Śnieżynka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Agunia wstawiaj fotki Suni po wczorajszej kąpieli :D Quote
Alfa1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Odkurzam temat Nasz trzynastodniowy brązowy toyeczek :loveu: Quote
Joanna G Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Śliczny brąziaczek . Wielkie całuski od nieco większego brązika Quirinuska :) Quote
aneta Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No to sie ostatnio trochę brązików sypnęło :loveu: Quote
Cheritka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Alfa1 napisał(a):Odkurzam temat Nasz trzynastodniowy brązowy toyeczek :loveu: Trzymamy kciuki :bigcool:niech zdrowo rośnie Quote
aneta Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 16 listopada urodziły sie czarnuszki : suczka (210 gram) piesek (240 gram) Imionka wkrótce, fotki jak się ktoś zlituje ... Quote
Śnieżynka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 aneta napisał(a):16 listopada urodziły sie czarnuszki : suczka (210 gram) piesek (240 gram) Imionka wkrótce, fotki jak się ktoś zlituje ... Ja, ja, bardzo chętnie maluchom porobię fotki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Equus Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 aneta napisał(a):16 listopada urodziły sie czarnuszki Gratulacje!!!:multi: A kim są dumni rodzice? Quote
Atkaaaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://foto1.m.onet.pl/_m/07c52b3732fa99e4a117ae4fcc97a3dd,10,19,0.jpg jejkkuuu jaki słodziak!:loveu::loveu: Quote
Śnieżynka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 aneta napisał(a):Z tymi zdjęciami trzymam za słowo :lol:, bo inaczej :mad: Jeśli chodzi o mnie to czekam na meila kiedy możesz i jestem :loveu: Tylko muszę jakąś dużą kieszeń sobie uszyć, żeby Czarka tam schować wychodząc :loveu::loveu: Quote
aneta Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Z tymi zdjęciami trzymam za słowo :lol:, bo inaczej :mad: Quote
Cheritka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 aneta napisał(a):Z tymi zdjęciami trzymam za słowo :lol:, bo inaczej :mad: Śnieżynka jest pod tym względem super słowna, ja coś wiem na ten temat. A dla mamuśki gratulacje za dwa nowe śliczne pudelki :multi::multi: Quote
Śnieżynka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Cheritka napisał(a):Śnieżynka jest pod tym względem super słowna, ja coś wiem na ten temat. A dla mamuśki gratulacje za dwa nowe śliczne pudelki :multi::multi: Moja odpowiedź jest nad Anety :D a Aneta już chyba wie, że ja słowna :loveu: dlatego Czarka pilnuje jak mało kogo :evil_lol: Quote
Betti Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Całuski i gratulacje!!! dla naszej ulubionej siostrzyczki Queeni:loveu:, fotki bym już przyszła porobić ale mam jak zwykle za daleko..... Quote
aneta Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Szczeniaczki po 2-ch dniach ważą 240 i 280 gram :cool3: Rosną (odpukać) jak na drożdżach. Mamusia też dochodzi do siebie (niestety zakończyło się cesarskim cięciem piesek był b.duży i do tego nastąpiło zagięcie rogu macicy :shake: ) Co do pytania Equus. Rodzicami są : Queenie (QUEEN OF THE RING Czarna Fuga) oraz Carewicz vel Czarek :razz: (CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga) Piesek to wykapany tata w tym wieku :evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To ja w przyszłym tyg mogę wpaść ?? Quote
Equus Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To trzymam kciuki za Queenie, żeby szybko dochodziła do siebie po operacji!!! aneta napisał(a): Rodzicami są : Queenie (QUEEN OF THE RING Czarna Fuga) oraz Carewicz vel Czarek :razz: (CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga) Piesek to wykapany tata w tym wieku :evil_lol: O! Widzę, że zdecydowałaś się na chów wsobny, a nawet zastosowałaś krzyżowanie wypierające (bo z tego co pamiętam Carewicz to syn Queeni) - jeśli to nie tajemnica hodowlana i zechcesz się podzielić swoją wiedzą to czy mogłabyś napisać czemu podjęłaś decyzję o inbredzie? Nie ukrywam, że bardzo mnie interesują kwestie inbredu u psów, bo jak wiadomo chów wsobny w ogóle może pociągać za sobą sporo niekorzystnych skutków ubocznych (jak tzw. depresja inbredowa), więc ciekawi mnie co przekonuje hodowcę do jego zastosowania tzn. kiedy warto podjąć ryzyko? Quote
Alfa1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dzisiejsze zdjecia 27 dniowego FIGLIO Mio Amore Bi-Bi Quote
Gośka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Żądam aby natychmiastowo przestano dawać zdjęcia papików:mad: Bo bo bo normalnie jak patrzę to mnie skręca i zaraz komuś wykradę:lol: Alfa cudny :loveu::loveu::loveu: gdzieś mam fotkę Bilusia i jak patrzę to identyko i gdzieś w środku już mi ciepło. Ależ ja Wam zazdroszczę takich małych pudlisiów Quote
Śnieżynka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Gośka napisał(a):Żądam aby natychmiastowo przestano dawać zdjęcia papików:mad: Bo bo bo normalnie jak patrzę to mnie skręca i zaraz komuś wykradę:lol: Alfa cudny :loveu::loveu::loveu: gdzieś mam fotkę Bilusia i jak patrzę to identyko i gdzieś w środku już mi ciepło. Ależ ja Wam zazdroszczę takich małych pudlisiów Gosia czas Mafine oszczenić :loveu::loveu::loveu: Quote
Alfa1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja tam nie wiem czy Bil nie jest jego prapra wujem,jak by nie było ma czeskie korzenie.:lol: Szkoda tylko,że jest jedynakiem,tak by mu sie przydało towarzystwo do zabawy.:loveu: Za dwa tygodnie wyjdzie z kojca to już reszta sie nim zajmie,nie bedzie marudzenia.:shake: Quote
Gośka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No nie da się ukryć że czeskie:lol:;) Bil też jedynak, może dlatego teraz bardziej lgnie do ludzi niż do psów:roll: Quote
aneta Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Equus - zadałaś trudne pytanie :roll: Jak każdy hodowca cenię pewne indywidualne cechy moich psów - a te cechy mam dość mocne w Queenie i Czarerwiczu. A drugim, chyba największym powodem było to , że chciałam szczeniaka i po Queenie i po Czarku. Tyle że ja planowałam to na wiosnę :razz: a Queeni wykombinowała wtórną ruję w 20 dniu :cool1:. A teraz proszę o trzymanie kciuków aby REGINA VICTORIA FORTUNATA Czarna Fuga wyrosła na taką jakie nosi imię :thumbs: i godnie zastąpiła Matkę w zmaganiach ringowych :multi: PS. Dla ciekawych - piesek ma na imię REX FELIX FORTUNATUS :loveu: Czyli domowo Reksio Szczęściarz :) Quote
Śnieżynka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 a ja za 5 h je poznam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts