajcie ją, proszę.

Posted

wąska będzie miła sterylkę najpóźniej we wtorek, będą się starać wcześniej, bo każdy dzień zwłoki to dla jej organizmu straszny wysiłek i cierpienie

Posted

Dziewczyny to naprawde cudownie, ze postanowilyscie ja uratowac. To takie kochane i przyjacielskie psisko. Niech ja ktos pokocha!!! :-( :-( :-(
To bedzie okropne odwiezc ja z powrotem do schroniska i zostawic tam sama z innymi psimi nieszczesciami :placz:

Posted

ja też strasznie się martwię:roll: . po Safirku obiecałam sobie, że już tak emocjonalnie nie dam się wkręcić, a tu znowu wpadłam i to podwójnie (jeszcze maleńka Pikolinka przerzucona przez płot) i nie mogę o niczym innym myśleć...:hmmmm: :niewiem:

Posted

Pytam, bo mój Czesław nie lubi dużych psów...
Mogę ją zaprosić do nas po zabiegu na tymczas, na takich zasadach jak była u mnie Fifi. Jeśli ją Czesiek zaakceptuje i Wam to też pasuje, to proszę bardzo.

Posted

Karolina Igusia jest wirtualnym opiekunem Wąskiej i obiecała poktyć koszt sterylki, a co do jedzenia, to jakoś postaramy się zorganizować. oby tylko Wąska nie musiała wracać do schroniska

Posted

Wielkie dzieki Mandarynko:lol: :lol: :lol:
Wasaka nie zajmie wiele miejsca, za to napewno bedzie sie domagac mizianka, on taka przytulanka jest:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Igusia napisał(a):
Wielkie dzieki Mandarynko:lol: :lol: :lol:
Wasaka nie zajmie wiele miejsca, za to napewno bedzie sie domagac mizianka, on taka przytulanka jest:loveu: :loveu: :loveu:

Miejsce się znajdzie :)
Mój pies ma swoje łóżko i swój fotel, więc się podzieli, w końcu ma tylko jeden tyłek :D
A mizianko też ma zapewnione :)
(I znów będę spała z dwoma psami w łóżku :evil_lol: )

Posted

Bardzo proszę, by ktoś ją odwiedził. Igusia wyjechała, wraca dopiero 28 lipca, a ja 25 lipca mam b.ważny egzamin i muszę teraz ostro przysiąść

Posted

Dzwoniłam dziś na Tatarkiewicza. Nasza suńka za 2 godziny ma mieć zabieg:roll: mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak trzeba:happy1:

Posted

Dzwoniłam na Tatarka. Wąska ma się dobrze, wetka powiedziała, że nie wygląda, że przeszła taki poważny zabieg. Jest tylko wystaraszona bardzo i ma kłopoty z wychodzeniem na dwór, ale ona przecież wsiowa dziewczynka i pewnie na smyczy nigdy nie chodziła. Esperanza, jak dziś odwiedzisz Wąską to ukochaj ją od nas wszystkich bardzo mocno.