Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Michalina zadzwoniła do mnie :-) I jest zdecydowana na adopcję Pufci, białobródkowej. Tylko ta odległość!

A pani z Łodzi to ta sama, która dzwoniła do Romki?

Nie wiem, ale jeszcze dziś przyjedzie i trzymam kciuki, żeby zabrała którąś do domu.

Posted

Dziewczyny może Mufcia niech pojedzie do Łodzi ewentualnie, a Pufcia do Michaliny? Skoro Michalinie się spodobała, a skoro Pani może wziąć obojętnie którą śliczniastą...to może Mufcię?

Posted

argusiowa napisał(a):
Dziewczyny może Mufcia niech pojedzie do Łodzi ewentualnie, a Pufcia do Michaliny? Skoro Michalinie się spodobała, a skoro Pani może wziąć obojętnie którą śliczniastą...to może Mufcię?

Z tego co usłyszałam tu też bardziej podoba się Pufcia... Ale reki bym sobie uciąć nie dała.

Posted

Mufcia też jest super. Tylko te 400km mnie przerażają :(
Rozmawiałam z Bratem i niestety nie da rady bo ma delegację na południe kraju i nie jedzie w wasze tereny.
Czy może da się coś wymyślić?

Posted

argusiowa napisał(a):
:roll: hmm...miejmy nadzieję że Mufcia tez się którejś z Pań spodoba...

Mufcia pojechała do domu :-)
Miałam zaszczyt być przy adopcji. Przyjechała cała rodzina, Państwo z 11 letnią córką, która wypatrzyła Mufcię w internecie :-) Zgadzają się na wizytę poadopcyjną i sterylizację suczki. Mama Kai płakała bardzo, ciężko było się rozstać z Mufcią. Na koniec Mufcia przyjechała jeszcze pożegnać się z mamuśką Mambą. Mamba poznała Mufcię, a Mufcia krzyczała: weźcie tego czarnego potwora ode mnie, jak chcę do mojej mamy, do Sopla :-D

Zaraz dodam zdjęcia, które udało mi się zrobić.

Posted

Tak jest, Mufcia już w domku :) Bardzo dziękuję mamienabank, że zgodziła się przyjechać, bo zaproszenie padło bardzo szybko i wymagało szybkiej odpowiedzi ;)
Wiem już jak taka rozmowa przedadopcyjna wygląda. Jestem bardzo szczęśliwa, że Mufcia tak trafiła. Powodzenia maluchu!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tak jest, Mufcia już w domku :) Bardzo dziękuję mamienabank, że zgodziła się przyjechać, bo zaproszenie padło bardzo szybko i wymagało szybkiej odpowiedzi ;)
Wiem już jak taka rozmowa przedadopcyjna wygląda. Jestem bardzo szczęśliwa, że Mufcia tak trafiła. Powodzenia maluchu!

Kaju odpowiadam Ci także na post wyżej to była ta sama Pani ,która dzwoniła do mnie,jedyny sensowny telefon w sprawie suczek.Jak same wiecie byłam u Antka,Kory i Balbinki więc Mamanabank pomagała w adopcji,cieszę się,ze Mufcia juz pojechała.Kiedy usłyszałam,od Pani,ze chce przyjechać do Łowicza obejrzeć suczki,pomyśłam,że zrobimy wizytę poadopcyjną...i dobrze się stało,że Państwo zdali egzamin...odwiedzimy cię mała niedługo.

Posted

W związku z tym że mogą być problemy z dostarczeniem krasnala do nas postanowiliśmy że adoptujemy jakiegoś malca od nas ze schronu w Szczecinku.Mamy nadzieje że Pufa uszczęśliwi kogoś innego i na święta już będzie miała swój domek:)
Dziękujemy za tak duże zaangażowanie:)
Ściskamy Was mocno:)

Posted

Romka napisał(a):
Miałam dwa zapytania o suczkę...przekazałam telefon do Mamy Kajki...dziś upewniałam się czy ktoś dzwonił...nie dzwonił nikt...czekamy dalej...

A ja jeszcze tylko napiszę, że Pufcia została zaszczepiona i aktualnie waży 2.5 kg ;)