Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczepienia dziewczynek kosztowały by skarpetę ok.100zł,negocjuję z lecznicą czy nie można by zaszczepić dziewczynek na koszt schroniska,w końcu to psiaki schroniskowe,tylko u Kajki w DT.Mam dzwonić pomiędzy 13 00 1 14 00.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WYNEGOCJOWAŁAM,szczepienia dziewczynek są na koszt schroniska,wyznaczony termin 16 listopada.Trzeba tylko je odrobaczyć i trzeba Kaju,jechać jutro do lecznicy po tabletki dla maluchów(też w kosztach schroniska).Z tych 100zł poprosiłam Kaję o zakupienie karmy dla szczeniąt,resztę ze 100zł wrzucimy do skarpety...

Posted

Tabletki na odrobaczanie odebrane, jeszcze dziś dziewczynom zaaplikuję ;)

A teraz tak. Ze 100 zł wydałam na karmę w puszkach 27,86 zł + 3,99 na gryzaki. Razem 31,85 zł.

Posted

argusiowa napisał(a):
Sopel widzę pełen szczęścia hehe :D takie ma dziewoje pod opieką że hoho :D

On się dziwi, co one wyprawiają. Bo po co biegać po całym domu w bliżej nieokreślonym celu, rozrywać pluszaki, do których można się przytulić ?

Romciu, żadnych telefonów? :(

Posted

Andzike napisał(a):
Są przepiękne...

Kaja, po mojego Nelsona też nawet pół telefonu... :(

I aż trudno w to uwierzyć. Zawsze zdawało mi się, że szczeniaki szybciej znajdują domki.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
On się dziwi, co one wyprawiają. Bo po co biegać po całym domu w bliżej nieokreślonym celu, rozrywać pluszaki, do których można się przytulić ?

Romciu, żadnych telefonów? :(

Były aż 3,w tym jeden z Łowicza,ludzie wymiękają przy wizytach przedadopcyjnych a potem jak mówię o sterylizacji...:shake:

Posted

Romka napisał(a):
Były aż 3,w tym jeden z Łowicza,ludzie wymiękają przy wizytach przedadopcyjnych a potem jak mówię o sterylizacji...:shake:

Masakra... Dlaczego ludzie boją się tych wizyt? Muszą mieć coś do ukrycia, albo nie wiadomo jak sobie taką wizytę wyobrażają!

Posted

Na razie nie odezwał się...Kaju napisz na wątku po co są wizyty przedadopcyjne...ludzie milkną głownie po tej informacji i po informacji,ze sprawdzimy czy suczka została wysterylizowana.

Posted

Romka napisał(a):
Na razie nie odezwał się...Kaju napisz na wątku po co są wizyty przedadopcyjne...ludzie milkną głownie po tej informacji i po informacji,ze sprawdzimy czy suczka została wysterylizowana.

Już się robi ;)

Posted

Witaj Michalina :-) Strasznie daleko mieszkasz, w dwie strony to ponad 800km...
Transport jest możliwy, jednak koszty transportu pokrywa adoptujący, dalibyście radę?
Przeczytałam na wątku "poszukiwawczym", że z wizyta i sterylizacją nie byłoby problemu.