Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Fiu fiu fiu co za przystojniacha http://img40.imageshack.us/img40/1171/dsc08794u.jpg :loveu: W ślady tatusia widzę poszedł :loveu: Fajny chłopak :multi:
Ile ma w kłębie?

Osobiście nie mam nic przeciwko, żeby szedł w ślady tatusia :cool3:
W kłębie ma ok 28-30 cm. Dość dawno temu go mierzyłam.

[quote name='Fiolka_130']hej ;)
My się chyba znamy ? :P
Ale Brylancik wydoroślał. no piekny kawaler :)
Szczerze mówiąc, nie kojarze :oops: . Może mała podpowiedź ? :eviltong:

[quote name='agamewa']http://img40.imageshack.us/img40/1171/dsc08794u.jpg Świetny chłopak:)
[quote name='Yourii']Ładny chłopak :)

Dziękujemy ;)

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

agamewa napisał(a):
Łooo matko ale on Ci zarósł...nie no super,włos widzę ładnie rośnie,gratulacje:)to młodzież jeszcze czy już pośrednia?

Dziękujemy ;) Jeszcze młodzież :eviltong:

Posted

[quote name='agamewa']No to tym bardziej jak młodzież możesz być dumna za taki włos:)
Oooj z tego włosa jestem strasznie zadowolona :loveu::loveu::loveu:
[quote name='tigrunia']Wow :crazyeye: http://img253.imageshack.us/img253/3407/dsc09032t.jpg rewelacja :loveu:
[quote name='kiniaaa']http://img337.imageshack.us/img337/4433/dsc09038y.jpg o matko jaki on cudny:loveu:
Dzięki ;*
[quote name='Fiolka_130']ale się zmienił:crazyeye: dawaj foty cudeńka na nasze forum :P
Muszę się zmobilizować i w końcu tam dotrzeć :D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Cloe']Osobiście nie mam nic przeciwko, żeby szedł w ślady tatusia :cool3:
W kłębie ma ok 28-30 cm. Dość dawno temu go mierzyłam[/QUOTE]

nie uważasz, że przerósł wzorzec?

Posted

[quote name='olico']nie uważasz, że przerósł wzorzec?[/QUOTE]

Moim zdaniem to dobrze że jest ciutkę większy a nadal widać w nim ekspresję, niż żeby był maluteńki i trzęsący zadkiem.
A zresztą tak strasznie od wzorca nie odbiega...
Oczywiście to jest moje zdanie, gdyż właśnie taki typ mi się podoba :)

Posted

[quote name='Yourii']Moim zdaniem to dobrze że jest ciutkę większy a nadal widać w nim ekspresję, niż żeby był maluteńki i trzęsący zadkiem.
A zresztą tak strasznie od wzorca nie odbiega...
Oczywiście to jest moje zdanie, gdyż właśnie taki typ mi się podoba :)[/QUOTE]

duży nie oznacza odważniejszy, socjalizacja jest ważna a nie wzrost :P
myślisz, że taki kolos ma szanse zrobić uprawnienia?
jak nic dobije do wagi 5 kg

Posted

[quote name='olico']duży nie oznacza odważniejszy, socjalizacja jest ważna a nie wzrost :P
jak nic dobije do wagi 5 kg
Wyliczyłaś to na podstawie wzrostu?
Ja osobiście lubię duże Yorki ale fakt - powinny się mieścić we wzorcu tylko waga to nie jedyne kryterium. Jest sporo dużych Yorków ostatnio na ringach i jakoś nie są dyskwalifikowane.
Brylant to ładny, elegancki pies, ma piękny, zadbany włos nie wątpię więc, że hodowlankę bez problemu zrobi ;) I bardzo szczerze wątpię, że dobije do 5 kg :shake: Nie wiem ile warzy w tej chwili ale 5 kg?? Toć to mutant musiałby być :crazyeye:

http://img191.imageshack.us/img191/3704/dsc09258n.jpg bardzo ładną buźkę ma Brylancik :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Wyliczyłaś to na podstawie wzrostu?
Ja osobiście lubię duże Yorki ale fakt - powinny się mieścić we wzorcu tylko waga to nie jedyne kryterium. Jest sporo dużych Yorków ostatnio na ringach i jakoś nie są dyskwalifikowane.
Brylant to ładny, elegancki pies, ma piękny, zadbany włos nie wątpię więc, że hodowlankę bez problemu zrobi ;) I bardzo szczerze wątpię, że dobije do 5 kg :shake: Nie wiem ile warzy w tej chwili ale 5 kg?? Toć to mutant musiałby być :crazyeye:

ja nie mówię, ze brylant jest brzydki, bo jest naprawde pięknym, zadbanym psem,
sama wole większe, niż za małe yorasy, ale fakt faktem, jest przerośnięty i zastanawiam się, jak będzie oceniany w późniejszym etapie,
sama mam suke wysoką, nigdy jej nie wystawiałam z uwagi na gabaryty, ale teraz jak patrze, ze bez oporow pokazuje sie duze psy, to nabieram ochoty pokazac swoja :evil_lol:

przy tym wzroscie, majac terrierowa budowe, spokojnie osiagnie wage 5kg

Posted

[quote name='olico']duży nie oznacza odważniejszy, socjalizacja jest ważna a nie wzrost :P
jak nic dobije do wagi 5 kg[/QUOTE]

hehe nie chodziło mi że duży to odważny, tylko małe zawsze kojarzą mi się z "trzęsieniem się"

Wiesz sędziowie są różni :roll: ja tylko wyraziłam swoje zdanie ;)