agack222 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [CENTER]Witam. Dzisiaj uciekla nam suczka. Bedac na podworku znalazla jakas dziure w plocie i przeskoczyla :( Sunia ma cieczke wiec mniemam, ze lata za psami, ale nie wrocila jeszcze do domu.. :( Nie mam jej od godziny 11, obszukalismy z chlopakiem cale osiedle (mieszka pod lasem) rowniez kolo lasu przechodzilismy niejednokrotnie... Nie wiemy co robic. Sunia jest przygarnietym, poltorarocznym kundelkiem. Miejsce z ktorego ja zabralismy jest od domu oddalone o ok 4 km, czy jest mozliwosc ,ze Sunia wrocila w miejsce z ktorego ja zabralismy?? Martwie sie o nia, nie ma jej juz tyle czasu :( W okolicy jej obecnego miejsca zamieszkania jest bardzo duzo psow, zarowno bezdomnych jak i u sasiadow na podworkach, ale nie bylo jej przy zadnym z nich :( Wie ktos jak w takiej sytuacji postapic ? Gdzie szukac ? Czy ona mogla wrocic w miejsce z ktorego zostala zabrana ? Czy pies po 9 dniowym pobycie w nowym domu jest w stanie sie do niego przyzwyczaic i po ewentualnej ucieczce wrocic ? Czy trafi ? Nie chce zeby jej sie cos stalo ale nie wiem juz co robic :( Prosze o odpowiedzi [/CENTER] Quote
DALMATYNKA0987 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 przypuszczam ze sunia wrocila juz?? dam ci rade _ sama mam 2 suki wczesniej byla 1 i tez znalazła dziure w plocie - postanowiła ze urodzi szczeniaki a potem z ciezkim sercem je uspie ;( na szczescie urodzila 1 szczenie ! sunie - i zostala w domu i mamy 2 sunie ale sa juz wysterlizowane i mam swiety spokoj a wierz mi ze jak TWOJA SUNIA NIE ZNAJDZIE DZIURY TO PSY ZNAJDA SPOSÓB -WCZESNIEJ NIE WIERZYŁAM ZE PSY POTRAFIA WSPINAC SIE PO SIATAKCH PLOTACH ;( SZOK ! TERAZ WIEM ZE TO POTRAFIĄ WCZORAJ NP. 45 CM KAJTEK NA MOICH OCZACH WSPIĄŁ SIE PO 1,5 METROWYM PLOCIE RADA WYSTERYLIZUJ JESLI NIE JESTES W STANIE JEJ UPILNOWAĆ Quote
Recommended Posts