Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ajlii']To jeszcze taki Rudolf zimowy... zasypało nas...

łojoj...jakie śliczne :loveu:
muszę dodać tą fotkę do ogłoszeń, cudowności wręcz :lol:

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Rudy ma obecnie fazę pt. "kocham mojego misia". Nieważne jakiego - byle był duży, puchaty i można go było nosić ze sobą po domu :) Codziennie wybiera sobie jakiegoś pluszaka i pilnuje by Mu Basiek go nie rozniósł na strzępy. Przenosi go z pokoju do pokoju, a czasem nawet razemw wyjdą na spacer do ogrodu. Gumowe zabawki przestały Go zupełnie interesować - chyba po tym jak rozwiazał zagadkę piszczka w dziku i nic ciekawe wiecej w nim nie było...

• 2 weeks later...
Posted

Skończyła się Rudolfowa miłość do pluszaków. Wróciła fascynacja... samolotami :/ Obszczekuje wszystko co ma czelność po Jego niebie latać. Nawet muchę, jak wypatrzy ;) Pieści się strasznie w czasie czesania (znów zaczął przypominać wyliniały chodnik), ot szczeniaczek jeden ;)
Za to jest genialnym pomocnikiem w czasie spacerów :) Na łące nie dość że trzyma się blisko, to idzie po każdego zabłąkanego w krzaczorach psa jak się Go tylko poprosi...

Posted

Mądry Pan Czekolada. Szkoda, że dalej bez człowieka na stałe. Jak przeczytałam, że ktoś się Rudolfem zainteresował to aż mi w serduszku coś teges.. szkoda, że nie wyszło :( Ale jest dzięki temu promyk nadziei :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jak się okazało - Rudolf ma swój fanklub!
W zeszłym roku, do rodziny mieszkającej po sąsiedzku, zjechały na wakacje wnuki. I za chwilę przydreptały do naszych psiaków z kocykami w prezencie :) Poprzytulały się do Rudego i Kazia, pobawiły z Lenką. Zrobiliśmy kilka fotek, pogadaliśmy o zwierzakach i ich potrzebach.
W tym roku dzieci znów przyjechały. I pierwsze pytanie - czy Rudolf jeszcze jest i czy mogą Go odwiedzić :) No i ten owczarek niemiecki, taki duuuuży...

Posted

[quote name='ajlii']...........Zechciało się chłopu w lipcu zmieniać wizerunek - zrobił się znów kudłaty i jaśniejszy ;)

Czekolada bardziej mleczna :loveu:

Posted

Rudi jest wyjątkowy. I ma ogromne zdolności dogoterapeutyczne.
To że lubi dzieci i jest wobec nich baaaardzo delikatny - wiemy od dawna. Ale dziś na znów zadziwił. Rudolf został zaproszony przez małą bratanicę mojego męza. Przyszła po Niego, i razem poszliśmy w odwiedziny. Tyle że prócz owej dziewczynki, w domu czekało jeszcze stado innych osób w podobnym jej wieku ;) Rudy na ich widok - uśmiech od ucha do ucha. A potem tulenie... 4 pary rąk obejmujące psa, 4 głowy tulące się do Niego. A Rudy... w siódmym niebie! I brzuszek do głaskania nadstawiał, i łapcie w górę... Radość biła od Niego po prostu :)

• 2 weeks later...
Posted

Rudolf na pewno się nie obrazi jak zaproszę na książkowy bazarek (tanio!) dla jego kolegi na DT- Bochnarka i na ogonki u ajlii...

Zapraszam serdecznie na fajny książkowy bazarek (wszystkie książeczki od 7 zł!!!) - na leki dla staruszków na DT u ajli w Koluszkach! Na Bochusia i ogony...bardzo potrzebne tam dla starowinek wsparcie w leki i suplementy!
Serdeczna moja i wielka prośba o zajrzenie i choć o podnoszenie!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230983-Książkowisko-dla-Bochnara-i-ogonów-od-7zł-do-21-09-12-godz-22-00?p=19550801#post19550801[/URL]