Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Racja. Znam szczęśliwych posiadaczy psów ( nie tylko pudli), którzy wzięli kredyt żeby kupić swojego wymarzonego pupila. Braki w kasie są zawsze, a pudle to rzadki rarytas.

Posted

Yessie napisał(a):
Racja. Znam szczęśliwych posiadaczy psów ( nie tylko pudli), którzy wzięli kredyt żeby kupić swojego wymarzonego pupila. Braki w kasie są zawsze, a pudle to rzadki rarytas.

Ja zanim zdecydowałam się na Igora - i ten kredyt - to miałam jedną nieprzespaną noc. Ale było warto!!!

Posted

no ja na szczęście kredytu brać nie musiałam, ale wszelakie zaskórniaki poszły, i te odłożone na wyprawkę i te na weta dla szczurów i te na ew naprawy samochodu - no dosłownie każda kasa, koperta, konto oszczędnościowe :P ale warto było :) ani razu tego nie żałowałam :)

Posted

:p podoba mi sie bardzo sunia numer 1 :cool3: ah ale imie dlugieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:p a jakie piekne " Mi ritorni in Mente bella come sei........":p

ku ku Pani Aniu

pozdrawiam
Monika

Posted

Dzięki, dzięki. Po rozmowie z Anią od Mokrej....jednak muszę pomyśleć o innej rasie. Pudel będzie...w dalekiej przyszłości, wszak marzenia trzeba spełniać. Dzięki za porady

Posted

suszi napisał(a):
:p podoba mi sie bardzo sunia numer 1 :cool3: ah ale imie dlugieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:p a jakie piekne " Mi ritorni in Mente bella come sei........":p

ku ku Pani Aniu

pozdrawiam
Monika

No w sumie ....

Posted

A to jest braciszek :) Wg. mnie najlepszy samczyk w tym miocie (piesek nr 3) , cieszę się, bo plamka na bródce mu zanika a szata jest czysto czarna - po ogoleniu bródki nie widać :):):) ma też super charakter :) Bardzo dobry do strzyżenia, widać, że idzie w tatę nie tylko z wyglądu ale i charakteru - zrównoważony , opanowany i cwany ;) 2 x uciekł z kojca jak tam dziś byłam (hihihihi)
Moim skromnym zdaniem ma potencjał :)
Reszta jest bardzo fajna, ale ta dwójka przoduje :)

MITHRANDIR

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

12 grudnia 2010 - MI RITORNI IN MENTE Trojkolorowa Kokarda
(CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga x PRINCESS SISSI from Amber of Queen Romance)
na spacerku ze swoją Panią i koleżankami :):):)

• 3 months later...