.ania Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A ja dziś byłam w odwiedzinach u p.Ewy i oto jak dzielnie spisała się Fiolka :loveu::loveu::loveu: Chłopaki mają 3 tygodnie i tacy są przystojni :cool3: Quote
Gośka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 aneta napisał(a):Bo muszę w końcu uruchomić produkcję szczeniaków żebym w końcu miała na aparat cyfrowy :diabloti: Aneta to nie można było tak od razu napisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gośka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 .ania napisał(a):A ja dziś byłam w odwiedzinach u p.Ewy i oto jak dzielnie spisała się Fiolka :loveu::loveu::loveu: Chłopaki mają 3 tygodnie i tacy są przystojni :cool3: Męska drużyna? :multi:Śliczni;) Średniaki rosną w siłę. A czym Ewa kryła? Quote
.ania Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Gośka']Męska drużyna? :multi:Śliczni;) Średniaki rosną w siłę. A czym Ewa kryła? W 100% męska drużyna ;) Tatą jest BARCLAY LYCA OH'HENRI Quote
Atkaaaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ahhhh średniaki!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: "Bo muszę w końcu uruchomić produkcję szczeniaków żebym w końcu miała na aparat cyfrowy :diabloti: i przestać odmawiać super propozycjom różnych dziwnych panienek które się pchają do Czarka :diabloti: ." To ja swojego"pudla" też może dopuszcze:diabloti: i będę zbierac... bo przecież wszyscy chcą taniego i "rasowego" to szybko zejdą:razz: Quote
Sonya-Nero Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ile ślicznych szczeniaczków przybyło :) Barclay Lyca Oh'Henry to również ojciec przepięknego :iloveyou: WWJ, EuJW Regenfields Lysander, widziałam go na żywo i w Szwecji i na Węgrzech - cudne zwierzątko :) Quote
.ania Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Barclay Lyca Oh'Henry to również ojciec przepięknego :iloveyou: WWJ, EuJW Regenfields Lysander, widziałam go na żywo i w Szwecji i na Węgrzech - cudne zwierzątko :smile: Dokładnie! Dlatego trzymam kciuki i mam nadzieję że wyrosną na tak samo ładne albo i ładniejsze zwierzatka ;) Ja swojego faworyta już mam:loveu: Quote
Atkaaaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://www.poodles-in-scandinavia.com/images/regenfields_lysander10.jpg :-o:-o:loveu::loveu::loveu::loveu:aaaa! zakochałam się!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aneta Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Gratulacje dla Ewy i jej 3 budrysów blondynków :loveu::loveu::loveu: Quote
martyna. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Piękne średniaczki :loveu::loveu::loveu: Wczoraj napisała do mnie Pani, która poszukuje pudla toy z rodowodem oczywiście, ale "na kolanka".Zależy jej na białym lub aprikocie :) Macie może jakieś info kto spodziewa się szczeniąt lub ma je teraz? Quote
Gośka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Średniaczki cud miód i orzeszki:loveu: Oby wyrosły na równie piękne jak przyrodnie rodzeństwo i znalazły wystawowe kochające domki. Quote
aneta Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Martynko. To widocznie ta sama pani pisała do kilku hodowli z podanych na klubie linków ;) Quote
martyna. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Możliwe,możliwe :) Ale obiecałam popytać więc pytam :)) Quote
Śnieżynka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Aneta gdzie fotki maluszków ?? i kiedy można wpaść na kolejna sesję :D Quote
aneta Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Fotki na kompie w Krakowie a ja siedzę tymczasowo w Rzeszowie -( Ewentualnie będę na chwilkę w okolicach 29 grudnia albo dopiero 4 stycznia. Quote
Śnieżynka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 To ja wstawię parę fotek :loveu: Rex jak każdy facet musi się najeść i wyspać :loveu: Rex :loveu: ImageShack - Image Hosting :: czarnafuga009ve3.jpg a najwygodniej śpi się na mamusi :loveu: ImageShack - Image Hosting :: czarnafuga026hd5.jpg Quote
Śnieżynka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Regina była bardziej aktywna :loveu: ImageShack - Image Hosting :: czarnafuga011aqz9.jpg ImageShack - Image Hosting :: czarnafuga020dz9.jpg ImageShack - Image Hosting :: czarnafuga029ud4.jpg P.S. coś mi żaba nie działa dlatego są linki :( Quote
Olinka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 A jak już taka prywate uprawicie to nie znacie średniaków brązowych? Wiem, że jestem nudna z tym pytaniem ale a nóż widelec?:) Quote
Joanna G Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 OLINKA na Planet Poodle widziałam własnie ogłoszenie o sprzedaży brązowych miniatur ,,,,,,,,,,,,,,,,, ale daleko ,bo az w Hiszpani :) Quote
.ania Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Joanna G']OLINKA na Planet Poodle widziałam własnie ogłoszenie o sprzedaży brązowych miniatur ,,,,,,,,,,,,,,,,, ale daleko ,bo az w Hiszpani :) Ja widziałam trochę bliżej bo na Słowacji ;) Miniature puppies at Kennel Velvet Artemon - Poodles in Scandinavia Quote
Oleniek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Piękniutkie slodziutkie, bliziutkie:loveu: może kotś kupi:cool3: i będę miała okazję popodziwuać w Polsce:evil_lol: Quote
Equus Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Tak sobie przeglądam strony internetowe polskich hodowli pudli i trafiłam na hodowlę w której jedna suka miała miot w październiku, a potem w maju następnego roku i tak się zastanawiam czy to normalne bo chyba nie powinno się kryć co cieczkę (to jeden z koronnych zarzutów do pseudohodowców, że kryją co cieczkę), a tu chyba tak było (7 miesięcy między jednymi, a drugimi szczeniętami). Rozumiem, że aby wszystko było w porządku z papierami wystarczy, że takie dwa mioty są w innym roku kalendarzowym? Czy tak? Quote
aneta Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wg regulaminu określa się tylko, ze suka może mieć 1 miot w roku kalendarzowym. Quote
Recommended Posts