mar....ka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Bonita o nowe zdjęcia moich cud poproszę!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Moje najlepiej lubią zabawę w przeciąganie ręczników, które rozrywają na pół:roll::lol: Ale za to mam w domu dwa razy więcej ręczników;) :evil_lol: Quote
bonita Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Dzień dobry wieczorek wszystkim :) Fotki chyba jutro będą, bo dziś net ledwo się kula :] Cieczki mi się zaczęły w domciu więc kompletu boksiów razem nie bedzie:p . Quote
leemonca Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='bonita']Dzień dobry wieczorek wszystkim :) Fotki chyba jutro będą, bo dziś net ledwo się kula :] Cieczki mi się zaczęły w domciu więc kompletu boksiów razem nie bedzie:p . no, właśnie, jak rozwiązujesz problem cieczek? Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='bonita']Takie już są te nasze boksie, całe życie szalone ;)Diki oprócz piłeczek to szmatki jeszcze bardzo lubi, szczególnie lubi kraść ścierki z kuchni i wynosić na polko gdzie się z nimi rozprawia :):multi::multi::multi:o to jeszcze pamiętam , bo Ozzy tak sie nie umie bawić Ale wesoło jak masz cieczki w domciu :cool3: Quote
bonita Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='leemonca']no, właśnie, jak rozwiązujesz problem cieczek? Wszyscy są gdzieś pozamykani po pokojach:evil_lol: Tylko Diki goni cały dzionek:evil_lol: . Jak go zamykamy to wypuszcza sie resztę, ale jest to kłopot:p . Już nawet nie z nim ale z wędrownymi łowcami, normalnie doprowadzają mnie do ogromnej wściekłości:mad: :mad: :mad:. Quote
leemonca Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 ja się zawsze zastanawiałam właśnie nad tym jak to jest, jak się ma dwa psy odmiennej płci, jak zapobiec niechcianej ciąży? Quote
e.v.a Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 leemonca napisał(a):ja się zawsze zastanawiałam właśnie nad tym jak to jest, jak się ma dwa psy odmiennej płci, jak zapobiec niechcianej ciąży? :evil_lol: antykoncepcja:evil_lol: hej hejjj:cool3: Quote
BeaC Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Witaj.... zdjęcia balkonowe.... rewelacja.......też Luśke nakręcam na piłeczki... ale maksymalnie nakręcona jest na te z piszczkami.....fakt że długo one nie wytrzymują..... ale nawet pól godziny takiego nakręcenia warte jest kilka złotych na piszczącą piłkę:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
agbar Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 witam cieplutko:) moje kochane stworzenie tez porywa szmatki i reczniki.....i probuje zakopywac w ogrodku:cool3: Quote
oktawia6 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 już dawno mnie tu nie było=wpadłam poprawić sobie nastrój i zobaczyć co u piesków-super tara-super relax-sama bym tam się uwaliła:evil_lol: coś miłego: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 ;)jeszcze tylko tydzień :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Te fafluńce są po prostu niemożliwe!! Cudne!! Urocze!! Ah, napatrzeć się nie mogę zawsze na fotki w tej galerii:roll: Quote
bonita Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Witam wszystkich tu zaglądających :) No nareszcie mam chwilkę czasu i jak komp nie nawali to zdjęcia nowe bedą :) Quote
e.v.a Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='bonita']Witam wszystkich tu zaglądających :) No nareszcie mam chwilkę czasu i jak komp nie nawali to zdjęcia nowe bedą :) :multi: hejjjjhejjjj:multi: no to kiedy beda foty no kiedy kiedy :cool3: Quote
bonita Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Buzia Dikusia Sępusia Główka która zagląda na piłeczki :) A tu jeszcze dwie pełne buzie Diki męczący piłeczkę Quote
bonita Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Przedstawiam nową piszczącą zabaweczkę- Hot Dog ;) (trochę duża ta fota qrde) A tu jeszcze stara, ale bardzo kochana ;) Diki w warsztacie ma swoją własną półeczkę z piłeczkami Bardzo duzo czasu spędza na pilnowaniu jej zawartości. Quote
BeaC Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 ... chyba smaczne te piłeczki... czyżby z mięska.....a może kości????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 dzień doberek :bye: nie komentuję fotek, bo nie potrafię :Cool!: , masz tak śliczne boksiątka :Cool!: , że po prostu brak mi słów :niewiem: :ylsuper: Quote
bonita Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 A teraz nowe fotki babci Merol i jej ukochanej świniuni Nie chrup mi tu tyle Coś jej mówi do uszka mamcia i dzieci ;) Quote
bonita Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Taki sliczny bokserski bobasek Dumna mama i jej dzidzia Quote
Recommended Posts