Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
macie problem z transportem do Katowic czy Andrychowa? Co tydzień jeździ przez Katowice do Żywca Budrysek i jak tylko może chętnie bierze psy.

Wow ,dzieki!

to jest szansa na transport,,

domek jest w Andrychowie ,A Lara moglaby zawiezc psa do Katowic.

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj z ta pania na gg rozmawialam ale podala mi tel ,zeby wrazie czego dzwonic bo wlasnie nie zawsze ma mozliwosc korzystania z nezu. w tej chwli na gg jest niedostepna.

Lara ,Katowice do zywca to wlasnie przez Andrychow jest trasa ,

Posted

To jak BUDRYSEK jedzie przez Andrychów do Żywca to super :) (bo ja znam inną trasę do Żywca, przez Andrychów jest chyba trochę okrężna) to mamy całą trasę :) pogadajcie jeszcze z BUDRYSEK kiedy jedzie.

Do Bielska z Andrychowa też nie jest daleko, ok. 27km (tyle samo co Andrychów-Żywiec).

Posted

__Lara napisał(a):
To jak BUDRYSEK jedzie przez Andrychów do Żywca to super :) (bo ja znam inną trasę do Żywca, przez Andrychów jest chyba trochę okrężna) to mamy całą trasę :) pogadajcie jeszcze z BUDRYSEK kiedy jedzie.

nie wiem jak BUDRYSEK jedzie ale to juz bardzo bliskie okolice,wiec jakos juz sie ugadamy,

Posted

monika083 napisał(a):
Basia ,mozesz zmienic znow tytul ,babka sie rozmyslila...eh..ja juz nerwow nie mam ..:placz::angryy:
jutro oglaszam ostro Grubcie ,

Jaka szkoda :-( po co robią nadzieję....:angryy::mad:

• 2 weeks later...
Posted

Nic nie pisałam wcześniej,żeby nie zapeszyć, ale udało się! Choć były perypetie (mróz popsuł akumulator, pani nie miała jak dojechać ) , ale w końcu.... przesympatyczna pani z Leśnicy (Wro) starsza, miłośniczka jamników z doświadczeniem....ZABRAŁA GRUBCIĘ DO DOMU. I tak oto z tego wątku już tylko Lunka czekana domek. Niestety w boksie 17 pojawiły się dwie nowe suczki - ruda, krótkowłosa, młoda, średniawa oraz druga białoczarna drobniutka kudłatka :(

Posted

[SIZE=4][B]Grubcia umieszczona na SOS DLA JAMNIKÓW[/B][/SIZE]

klik w banerek:
[URL="http://jamniki.eadopcje.org/psiak/22"][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8599/banneras0.jpg[/IMG][/URL]

:cool1:

Posted

[quote name='Basia1244']Ale po co? Skoro ona już w domu jest? I napisałam to wszędzie wytłuszczonym drukiem. Została tylko Lunka i w tytule tez tak jest.[/QUOTE]

[SIZE=4][B]Nie zauważyłam, nadal funkcjonuje na zbiorczym jamników jako szukająca domu bo nikt tam nie zgłosił.[/B] Przeniosę dzisiaj do będących w domu. [/SIZE]

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję Isadora!
A przy okazji podniosę Lunkę - terierkowatą panienkę. Tak kurcze myślę, że zakładanie zbiorczych wątków jednak nie jest dobre - bo psy się gubią - np. taka Lunka - jest świetna - bo jak wiadomo terier to nie rasa, terier to charakter - i jakby może sama wystapiła, to ktoś zauważyłby, pokochał, zainteresował się, a tak... Lunka gaśnie - szkoda, bo to taki świetny pies.