Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, raportuje co nastepuje:
1. Nie moglam tego przerazonego stworzenia zawiezc do schronu z powrotem, zaryzykowalam wywalenie z domu razem z calym zwierzyncem :-)
Oczy blagaly: "nie rob mi krzywdy, juz bede grzeczna...."

2. Dogaduje sie w miare z Rakieta i Tofikiem - ale trza szukac dla niej miejsca, bo juz zaczyna konkurowac z Rakieta (dwa razy wieksza od niej) i warkac na Tofiego, zwlaszcza w okolicach miski, jedzenie najchetniej chowa na zapas :-)

3. Jest tak przytulna, ze ktokolwiek ja zobaczy i poglaska - "kupi" od razu

4. Na razie boi sie troche ludzi (nowych zwlaszcza), psow niekoniecznie (o naszych kotach nie wspomne, niestety...)

5. Nie zalatwia sie w domu, tylko w ogrodzie, wszystko wskazuje na to, ze bedzie wytrzymywac spokojnie w domku. Sprawdzimy jak dlugo moze tak siedziec bez wyprowadzenia, co nielatwe nie jest, bo kazde otwarcie drzwi ja zacheca do wyjscia:-)

6. Na smyczy nie ma z nia problemu - jak sie oswoila z nami, wychodzi z cala sfora bez problemu i nie ciagnie nadmiernie, mozna troche podszkolic

7. Nie jest nauczona zadnych komend - wymaga szkolenia, troche sprobujemy popracowac

Dziewczyny, dodam jeszcze, ze w piatek chcielismy pojechac na wymarzony urlop.....
Jutro operacja oka Tofika, sterylka rakiety sie szykuje, kotka Miska do oddania...
A sasiedzi nas pokazuja palcami - psy daja koncert na cala okolice pilnujac domu :razz:

DOMY!!!
SERDUCHA CIEPLE!!
I TYLKO KAWALEK KOCYKA I MALEJ MISKI!!!

..dodam jeszcze, ze jak sie gdziekolwiek przestawi dywanik-poslanie, to Waska delikatnie lapie go zabkami i zabiera z powrotem na miejsce gdzie postanowila miec poslanie (przy drzwiach) i juz! :-)

Posted

Dzis zrobimy nowe zdjecia, Waska jest fotogeniczna :-)

I postanowila zrobic sobie bude z kociej kuwety :-)
Usiluje ja przekonac, ze lepszy jest kontener - umoscilismy jej tam poslanie i mam nadzieje, ze bedzie miala dzieki temu wieksze poczucie bezpieczenstwa w domu pelnym zwierzat..

Waska jest bardzo wdziecznym przytulasem - bdzie dobrym towarzyszem dla kazdej rodziny i samotnych tez - byle juz na stale... :question:

Czy macie jakies pomysly gdzie umieszczac ogloszenia poza siecia?

Posted

Wąska jest kochana, i szukamy domku na cito, bo nam Jayo z Rodziną i kocińcem eksmitują! ;-)Jayo, próbuję się do GW dodzwonić, jak dam radę to jej ogłoszenie tam upchnę...

Posted

Dziś Karolina da Kindze 200 zł za sterylkę pozostałą kwotę w przyszłym miesiącu.
Czekamy na foteczki. Wąska oryginalna sunieczka, musi się chałupka znaleźć... Poprostu Wąską i musi być jasne:)

Posted

Powiem mamie, że jej nogi są na fotkach w necie, to się ucieszy... ;-)Dziewczynki, przypomnijcie mi, kto oferował i ile na Liski?Bo próbuję ogarnąć sparwy Tatarkowe-finansowe.

Posted

Wąska ma sie coraz lepiej, nie kuli sie aż tak na widok ludzi, pilnuje domu, Zbiera do swojego legowiska wszystko co daje rade udzwignac : najchetniej buty, nie gardzi swetrami, recznikami, telefonami. Jednak mieszkanie z 3 psami, 8 kotami daje sie we znaki, Wąska do gory, szukamy domu ... ;)