Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

bonita napisał(a):
Fafluniaki będą na 100%:multi: :multi: :multi: .
Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o .

Wszystko będzie ok,a jakie cudniaste zdjęcia będą w galerii!!!!Juz nie możemy się doczekac...

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):
Fafluniaki będą na 100%:multi: :multi: :multi: .
Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o .

:loveu::loveu::loveu:o rany , to zaczynam odliczanie i już ściskam łapiszony .
Musi być dobrze jak taka pozytywna energia spłynie;)

Posted

Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż(:evil_lol: ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięstwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito).

Ale kciuków :) :) :) :) :)

Posted

bonita napisał(a):
Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż(:evil_lol: ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięztwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito).

Ale kciuków :) :) :) :) :)

No to gratulacje dla boksiów, Bonita piękne szczeniaki będzie mieć ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
No to gratulacje dla boksiów, Bonita piękne szczeniaki będzie mieć ;)

Się okarze:cool3:

Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?

Posted

Napisał(a) bonita
Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż( ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięztwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito).

GARTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

bonita napisał(a):
Się okarze:cool3:

Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A wiesz, że jakimś dziwnym trafem u mnie też? :cool3:
:razz:kurcze a dlaczego u mnie też padało:cool3:

Super , Gratulki dla psiowej rodzinki:multi:

Posted

tygra napisał(a):
a jak Boni się czuje, jak przyszła mama?

Jak narazie bardzo dobrze :), je duuużo więcej, ale nie jest ociężała, goni trochę mniej ( bo jej tyle nie pozwalam:p ). Najgorszy jest ostatni tydzień, wtedy będzie jej trochę ciężko .

Posted

Imbir1 napisał(a):
Widziałam te cuda wczoraj, Włosi zebrali wszystko co najlepsze, nawt nie wiedziałam, że mają tak piękne psy

Są naprawde piękne, ciężko dopatrzyć się u nich jakiejś wady:evil_lol: .
Tino oglądałam z wszystkich stron i nic nie znalazłam:p - piękny:loveu: .
Zw. Św.Mł.UKEKELE jest praktycznie jego siostrą, mają tego samego ojca, a ich matki to miotowe siostry:evil_lol: , więc rodowód idento.
Zobaczymy czy dzieci równie ładne będą, ciekawe czy białasy będą, bo oboje rodziców z białymi znaczeniami, więc powinny być.