Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonya Nero - miot miotowi nie równy :shake:
Po tych samych rodzicach 2 mioty pod rząd miałam diametralnie różne - VALAR i VALINOR na oko rodzeństwo duże, mocne, a rok później 3 dziewczynki , 2 poszły w toy'e (b.do siebie podobne) i jedna większa ale tez nie podobna do wcześniejszego miotu.

Gosia - ja też nigdy nie zaznaczałam szczeniaków wstążeczkami, po prostu tylko raz poza magiczną liczbę 2 i 3 :eviltong:, raz tylko urodziły się 4-ry dziewuchy - ale były do rozpoznania.
Jak mam watpliwości czy np. rozpoznam bractwo po jakimś wyjeździe to np. wygalam jednemu maszynką nasadkę ogona, drugiemu podcinam koniuszek a trzeci jest naturalny :evil_lol:

Asiu - to ja musiałabym oddać Queenie już kilka razy. Nie dość że franca leń i rodzi mało to jeszcze kosztowna królewna jak :diabloti: . Cesarskich dzieci jej sie zachciewa , i jeszcze trzyma je przy sobie :eviltong::eviltong: .

• 3 weeks later...
  • Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale już duże!!:loveu:
A u nas cisza, dzisiaj 60 dzień. Czekam... Może już dzisiaj? Chociaż Mafina ani myśli rodzić, wariatka biega i skacze z tym wielkim brzucholem z większą gracją niż Bil bez:lol: Wczoraj miałyśmy jeszcze sesję upiększającą, znaczy manicure, pedicure i golenie, porodówka gotowa, wszytsko przygotowane, tylko suka ma gdzieś rodzenie:mad:

Posted

Czasami tak bywa i nie jest to zalezne od ilości szczeniaków np Jaśmina swoją 6-tkę urodziła w 64 dniu,a Gogo jedynaka w 58 dniu.
Trzymam kciuki za Mafinkę i jej maluchy.:loveu:

Posted

Gośka napisał(a):
RODZIMY!!!!
13.25 pierwsza dziewczynka - 198gr
13.40 druga dziewczynka - 193 gr
zobaczymy co dalej

trzecia, czwarta, piąta, szósta......
:evil_lol:

trzymajcie się dzielnie:kciuki:

Posted

AniaRe jest jest!!!:loveu:
Mamy też chłopaczka - wielkie bydle 230gr, standard jakiś?:eviltong:
No i ciekawe czy to 4 co było niby widać to szczenię czy odbicie w USG.
IraKa na szczęście to miniaturka;)

Posted

A to małpa z tej Mafiny - wybrała sobie na poród 3-cie urodziny Carewicza :diabloti: to ci wyrośnie z chłopaczka drugi Carewicz :evil_lol: tym bardziej, że wspólni przodkowie są :evil_lol:

Posted

Dobrze wiedzieć:cool3:
Chłopak to rozdarciuch!!! Rany, jakie on ma płucka, a drze się przy byle okazji, pierwsza, większa dziewuszka też rozgadana, malutka za to aniołek, cichutka, ale za to najbardziej przedsiębiorczaa, pierwsza przy cycku z najlepszą miejscówką