Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia napisał(a):
What już za Ciebie napiszę tą super wiadomość. Ogłaszać Kaukaza już nie będziemy, bo Staruszek ma dom. W sobotę jedzie do Krakowa.Hip Hip Huraaaaaa

mam nadzieje ze uda sie wszystko sprawnie dograc :)
fajnie by było jakby ktoś chłopaka wybadał na spacerze jakimś

Posted

[FONT=Verdana]Witam Jestem z Piekar Śląskich. Mogę zabrać Kaukaza do Krakowa nie ma problemu. Z większych psów to zabierałem kiedyś Bernardyna z Kielc do Wrocławia więc chyba i kaukaz też się zmieści. Co do ksztów:[/FONT]
[FONT=Verdana]Moje auto spala średnio od 7 do 7,5 litra benzyny na 100 km. Trasa Piekary śląskie Poznań Kraków i Kraków Piekary to 820 km Maksymalny koszt to 300 zł. Jeżeli pogodna będzie lepsza tzn stan dróg to na pewno się uda zejść poniżej tego.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Jeśli taka propozycja was interesuje to dajcie znać na slay66@tlen.pl albo 609559821[/FONT]

Posted

[quote name='slay'][FONT=Verdana]Witam Jestem z Piekar Śląskich. Mogę zabrać Kaukaza do Krakowa nie ma problemu. Z większych psów to zabierałem kiedyś Bernardyna z Kielc do Wrocławia więc chyba i kaukaz też się zmieści. Co do ksztów:[/FONT]
[FONT=Verdana]Moje auto spala średnio od 7 do 7,5 litra benzyny na 100 km. Trasa Piekary śląskie Poznań Kraków i Kraków Piekary to 820 km Maksymalny koszt to 300 zł. Jeżeli pogodna będzie lepsza tzn stan dróg to na pewno się uda zejść poniżej tego.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Jeśli taka propozycja was interesuje to dajcie znać na slay66@tlen.pl albo 609559821[/FONT]

prawdopodobnie pojedzie szczepon, ale jeszcze jutro wypytamy i dam konkretną informację!!
slay - dzieki wielkie za propozycję.. jak nie teraz to innym razem na pewno skorzystamy!

Posted

[quote name='What May NN']Kaukaz od wczoraj jest w domku pod Krakowem..:multi:[/QUOTE]

super :)

bądą jakieś zdjęcia z podrózy?
jak on wogole sie zachowywał?
macie jakieś inf?

Posted

przez moją głupotę i zaaferowanie nie zrobiłam mu zdjęć podczas załadunku, no a potem slay tez nie robił z tego co wiem. :-(
Kazio był baardzo grzeczny całą drogę, głównie spał.. trochę się slinił co może wskazywać na chorobę lokomocyjną, ale na szczęście żadnych niespodzianek nie było :-)
bałam się ciut jak zareaguje na Filusia, który jechał z nim, ale kaukaz był fajnym kolegom i było ok.. w ogóle taaki pocieszny z niego pies! mam nadzieję, że będzie grzeczny i szczęśliwy!
Iza podjedzie do niego i zrobi mu zdjęcia! Będzie też w kontakcie z nowym domkiem, więc jak tylko będę coś wiedziała to dam znać!

[B][COLOR=red]Chciałabym baardzo podziękować Izie - Biafrze i 3 x za wszelką pomoc i znalezienie domu dla tego cudownego psa!!!!!!!!![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='What May NN']

[B][COLOR=red]Chciałabym baardzo podziękować Biafrze, Izie i 3 x za wszelką pomoc i znalezienie domu dla tego cudownego psa!!!!!!!!![/COLOR][/B][/QUOTE]

ee yy biafra i Iza to ta sama osoba ;)

mam nadzieje, ze się bedzie dobrze sprawował w nowym domku :)

Posted

[FONT=Verdana]Podroż odbyła się bez problemów. Kaziu spał większość drogi albo sapał jak lokomotywa pewnie te 19 stopni w aucie dla niego to sauna. Mały trochę był zestresowany więc go nie wyciągałem. Jakieś 100km do Bytomia zmieniliśmy trochę układ gdyż doszedł jeszcze jedne bezdomny piesek z pola. Ale Kaziu nie była jakiś zły z tego powodu. Jeżeli chodzi o kasę to wyszło 295 zł po tankowaniu. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]