gemsi Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wąska ma sie ok, żarcia nie trzeba, jesli macie jakies namiary na hurtownie z zarciem dla zwierzat to podzielcie sie, bo przy takim inwentarzu detal sie nie kalkuluje, Telefon do Jayo : 601 420 789 g. Quote
*Gajowa* Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Piękna mordka ! Oby ja szybciutko wypatrzył "jej człowiek"... Quote
ronja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 jest jakaś hurtownia niedaleko Was (koło pracy mojego Bartka) przy Puławskiej czterystaileś. jayo, jutro wyslę Ci na pw jak tam dojechać. Quote
kacha_wawa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ronja napisał(a):jest jakaś hurtownia niedaleko Was (koło pracy mojego Bartka) przy Puławskiej czterystaileś. jayo, jutro wyslę Ci na pw jak tam dojechać. jeśli chodzi o hurtownię to naprzeciwko mojej pracy jest hurtownia zoologiczna, własciciele mnie znają i myślę, że mogłabym super rabat załatwic ;) Ale od jutra jestem na urlopie.... Mój numer jest w podpisie... Quote
KingaW Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Byłam w sobote na Tatarku. Otrzymane w piątek od Igusi 200 zł (multos gracias, Igusia!) wpłaciłam. Liski i Sombrę odwiedziłam... Quote
BasiaD Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Do góry Niunia, wypatruj domku, baardzo jest Ci potrzebny! Quote
gemsi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 No dobra, dziendobry(a)noc,wieczór, Sznowne Panstwo, pora na pisanie nie najpopolarniejsza, ale pisze nie dlatego ze cierpie na bezsenosc, czy cos teges, pisze teraz bo mam urlop lecz to rowniez nie tlumaczy tej dziwnej pory... chociaz nie, normalnie bedac na urlopie moglibysmy wlasnie o tej porze wracac z jakiejs dobrej imprezie, albo cos takiego, ale prawda jest okrotna i bolesna: majac urlop siedzimy w domu... a dlaczego ? poniewz mamy na tymczasie 2 sliczne psiurki, i wszyscy sobie tak hopamy jest sielska atmosfera i wogoole kazdy poczytac moze jak to jest super, ale ja mam dosyc, zamiast siedziec na deszczowej nadmorskie plazy ja siedze w domu, zamiast wracac nad ranem z imprezy ja wstaje z lozka zeby wypuscic chalastre psow na dwor bo im sie sikac zachcialo, zamiast od razu polozyc sie spac, musze wycierac to co nalaly bo kazde z nich chce dominowac a jakos teren trzeba zaznaczyc. Ja uprzejmie prosze w trybie pilnym o dom dla tych psiakow bo nerwowo nie wytrzymam. Spraw dodtyczy dwóch psiaków : Waskiej i Toffika. Ja mam na prawde dosyc, chcialbym odpoczac... Quote
KingaW Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wąska szuka domu!Sunia jest nieduża, idealna do mieszkania...Dogomaniacy podbijajcie! Nie po to, sunię żeśmy śmierci wydarli, żeby ją teraz odstawiać do schronu! Quote
Witokret Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Gemsi, pytamy, szukamy, kombinujemy, ale jakoś kiepsko widocznie - bo na razie bezskutecznie :shake: Za jakiś czas szanse się zwiększą, ale o tym jak będę miała jakieś konkrety... Quote
BasiaD Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Do góry Waska, hopaj po domek! Taka jesteś malutka i sliczna, najwyzsza pora żeby ktoś się w tobie zakochał! Quote
BasiaD Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Wskakuj suńko do góry! Domek pilnie potrzebny! Quote
BasiaD Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czemu wszyscy zapomnieli o psince? Hopaj do góry na 1 stronkę! Quote
ronja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 pamietamy, szukamy, martwimy się:wallbash: Quote
KingaW Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ronja i Jayo, a czy wyście czasem nie zapomniały o czymś powiedzieć? :-)Bo mi tu Fela pewne ciekawe info sprzedała....Czy może zełgała szpetnie? ;-) Quote
Igusia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jakie info?:mad: czyzby szczesliwe zakonczenie mialo byc?:-o Quote
ronja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 cicho, jeszcze nie czas!!! Jayo Was powiadomi co i jak, jak już będzie wiadomo, że.... Quote
Recommended Posts