Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
60 km to niedużo cioteczki!!!

A nie wiecie nic o domku Kaduni?

Lara .a Ty nie znasz kogos z tyh okolic Andrychowa ? i czy moze moglabys pomoc w transporcie jak bedziesz wracac od tej rodzny z legnicy??

Posted

monika083 napisał(a):
Lara .a Ty nie znasz kogos z tyh okolic Andrychowa ? i czy moze moglabys pomoc w transporcie jak bedziesz wracac od tej rodzny z legnicy??

Ale ja jadę pociągiem :( ale może ktoś mi ją podrzucić do pociągu to bym ją przewiozła do Katowic :) a potem z Katowic do Andrychowa ktoś inny.

Kurcze na wizytę trzeba szukać kogoś z Bielska, Wadowic.

Posted

To nie ma sprawy :) wracam w niedzielę, prawdopodobnie pociągiem będę we Wrocławiu o 19.30, we Wrocławiu jest przesiadka, jest pół godziny, więc spokojnie mogę odebrać sunię i dowieźć do Katowic :)

Posted

Monika na sterylkę juz za pózno , nie ma teraz na szybko wolnych terminów.
Zaraz wysyłam Ci na PW adres mailowy do Soboz 4 z Katowic , ktora zorganizuje wizytę przedadopcyjną dla Grubci. Bardzo dziekuję Soboz4 za szybką reakcję na moją prosbę o pomoc w wizycie.
Podaj Moniko mailem Soboz 4 numer telefonu i adres tej Pani z Katowic .

Posted

Ale się dzieje! dziewczyny działajcie - super,że jesteście kochane. Ja pół dnia w schronie spędziłam i dopiero teraz mam chwilkę - ale i ta chwilka zabiegana mocno psimi sprawami. Wieczorkiem tu jeszcze zajrzę. Doczytam. dzięki kochane! a w szczególności Monice.

Posted

Czy coś już wiadomo co z tą wizytą ? Szkoda aby domek przepadł ,zwlaszcza ,że jest transport. A zawsze można zrobić wizytę poadopcyjną ...
A prawda jest taka , że tłumu chętnych na Grubcie nie ma ....

Posted

macie problem z transportem do Katowic czy Andrychowa? Co tydzień jeździ przez Katowice do Żywca Budrysek i jak tylko może chętnie bierze psy.