Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ronja napisał(a):
dziś odwiedzisz Wąską to ukochaj ją od nas wszystkich bardzo mocno.

Wlasnie, wlasnie baaaardzo mocno, wymiziaj nasza dzielna dziwczynke:loveu: :lol:
Ronja, a czy na alegro ktos do niej zagladal?
Wielkie dzieki ze sie nia netowo zajelas:p

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wymiziałam Wąska. Biedactwo jest tak zestresowana, że kilka minut ja prosilam, by wyszła ze swojego boksu. Na spacerku na widok każdego człowieka kuliła się i probowała uciekać. Odstresowała się troszkę dopiero po pół godziny, ale i tak podczas powrotu do boksu schowała się do szafki z karmą. W lecznicy spotkalam się z KingaW, ktora przywiozła suni jedzonko.
Szew po sterylce wygląda ładnie, tylko sutki ma strasznie wyciągnięte i potrzeba troche czasu, aż wszystko dojdzie do normy.
Cieżko było jej zrobić zdjęcia.

Posted

Ludziki nie pozwólmy żeby sunieczka musiała wracać do tego paskudnego schronu :shake: pomóżcie szukać dla niej domku - takiego choćby tymczasowego :modla: :modla: :modla:

Posted

dziś po południu pojade do niej z Tz, to zrobimy jej jakieś ładne zdjęcia na trawce do podmianki na allegro. może się wtedy ktoś skusi:roll:

Posted

byłam dziś u Wąskiej. Dziewczynka ma się dobrze fizycznie. ale jest tak wystraszona, że nie mogłam utrzymać jej na smyczy. Przed Bartkiem zwiewała jak perszing, a potem przywierała do ziemi i serduszko biło jej jak oszalałe.:-( Zmartwiła mnie. Zrobiła koopę i siku jednocześnie!- ze strachu wszystko. Potem dałam jej jeść, to nawet jeść się bała. Miała przerażone oczy.
Niedługo, pod koniec tyg albo na początku przyszłego, trzeba ją zabrać. Tylko gdzie??:roll:

Posted

Biedna dziewczynka.:oops: W schronisku zachowywała się zupełnie inaczej. Była chyba najśmielsza ze wszystkich suniek w kojcu. Widać miasto i nowe otoczenie bardzo ją przeraża.

Posted

ona bała się nawet aparatu fotograficznego:-(
rozmawiałam o tym z wetem i powiedział, że z nimi zachowuje się normalnie, że nawet brykała na trawie.

Posted

Waska miała być odwieziona do schronu w sobotę, ale jest u jayo.
Igusia, masz jakiś pomysł, jak jej znależć dom?Z allegro i z ogłoszeń netowych nikt sie nie zgłasza...