Rudzia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No jeżeli się uśmiechasz, no dobra... A tak na serio dziś mam więcej czasu, to spróbuję coś wymyśleć Quote
Rudzia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 What już za Ciebie napiszę tą super wiadomość. Ogłaszać Kaukaza już nie będziemy, bo Staruszek ma dom. W sobotę jedzie do Krakowa.Hip Hip Huraaaaaa Quote
3 x Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Rudzia napisał(a):What już za Ciebie napiszę tą super wiadomość. Ogłaszać Kaukaza już nie będziemy, bo Staruszek ma dom. W sobotę jedzie do Krakowa.Hip Hip Huraaaaaa mam nadzieje ze uda sie wszystko sprawnie dograc :) fajnie by było jakby ktoś chłopaka wybadał na spacerze jakimś Quote
What May NN Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 oj Rudzia - nie zapeszaj.. tak -prawdopodobnie Kaukaz pojedzie w sobotę do Krakowa! Prosimy o trzymanie kciuków!! Quote
ookami Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 O to suuuuper :D Tak, tak trzymam kciuki =] <taniec radości> Quote
What May NN Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Kaukaz nie pojedzie jutro niestety - posypał się transport! pojedzie w tygodniu mam nadzieję.. Quote
itaka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jest dla niego jakiś transport. Jak nie to dam ogłoszenie na miau. Quote
3 x Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 z dogo pati-c wozi za zwrot kosztów ale nie mam do niej zadnego kontaktu moze w dziale transportowym poszukac? albo go ogłosic? Quote
What May NN Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 wczoraj prawie się udało dograć transport.. niestety nie było nikogo kto z katowic przewiózłby psiaka do Krakowa! szukam i kombinuje więc dalej.. Quote
What May NN Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 podniose - moze ktos wypatrzy i zaoferuje transport!! Quote
itaka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jedna dziewczyna na miau jeździ raz w miesiącu z Poznania do Krakowa. Pisać do niej ? Quote
What May NN Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 pisz!! bede Ci bardzo wdzieczna.. tylko musisz oczywiscie zaznaczyc, ze chodzi o Kaukaza.. dla malych psiakow latwiej znalezc transport! sama bym go zawiozla jakbym miala wieksze auto! Quote
slay Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [FONT=Verdana]Witam Jestem z Piekar Śląskich. Mogę zabrać Kaukaza do Krakowa nie ma problemu. Z większych psów to zabierałem kiedyś Bernardyna z Kielc do Wrocławia więc chyba i kaukaz też się zmieści. Co do ksztów:[/FONT] [FONT=Verdana]Moje auto spala średnio od 7 do 7,5 litra benzyny na 100 km. Trasa Piekary śląskie Poznań Kraków i Kraków Piekary to 820 km Maksymalny koszt to 300 zł. Jeżeli pogodna będzie lepsza tzn stan dróg to na pewno się uda zejść poniżej tego.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Jeśli taka propozycja was interesuje to dajcie znać na slay66@tlen.pl albo 609559821[/FONT] Quote
xxxx52 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Czy 450 zl nie mozna w woj poznanskim znalezc hoteliku? Moze u Kariny bylyby wolne miejsca? Quote
3 x Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 xxxx52 napisał(a):Czy 450 zl nie mozna w woj poznanskim znalezc hoteliku? Moze u Kariny bylyby wolne miejsca? on ma jechac do domu Quote
What May NN Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='slay'][FONT=Verdana]Witam Jestem z Piekar Śląskich. Mogę zabrać Kaukaza do Krakowa nie ma problemu. Z większych psów to zabierałem kiedyś Bernardyna z Kielc do Wrocławia więc chyba i kaukaz też się zmieści. Co do ksztów:[/FONT] [FONT=Verdana]Moje auto spala średnio od 7 do 7,5 litra benzyny na 100 km. Trasa Piekary śląskie Poznań Kraków i Kraków Piekary to 820 km Maksymalny koszt to 300 zł. Jeżeli pogodna będzie lepsza tzn stan dróg to na pewno się uda zejść poniżej tego.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Jeśli taka propozycja was interesuje to dajcie znać na slay66@tlen.pl albo 609559821[/FONT] prawdopodobnie pojedzie szczepon, ale jeszcze jutro wypytamy i dam konkretną informację!! slay - dzieki wielkie za propozycję.. jak nie teraz to innym razem na pewno skorzystamy! Quote
What May NN Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 slay wiezie Kaukza do DS :-) są w drodze :-) Kazio - kaukaz nasz zabrał ze sobą kumpla schroniskowego Filusia :-) Quote
What May NN Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Kaukaz od wczoraj jest w domku pod Krakowem..:multi: Quote
3 x Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='What May NN']Kaukaz od wczoraj jest w domku pod Krakowem..:multi:[/QUOTE] super :) bądą jakieś zdjęcia z podrózy? jak on wogole sie zachowywał? macie jakieś inf? Quote
What May NN Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 przez moją głupotę i zaaferowanie nie zrobiłam mu zdjęć podczas załadunku, no a potem slay tez nie robił z tego co wiem. :-( Kazio był baardzo grzeczny całą drogę, głównie spał.. trochę się slinił co może wskazywać na chorobę lokomocyjną, ale na szczęście żadnych niespodzianek nie było :-) bałam się ciut jak zareaguje na Filusia, który jechał z nim, ale kaukaz był fajnym kolegom i było ok.. w ogóle taaki pocieszny z niego pies! mam nadzieję, że będzie grzeczny i szczęśliwy! Iza podjedzie do niego i zrobi mu zdjęcia! Będzie też w kontakcie z nowym domkiem, więc jak tylko będę coś wiedziała to dam znać! [B][COLOR=red]Chciałabym baardzo podziękować Izie - Biafrze i 3 x za wszelką pomoc i znalezienie domu dla tego cudownego psa!!!!!!!!![/COLOR][/B] Quote
3 x Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='What May NN'] [B][COLOR=red]Chciałabym baardzo podziękować Biafrze, Izie i 3 x za wszelką pomoc i znalezienie domu dla tego cudownego psa!!!!!!!!![/COLOR][/B][/QUOTE] ee yy biafra i Iza to ta sama osoba ;) mam nadzieje, ze się bedzie dobrze sprawował w nowym domku :) Quote
What May NN Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='3 x']ee yy biafra i Iza to ta sama osoba ;) [/QUOTE] wiem, wiem.. miał być "-" a nie "," :-) Quote
What May NN Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 rozmawiałam z Izą - nowy domek jest bardzo zadowolony z Kazia :-) psiak jest spokojny, zadowolony i szczeka dostojnym, męskim głosem!! strasznie się cieszę :-) Quote
slay Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [FONT=Verdana]Podroż odbyła się bez problemów. Kaziu spał większość drogi albo sapał jak lokomotywa pewnie te 19 stopni w aucie dla niego to sauna. Mały trochę był zestresowany więc go nie wyciągałem. Jakieś 100km do Bytomia zmieniliśmy trochę układ gdyż doszedł jeszcze jedne bezdomny piesek z pola. Ale Kaziu nie była jakiś zły z tego powodu. Jeżeli chodzi o kasę to wyszło 295 zł po tankowaniu. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
What May NN Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 slay - dzięki wielkie za transport psiaczków do domków :-) za drogę płacił Filuś, któremu i tak pieniązki zostały - tak więc 5zł wpłać na jakąś biedę przy okazji :-) Quote
Recommended Posts