aneta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pchełka wylatuje z gniazdka za około 2 tygodnie - oj wygląda na to że da nam popalić ! Już dziś wieczorem dała pierwsze popisy - najpierw w kojcu zaczęła wyć , po wypuszczeniu siadła przede mną i naszczekała mi z dodatkową gestykulacją przedniej łapki :diabloti: co myśli o całej tej sytuacji :crazyeye::evil_lol::crazyeye: Quote
Śnieżynka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no i prawdziwa kobieta z niej rosnie :) nie da sobie w kasze dmuchac :D co to ma byc wydac je rodzenstwo, z kim ona teraz bedzie sie bawic i psocic :D Quote
Oleniek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 pudel też człowiek:evil_lol: tak niecnie towarzyszy zabawy znikają:lol: Ale może jej będzie łatweij. Tamte ze stadka raptem staną się jedynakami na obcym terenie, a ona chociaż na swoim. Quote
Cheritka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Uprzejmie donosze że, 23 października mój Cheri został szczęśliwym dumnym ojcem 4 pięknych suczek :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:i 1 ślicznego pieska.:ylsuper: Wszystkie są podobne do tatusia (narazie). :laola::laola: Quote
lothia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [SIZE="6"]GRATULACJE:Cool!::Cool!::Cool!: poprosimy o foteczki Quote
IraKa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Właśnie, bez fotek proszę się nawet nie logować;) Gratulacje, będziesz miała w czym wybierać:lol: Quote
Cheritka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ale dzieci są w Krakowie, a ja w wawie :roll:. Postaram się coos załatwić :roll: Quote
Sonya-Nero Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Ewaa - gratulacje :klacz::klacz::klacz::-) To i my się też pochwalimy się małymi Czarnymi Ziomkami :iloveyou: 2 października urodziły się 2 dziewczynki i 1 chłopak :) rodzicami zostali Airi Arabeska Picasso Overnight Painter i Romantic's Queen Lindeza FCI... a tym sposobem nasz Lucky Larry z Altheyrosei został już dziadkiem :multi: Quote
Guest Reyes Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Sonya-Nero']Ewaa - gratulacje :klacz::klacz::klacz::-) To i my się też pochwalimy się małymi Czarnymi Ziomkami :iloveyou: 2 października urodziły się 2 dziewczynki i 1 chłopak :) rodzicami zostali Airi Arabeska Picasso Overnight Painter i Romantic's Queen Lindeza FCI... a tym sposobem nasz Lucky Larry z Altheyrosei został już dziadkiem :multi: http://images34.fotosik.pl/21/bfeaf90e8a425990.jpg http://images33.fotosik.pl/21/33d8d7017fcec67d.jpg Aaaa piękności moje! :loveu::loveu::loveu::loveu: Wdajcie sie w dziadziusia! :] Quote
pati Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 tyle pieknych pudli sie rodzi a ja co .... nadal bez mojego pudla wymarzonego i pewnie jeszzce dlugo bez pudla zostane teraz tylko podziwiac wasze moge wiec prosze sie nie lenic tylko fotki dla biednej ciotki wstawiac GRATULACJE nowe pokolenie zachwycajace :loveu: Quote
lusia722 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Ewaa']Uprzejmie donosze że, 23 października mój Cheri został szczęśliwym dumnym ojcem 4 pięknych suczek :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:i 1 ślicznego pieska.:ylsuper: Wszystkie są podobne do tatusia (narazie). :laola::laola: GRATULACJE :laola::laola: (CZEKAM NA ZDJECIA) Quote
Cheritka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Zdjęcia są tu http://free4web.pl/3/2,100348,257079,6800704,Thread.html;jsessionid=6322C907C47EC9AA99134FF97D3729AD Quote
Cheritka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Ewaa']Uprzejmie donosze że, 23 października mój Cheri został szczęśliwym dumnym ojcem 4 pięknych suczek :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:i 1 ślicznego pieska.:ylsuper: Wszystkie są podobne do tatusia (narazie). :laola::laola: 1 piesek i 4 suczki :multi::multi::multi::multi: i :multi: Quote
Sonya-Nero Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 słodkie słoneczka :klacz: A to nasza jesienna dziewczynka :loveu::iloveyou: Quote
pati Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 sonya nero zdradzze cos wiecej :cool3: co to za panna :eviltong: a ja zpytam bo nie wiem to miniatura, toy no bo chyba nie sredniak co? tylko nie bijcie nie widze na zdjeciu nie znam sie az tak dobrze:oops: Quote
Betti Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Sonya-Nero']słodkie słoneczka :klacz: A to nasza jesienna dziewczynka :loveu::iloveyou: http://images34.fotosik.pl/32/00875c505a9ea051.jpg No dobra, jeżeli to nie jest Maja ... a nie jest - to Polka jest przecież jest ciocią dzieci ... Pusikowych. Śliczności:loveu: Quote
Sonya-Nero Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 No dobra nie trzymam was już w niepewności :razz: To Tanya, czyli oficjalnie Time Of Love Lindeza FCI :loveu: sunia do kochania :cool3: jak skromnie rzecze jej pańcia :grins: Tanya jeszcze się nie zdecydowała kim będzie jak dorośnie ;) czy miniaturą czy toyem. Quote
Betti Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tańcię poznałam na zdjęciu, jestem przecież jej matką chrzestną. Jest śliczna i bardzo "energetyczna". Żeby pomiziać, wycałować i wymiętolić to trzeba ją najpierw...złapać. Po takich rodzicach to właściwie można się było spodziewać takiej energii. Cud miód i dużo orzeszków, ale to przecież widać. :loveu::loveu::loveu: Ale Wam zazdroszczę Poznania. Ja też chcę!!!!! Quote
PATIszon Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Melduje, ze Kimi dostala wlasnie cieczki i jest dziwna. Od rana nie wylazi z kenela, oczywiscie nic nie jadla. Siedzi tak i warczy na Kenie, jak ta tylko probuje tam zajrzec. Juz wiem, czemu tak bardzo daze do sterylizacji wszystkiego co sie rusza.... A oto jeszcze normalna Kimi Pytanie do wszystkich: czy mozecie sie przyjrzec i odpowiedziec mi na pytanie:" Na ktorej lapie opiera sie Kimi na tym zdjeciu"? Quote
Recommended Posts