Śnieżynka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 oj dziecinnieje i to bardzo :D ale w sumie moj pies majac 1,5 roku wlasnie dorosl do gryzaka ktorego ma od poczatku, a od wczoraj gryzie go jak by mu zeby szly nowe :D nic innego tylko gryzak w paszczy :D nawet jak spi :D Gosia jego właśny kto widocznie do miski mu sie dobierała, albo zaczepiał go phii jak mozna takiego psiaka jak Fordzik zatrzepiać :) wstawie w piatek zdjątka z Kielc to zobaczysz jakiego masz podrywacza :D Quote
aneta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zastanawia mnie kto kogo, Ford kota czy kot Forda - sądząc po opisanych szramach na pysku :cool1: . Bezczelność kotów osiedlowych jest po prostu porażająca, ludzie już obmyślają zemstę za karoserie które służą za przyrząd do pielęgnacji okolicznych kocich pazurków :diabloti: Quote
Gośka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sądzac po szoku w jakim był kot, to chyba raczej Ford kota:roll: Moje koty ostrzą pazury na drzewach a na samochodzie to tylko się wylegują;) Śnieżynka i do tej pory jeszcze nie wstawiłaś fotek z Kielc, oj nieładnie:mad::lol: Quote
Śnieżynka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 to teraz pora na Tatusia :) a to na dobry początek :) Gosia dla Ciebie :) Quote
Betti Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gośka napisał(a):Mafina była punktualna do bólu co 6 m-cy, plus minus 2-3 dni. Kurcze nie mów że mam się zacząć martwić:shake:, u nas nie było żadnych prób. Gosia, Vitka też była baaardzo punktualna...do czasu. To, że podsłu****ą jest dla mnie oczywiste. Uważaj co przy niej mówisz to się doczekasz na pewno!!! :lol: Quote
Ewelinaa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 NASZ MIKOLAJKOWY MIOCIK ''M'' UR. 06.12.2007 ZACZYNA OTWIERAC OCZKA. Quote
Atkaaaa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jeej jakie słodziutkie, jak obejrzałam filmiki z Kim z początkowych stron to od razu humor mi się poprawił...:D Quote
Cheritka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 To ja wam też pokażę filmiki, moze troche nie wyraźne ale mozna pooglądać ;) http://www.youtube.com/watch?v=w9Vi9Nt8NDY i http://www.youtube.com/watch?v=mNvhTZNtkpI :multi: Quote
Cheritka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nasze dzieci mają już ponad 4 miesiące Quote
Equus Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 I nie ma na nie chętnych? Jak ja szukałam pudla to z cudem graniczyło kupienie suczki! Quote
Śnieżynka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 są jedna z suń to ta na ostatniej fotce na dole :D dugiej nie ma na zdjęciach... Quote
Cheritka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Śnieżynka napisał(a):są jedna z suń to ta na ostatniej fotce na dole :D dugiej nie ma na zdjęciach... Jest Śnieżynko :cool3:, na 3 i na 4 zdjęciu :lol: (druga) Quote
Equus Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja niestety nie kupię bo teraz już mam sunię. Ale ostatnio zaczepiła mnie na spacerze starsza kobieta i spytała "to jeszcze sprzedają pudle?" i bardzo się zachwycała moją bestią. Dawałaś ogłoszenia w prasie czy tylko w internecie, bo myślę, że może być więcej miłośników pudli w starszym pokoleniu, które niekoniecznie korzysta z netu. Quote
Cheritka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Equus napisał(a):Ja niestety nie kupię bo teraz już mam sunię. Ale ostatnio zaczepiła mnie na spacerze starsza kobieta i spytała "to jeszcze sprzedają pudle?" i bardzo się zachwycała moją bestią. Dawałaś ogłoszenia w prasie czy tylko w internecie, bo myślę, że może być więcej miłośników pudli w starszym pokoleniu, które niekoniecznie korzysta z netu. Wiesz ja mam reproduktory i nie mam doświadczenia w sprzedaży szczeniąt, ja to robie z dobrej woli :lol:, żeby pomóc hodowczyni, głównie w necie. Jest tez w PSIE i jakiejś gazecie Krakowskiej. (jak by co to możesz podawać mój telefon):oops::lol: Quote
Equus Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Rozumiem. W każdym razie jak ktoś mnie będzie pytał o pudle to dam namiary na Ciebie! Quote
Cheritka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Equus']Rozumiem. W każdym razie jak ktoś mnie będzie pytał o pudle to dam namiary na Ciebie! Bardzo dziękuje, ale ostatnie nasze dwie dziewczynki jadą do Francji. Dziękuję jeszcze raz za serce i zdjęcia Śnieżynce, to między innymi dzięki niej nasze pudelki znalazły sobie nowe domki ;) Quote
Equus Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To super!:multi: Mam nadzieję, że będą bardzo szczęśliwe:loveu: Quote
Cheritka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Equus napisał(a):To super!:multi: Mam nadzieję, że będą bardzo szczęśliwe:loveu: Ja też, po nocach nie śpię, bo się denerwuje. Oj współczuje tym co mają suczki i potem sprzedają dzieci wychowane przez siebie :roll: Narazie wygląda, że wszystkie będą miały super dobrze.:multi::multi: Quote
Alfa1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wczoraj nasza maleńka Fanusia urodziła 4 pieski,2 białe i 2 czarne,gdzie się to w niej zmieściło to nie wiem,bo chłopaki spore,około 10 dag . Troche mnie dziwi ,że czarny kolor wyszedł ,bo Fanusia biała ,a Dymek w 1/2 biały,ale tak wyszło. ;) Quote
PATIszon Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alfa1 napisał(a): chłopaki spore,około 10 dag . Lomatko, ekran oplulam! Spore !!! :roflt: Quote
Atkaaaa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alfa1 napisał(a):Wczoraj nasza maleńka Fanusia urodziła 4 pieski,2 białe i 2 czarne,gdzie się to w niej zmieściło to nie wiem,bo chłopaki spore,około 10 dag . Troche mnie dziwi ,że czarny kolor wyszedł ,bo Fanusia biała ,a Dymek w 1/2 biały,ale tak wyszło. ;) Fotki poprosimy :D Quote
Recommended Posts