Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

No właśnie z tym boksem 17 mam kłopot przez Ciapkę :( ona się okropnie rzuca do krat i szczeka i potrafi nawet szczypnąć w rękę, więc ludzie omijają 17 :(, a nie ma ich jak poprzekładać - choć ciągle o tym myślę i myślę.

• 2 weeks later...
Posted

A Luna i Żaba były dziś na spacerku w lesie - dłuuuuuuuuuuugim spacerku. Bo Niebieskooka z ich boksu poszła do domu, ślepy Goran do hospicjum, a niegrzeczną Ciapkę Paweł przerzucił na boks 22 i wszyscy odetchnęli z ulga oprócz biednej Nobi, której się teraz Ciapka dostała, ale Nobi jest wyjątkowo uległa, więc może będzie wreszcie z tą Ciapką spokój. A na tym skorzystały Lunka i Żaba i dziś (razem z Agnieszką) zabrałyśmy je na spacer - dziewuchy jutro też pójdą i tak długo, jak długo we dwie będą siedzieć, ale może dzięki temu, że są teraz tylko dwie, to wreszcie ktoś się zatrzyma na dłużej przy ich boksie.

Posted

Super, że jest allegro :) Fotki nowe mogę porobić, tylko ja mam kiepściutki aparat, ale jak w przyszłym tygodniu będzie Zosia123, to na pewno poproszę o nową sesję fotograficzną :)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Super, że jest allegro :)
:)

do zeszłego tygodnia Lunka miała stale Allegro ode mnie, ale mało wejść było niestety. Teraz jest na wspólnym okruszkowym