Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nikt nie dzwonił o nią :(
odbieram telefony - a jakże, o tego 3-letniego labka, co to już w domu od dawna siedzi, o owczarke Teklę , co to już w domu jest, niektórzy i tak przyjadą do schronu, ale o Lunkę nikt nie pyta :(, odbieram tyle telefonów, że czasem mam ochotę wyrzucić komórkę przez okno, ale ani jednego telefonu o Lunkę od ponad roku nie było :(, ani jednego maila :( , a ona jest taka fajna suczka.

Posted

no przykre to :( nic, trzeba robic jej wyrozniane allegro i ogloszenia, widzialam, ze sa bazarki ogloszeniowe, jutro sie rozejrze, lub jeszcze lepiej jesli ktos zglosi ja do oglaszania a ja zaplace--z czasem nie wyrabiam...

Posted

alekcuk napisał(a):
ona nawet się podoba ludziom tylko że niestety nie robi dobrego wrażenia przez kratki i uciekają :( nie wiem, najlepiej jakby ją ktoś na dworze zobaczył

tak, bo pewie ludzie wola takie co radosnie do nich podbiegaja.
Moj pies tez obszczekal nas i schowal sie do budy:) Ale byl wybrany ze strony schroniska i byl juz nas mimo wszystko.Moze wlasnie jesli ktos zadzwoni w jej sprwie, najlepiej wyciagnac ja z boksu i pokazac poza schronem.

Posted

Godzine temu dzwonila bros i ja słysze mam niespodzianke sluchaj basia ma dom mowie co Basia dom kupiła a ona Lusia ma dom ! wiec malo sie nie przewróciłam :crazyeye: Lusiaczku niech to bedzie ostatnia przystan zycia najwspanialsza i niech tak pozostanie a tak na marginesie z ogloszenia czy ludziki czy ludzie ja zauwazyli w schronie ?