Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj dziecinnieje i to bardzo :D ale w sumie moj pies majac 1,5 roku wlasnie dorosl do gryzaka ktorego ma od poczatku, a od wczoraj gryzie go jak by mu zeby szly nowe :D nic innego tylko gryzak w paszczy :D nawet jak spi :D

Gosia jego właśny kto widocznie do miski mu sie dobierała, albo zaczepiał go phii jak mozna takiego psiaka jak Fordzik zatrzepiać :) wstawie w piatek zdjątka z Kielc to zobaczysz jakiego masz podrywacza :D

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zastanawia mnie kto kogo, Ford kota czy kot Forda - sądząc po opisanych szramach na pysku :cool1: .
Bezczelność kotów osiedlowych jest po prostu porażająca, ludzie już obmyślają zemstę za karoserie które służą za przyrząd do pielęgnacji okolicznych kocich pazurków :diabloti:

Posted

Sądzac po szoku w jakim był kot, to chyba raczej Ford kota:roll:
Moje koty ostrzą pazury na drzewach a na samochodzie to tylko się wylegują;)

Śnieżynka i do tej pory jeszcze nie wstawiłaś fotek z Kielc, oj nieładnie:mad::lol:

Posted

Gośka napisał(a):
Mafina była punktualna do bólu co 6 m-cy, plus minus 2-3 dni. Kurcze nie mów że mam się zacząć martwić:shake:, u nas nie było żadnych prób.

Gosia,
Vitka też była baaardzo punktualna...do czasu.
To, że podsłu****ą jest dla mnie oczywiste. Uważaj co przy niej mówisz to się doczekasz na pewno!!! :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ja niestety nie kupię bo teraz już mam sunię. Ale ostatnio zaczepiła mnie na spacerze starsza kobieta i spytała "to jeszcze sprzedają pudle?" i bardzo się zachwycała moją bestią. Dawałaś ogłoszenia w prasie czy tylko w internecie, bo myślę, że może być więcej miłośników pudli w starszym pokoleniu, które niekoniecznie korzysta z netu.

Posted

Equus napisał(a):
Ja niestety nie kupię bo teraz już mam sunię. Ale ostatnio zaczepiła mnie na spacerze starsza kobieta i spytała "to jeszcze sprzedają pudle?" i bardzo się zachwycała moją bestią. Dawałaś ogłoszenia w prasie czy tylko w internecie, bo myślę, że może być więcej miłośników pudli w starszym pokoleniu, które niekoniecznie korzysta z netu.

Wiesz ja mam reproduktory
i nie mam doświadczenia w sprzedaży szczeniąt,
ja to robie z dobrej woli :lol:, żeby pomóc hodowczyni,
głównie w necie.
Jest tez w PSIE i jakiejś gazecie Krakowskiej.
(jak by co to możesz podawać mój telefon):oops::lol:

Posted

[quote name='Equus']Rozumiem.
W każdym razie jak ktoś mnie będzie pytał o pudle to dam namiary na Ciebie!
Bardzo dziękuje,
ale ostatnie nasze dwie dziewczynki jadą do Francji.
Dziękuję jeszcze raz za serce i zdjęcia Śnieżynce,
to między innymi dzięki niej nasze pudelki znalazły sobie nowe domki ;)

Posted

Equus napisał(a):
To super!:multi: Mam nadzieję, że będą bardzo szczęśliwe:loveu:

Ja też, po nocach nie śpię, bo się denerwuje.
Oj współczuje tym co mają suczki
i potem sprzedają dzieci wychowane przez siebie :roll:
Narazie wygląda, że wszystkie będą miały super dobrze.:multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj nasza maleńka Fanusia urodziła 4 pieski,2 białe i 2 czarne,gdzie się to w niej zmieściło to nie wiem,bo chłopaki spore,około 10 dag .
Troche mnie dziwi ,że czarny kolor wyszedł ,bo Fanusia biała ,a Dymek w 1/2 biały,ale tak wyszło. ;)

Posted

Alfa1 napisał(a):
Wczoraj nasza maleńka Fanusia urodziła 4 pieski,2 białe i 2 czarne,gdzie się to w niej zmieściło to nie wiem,bo chłopaki spore,około 10 dag .
Troche mnie dziwi ,że czarny kolor wyszedł ,bo Fanusia biała ,a Dymek w 1/2 biały,ale tak wyszło. ;)

Fotki poprosimy :D