aneta Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sonya Nero - miot miotowi nie równy :shake: Po tych samych rodzicach 2 mioty pod rząd miałam diametralnie różne - VALAR i VALINOR na oko rodzeństwo duże, mocne, a rok później 3 dziewczynki , 2 poszły w toy'e (b.do siebie podobne) i jedna większa ale tez nie podobna do wcześniejszego miotu. Gosia - ja też nigdy nie zaznaczałam szczeniaków wstążeczkami, po prostu tylko raz poza magiczną liczbę 2 i 3 :eviltong:, raz tylko urodziły się 4-ry dziewuchy - ale były do rozpoznania. Jak mam watpliwości czy np. rozpoznam bractwo po jakimś wyjeździe to np. wygalam jednemu maszynką nasadkę ogona, drugiemu podcinam koniuszek a trzeci jest naturalny :evil_lol: Asiu - to ja musiałabym oddać Queenie już kilka razy. Nie dość że franca leń i rodzi mało to jeszcze kosztowna królewna jak :diabloti: . Cesarskich dzieci jej sie zachciewa , i jeszcze trzyma je przy sobie :eviltong::eviltong: . Quote
PATIszon Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Kurcze, ja to bym chyba chciala jeszcze jednego miec ..... Quote
Gośka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ale już duże!!:loveu: A u nas cisza, dzisiaj 60 dzień. Czekam... Może już dzisiaj? Chociaż Mafina ani myśli rodzić, wariatka biega i skacze z tym wielkim brzucholem z większą gracją niż Bil bez:lol: Wczoraj miałyśmy jeszcze sesję upiększającą, znaczy manicure, pedicure i golenie, porodówka gotowa, wszytsko przygotowane, tylko suka ma gdzieś rodzenie:mad: Quote
Alfa1 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Czasami tak bywa i nie jest to zalezne od ilości szczeniaków np Jaśmina swoją 6-tkę urodziła w 64 dniu,a Gogo jedynaka w 58 dniu. Trzymam kciuki za Mafinkę i jej maluchy.:loveu: Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No właśnie chyba już bliziutko, Mafina dyszy sapiek i kopie, temp spadła. Czekam... Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 RODZIMY!!!! 13.25 pierwsza dziewczynka - 198gr 13.40 druga dziewczynka - 193 gr zobaczymy co dalej Quote
AniaRe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jest moja mała Mokra, jest moja mała Mokra.... trzymamy kciuki dalej!!! Mafia, dzielna dziewczynka!! Quote
IraKa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gośka napisał(a):RODZIMY!!!! 13.25 pierwsza dziewczynka - 198gr 13.40 druga dziewczynka - 193 gr zobaczymy co dalej trzecia, czwarta, piąta, szósta...... :evil_lol: trzymajcie się dzielnie:kciuki: Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 AniaRe jest jest!!!:loveu: Mamy też chłopaczka - wielkie bydle 230gr, standard jakiś?:eviltong: No i ciekawe czy to 4 co było niby widać to szczenię czy odbicie w USG. IraKa na szczęście to miniaturka;) Quote
aneta Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A to małpa z tej Mafiny - wybrała sobie na poród 3-cie urodziny Carewicza :diabloti: to ci wyrośnie z chłopaczka drugi Carewicz :evil_lol: tym bardziej, że wspólni przodkowie są :evil_lol: Quote
AniaRe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To ja już wreszcie moge tę czerwoną obróżkę kupic.. Akurat w sobotę Nowy Dwór, bedzie okazja... Trzymamy kciuki dalej.. Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ania nie sprawdziły się Twoje ani Hani proroctwa:eviltong::lol:;) 3 sztuki i koniec. Uff nie powiem było nieco stresa - mojego oczywiście;) Quote
PATIszon Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jakbys miala problem ze zbyciem to jaj chetnie sie zaopiekuje jedna sztuka, nieodplatnie nawet!:evil_lol: Quote
Gośka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dobrze wiedzieć:cool3: Chłopak to rozdarciuch!!! Rany, jakie on ma płucka, a drze się przy byle okazji, pierwsza, większa dziewuszka też rozgadana, malutka za to aniołek, cichutka, ale za to najbardziej przedsiębiorczaa, pierwsza przy cycku z najlepszą miejscówką Quote
Gośka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dziękujemy:loveu: No to foteczki w kolejności: największa pierwsza dziewczynka dziewczynka mniejsza, druga i chłopczyk Quote
AniaRe Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tja...rozdarta powiadasz... Mokra, masz być grzeczna.. Damy rade i z rodartą :) Quote
lilix4 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Gratulacje.Co za pięknotki:loveu: niech zdrowo rosną Quote
Gośka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ale słodkie i jakie duże:loveu: Pewnie rozrabiają nieźle;) Quote
Recommended Posts