monika083 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 wyroznione jednak zawsze ma wieksza ogladalnosc, u mnie obserwatora, mze ktos dzwonil w sprawie malej? Quote
Basia1244 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 niestety nikt nie dzwonił o nią :( odbieram telefony - a jakże, o tego 3-letniego labka, co to już w domu od dawna siedzi, o owczarke Teklę , co to już w domu jest, niektórzy i tak przyjadą do schronu, ale o Lunkę nikt nie pyta :(, odbieram tyle telefonów, że czasem mam ochotę wyrzucić komórkę przez okno, ale ani jednego telefonu o Lunkę od ponad roku nie było :(, ani jednego maila :( , a ona jest taka fajna suczka. Quote
monika083 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 no przykre to :( nic, trzeba robic jej wyrozniane allegro i ogloszenia, widzialam, ze sa bazarki ogloszeniowe, jutro sie rozejrze, lub jeszcze lepiej jesli ktos zglosi ja do oglaszania a ja zaplace--z czasem nie wyrabiam... Quote
alekcuk Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ona nawet się podoba ludziom tylko że niestety nie robi dobrego wrażenia przez kratki i uciekają :( nie wiem, najlepiej jakby ją ktoś na dworze zobaczył Quote
monika083 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 alekcuk napisał(a):ona nawet się podoba ludziom tylko że niestety nie robi dobrego wrażenia przez kratki i uciekają :( nie wiem, najlepiej jakby ją ktoś na dworze zobaczył tak, bo pewie ludzie wola takie co radosnie do nich podbiegaja. Moj pies tez obszczekal nas i schowal sie do budy:) Ale byl wybrany ze strony schroniska i byl juz nas mimo wszystko.Moze wlasnie jesli ktos zadzwoni w jej sprwie, najlepiej wyciagnac ja z boksu i pokazac poza schronem. Quote
alekcuk Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 właśnie najlepiej by było, gdyby ktoś w końcu na ogłoszenie odpowiedział... Quote
abilab Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Witaj Lunko z rana i z usmiechem witaj ludzi przy kratach Quote
__Lara Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Najlepiej chyba jakby poszła do dt, i o lepsze zdjęcia byłoby lepiej. Co o tym myślicie? Quote
terierfanka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 alekcuk napisał(a):Lunka ADOPTOWANA :D :D :D coooooo?????? wreszcie!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: miejmy nadzieję, że dobrze trafiła Quote
alekcuk Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 dobrze dobrze, ma domek z ogródkiem :D :D do mnie to jeszcze nie doszło :D Quote
Basia1244 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Już mi terierfanka smsem powiadomiła :) - lecę po te wódkę, no i zmieniam tytuł :D Quote
NikaEla Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 cuda się zdarzają! teraz Basia robi obiecaną imprezę ;) Quote
Zosia123 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Widziałam ją dzisiaj w biurze - potwierdzam :D Quote
monika083 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Zosia123 napisał(a):Widziałam ją dzisiaj w biurze - potwierdzam :D to super! Wypatrzyli ja z ogloszen czy w schronie? LUNKA powodzenia psinko!! Quote
abilab Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Godzine temu dzwonila bros i ja słysze mam niespodzianke sluchaj basia ma dom mowie co Basia dom kupiła a ona Lusia ma dom ! wiec malo sie nie przewróciłam :crazyeye: Lusiaczku niech to bedzie ostatnia przystan zycia najwspanialsza i niech tak pozostanie a tak na marginesie z ogloszenia czy ludziki czy ludzie ja zauwazyli w schronie ? Quote
Basia1244 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 nie nie - ona poszła ze strony schroniska, nie z ogłoszeń - Ola przy tym była, monitorowała, znaczy się alekcuk :) Quote
abilab Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kurcze fajnie i niech to bedzie najlepszy z mozliwych domkow i Lunka zeby siary nie robiła Basiu kamien z serca pewnie ? Quote
Recommended Posts