Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja dziś byłam w odwiedzinach u p.Ewy i oto jak dzielnie spisała się Fiolka :loveu::loveu::loveu:

Chłopaki mają 3 tygodnie i tacy są przystojni :cool3:

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta napisał(a):
Bo muszę w końcu uruchomić produkcję szczeniaków żebym w końcu miała na aparat cyfrowy :diabloti:

Aneta to nie można było tak od razu napisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

.ania napisał(a):
A ja dziś byłam w odwiedzinach u p.Ewy i oto jak dzielnie spisała się Fiolka :loveu::loveu::loveu:
Chłopaki mają 3 tygodnie i tacy są przystojni :cool3:

Męska drużyna? :multi:Śliczni;) Średniaki rosną w siłę. A czym Ewa kryła?

Posted

[quote name='Gośka']Męska drużyna? :multi:Śliczni;) Średniaki rosną w siłę. A czym Ewa kryła?

W 100% męska drużyna ;)

Tatą jest BARCLAY LYCA OH'HENRI

Posted

ahhhh średniaki!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

"Bo muszę w końcu uruchomić produkcję szczeniaków żebym w końcu miała na aparat cyfrowy :diabloti: i przestać odmawiać super propozycjom różnych dziwnych panienek które się pchają do Czarka :diabloti: ."

To ja swojego"pudla" też może dopuszcze:diabloti: i będę zbierac... bo przecież wszyscy chcą taniego i "rasowego" to szybko zejdą:razz:

Posted

Ile ślicznych szczeniaczków przybyło :)

Barclay Lyca Oh'Henry to również ojciec przepięknego :iloveyou: WWJ, EuJW Regenfields Lysander, widziałam go na żywo i w Szwecji i na Węgrzech - cudne zwierzątko :)

Posted

Barclay Lyca Oh'Henry to również ojciec przepięknego :iloveyou: WWJ, EuJW Regenfields Lysander, widziałam go na żywo i w Szwecji i na Węgrzech - cudne zwierzątko :smile:

Dokładnie! Dlatego trzymam kciuki i mam nadzieję że wyrosną na tak samo ładne albo i ładniejsze zwierzatka ;) Ja swojego faworyta już mam:loveu:

Posted

Piękne średniaczki :loveu::loveu::loveu:

Wczoraj napisała do mnie Pani, która poszukuje pudla toy z rodowodem oczywiście, ale "na kolanka".Zależy jej na białym lub aprikocie :) Macie może jakieś info kto spodziewa się szczeniąt lub ma je teraz?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tak sobie przeglądam strony internetowe polskich hodowli pudli i trafiłam na hodowlę w której jedna suka miała miot w październiku, a potem w maju następnego roku i tak się zastanawiam czy to normalne bo chyba nie powinno się kryć co cieczkę (to jeden z koronnych zarzutów do pseudohodowców, że kryją co cieczkę), a tu chyba tak było (7 miesięcy między jednymi, a drugimi szczeniętami). Rozumiem, że aby wszystko było w porządku z papierami wystarczy, że takie dwa mioty są w innym roku kalendarzowym? Czy tak?