BUDRYSEK Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dzisiaj NOemi trafi do punktu! jak tylko bedzie wywóz do mysłowic to pojedzie do rzezni! Quote
Alter Ego Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jezu, tak nie moze byc!!! Taka slodka sunia! Co mozna zrobic? Czy jest jakas szansa na pomoc? Oferuje jakas wplate na poczatek jesli to cos zmieni... Quote
irenaka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dzisiaj NOemi trafi do punktu! jak tylko bedzie wywóz do mysłowic to pojedzie do rzezni! Budrysku, wybacz, ale czegoś tu nie rozumiem. Klaudia założyła wątek suni, jest kilka osób ( jak rozumiem nowych na dogo), które chcą pomóc. Dlaczego ktoś nie poprowadzi tego wątku przyzwoicie i wykorzysta szansy na ratunek.? Po pierwsze, jak rozumiem nikt nie skontaktował się z Fundacją, która chce pomóc. Po drugie, nawet jeżeli tego nie zrobiono, to są dziewczyny na dogo, które mają doświadczenie i organizują allegra cegiełkowe dla psów i są wpłaty na konta prywatne. Po trzecie trzeba natychmiast szukać miejsca dla suni, bo nie wyobrażam sobie, aby trafiła z ciepłego domu do mordowni. Jednym słowem, ktoś musi się zająć tym wątkiem i pomocą, bo chętni jak widzę są. Quote
BUDRYSEK Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 z baba u której jest Noemi nie da się dogadać raz mówiła ze moze u niej być potem ze oddaje itd dzisiaj rano zadzwoniła i powiedziała ze ją oddaje do punktu Klaudia ma utrudniony dostep do neta, wiadomo jak chodza radiówki nie może edytowac tez postów zeby zmienic tytuł dzwoniłam wczoraj i dzisiaj do Nadira ale odzywa sie tylko sekretarka zaraz napisze na podany @ Quote
irenaka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 BUDRYSEK napisał(a):z baba u której jest Noemi nie da się dogadać raz mówiła ze moze u niej być potem ze oddaje itd dzisiaj rano zadzwoniła i powiedziała ze ją oddaje do punktu Klaudia ma utrudniony dostep do neta, wiadomo jak chodza radiówki nie może edytowac tez postów zeby zmienic tytuł dzwoniłam wczoraj i dzisiaj do Nadira ale odzywa sie tylko sekretarka zaraz napisze na podany @ Będę Ci bardzo wdzięczna:loveu:. A czy tą małą nie można przerzucić choć na parę dni do waszej lecznicy? Diagnostyka by się przydała i byłby czas na szukanie dla niej DT. Będziemy mieć jasność co małej jest. Quote
sophi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jesli nie fundacja same mozmey zalozyc allegro tak jak mowie na prywatne konto, zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
marzenkap Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 kurcze kto zna jakieś domowe hoteliki gdzie by mozna było małą ulokować,plissss trzeba jej pomóc plisssss Quote
anett Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Sophi, allegro możemy zrobić same na prywatnych kontach na allegro ale konto do wpłat koniecznie powinno być fundacyjne; tak więc wielkie dzięki za szukanie rozwiązań:lol: Noemi może jechać do Kasiprzystal nawet jutro; Kasia będzie jutro w BB i może zabrać sunię do siebie. Doskonale byłoby jakby udało się dzisiaj umieścić Noemi w lecznicy - czy jest tam RTG i chirurg? Quote
marzenkap Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 SUPERR Boże jak to dobrze że Kasiprzystal może wziąć Quote
sophi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Swietnie po prostu!!! Ciekawe tylko jak dlugo sunia moze tam zostac? Quote
mikoada Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Macie rację, że świetnie tylko jak na razie to chyba nie mamy ani grosza na DT i diagnozę Noemi... Quote
anett Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mikoada napisał(a):Macie rację, że świetnie tylko jak na razie to chyba nie mamy ani grosza na DT i diagnozę Noemi... Dokładnie. Kasia ma domowy hotelik - koszt ok. 300zł/miesięcznie! Noemi potrzebuje diagnostyki - wtedy w ogóle będzie wiadomo co można z tą łapką zrobić - koszty diagnostyki, pobytu w lecznicy, ewentualnej operacji / rehabilitacji...:shake: Konieczne jest zebranie chociaż części deklaracji... Quote
BUDRYSEK Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 na tą chwilę ustaolne jest ,że baba przetrzyma Noemi do jutra jutro pojedzie prosto do lecznicy na diagnostykę bedzie to raczej pozne po południe lub nawet wieczór więc jeżeli bedzie wszystko ok to pewnie na dt bedzie jechac dopiero w pt jezeli bedzie taka potrzeba to zostanie w lecznicy stowarzyszenie Nadir zrobi allegro cegiełkowe czy było gdzies napisane jaki koszt jest u kasiprzystał za hotel? Quote
anett Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Aga świetne wieści:multi::lol: BUDRYSEK napisał(a):........ czy było gdzies napisane jaki koszt jest u kasiprzystał za hotel? ok. 300zł, dokładnie Kasia miała to ustalić z Tobą lub z Klaudią więc jakbyś mogła do Kasi przedzwonić i wstępnie też z transportem ustalić - chociaż kiedy Noemi będzie mogla jechać zależy pewnie od jutrzejszej diagnozy... Quote
mikoada Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ja rozmawiałam z Kasią i mówiła, że koszt DT to 10 zł/dobę. Quote
BUDRYSEK Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 anett napisał(a):Aga świetne wieści:multi::lol: ok. 300zł, dokładnie Kasia miała to ustalić z Tobą lub z Klaudią więc jakbyś mogła do Kasi przedzwonić i wstępnie też z transportem ustalić - chociaż kiedy Noemi będzie mogla jechać zależy pewnie od jutrzejszej diagnozy... najlepiej jak po diagnozie beda ustalane szczegóły bo jak pozno Noemi dojedzie to diagnoza bedzie dopiero w piatek ja niestety jutro odpadam w transporcie Quote
marzenkap Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mikoada napisał(a):Macie rację, że świetnie tylko jak na razie to chyba nie mamy ani grosza na DT i diagnozę Noemi... ja rozmawiałam w poniedziałek z Klaudia i powiedziałam że daję na małą 200zł Quote
Alter Ego Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 :multi::multi::multi:Jak juz bedzie znany numer konta to wplace cos jednorazowo. Quote
mikoada Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dziękujemy dziewczyny, faktycznie pieniążki będą bardzo potrzebne, diagnostyka, ew.leczenie, DT. Jutro z Klaudus_ pojedziemy zawieźc Noemi do lecznicy bardzo bym również prosiła- chociaż naprawdę bardzo mi głupio- o jakiś grosik na paliwo, muszę jutro przejechac ok. 100 km... Quote
mikoada Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Noemi pokazujemy się i prosimy o pomoc... Quote
marzenkap Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 podajcie mi dziewczyny nr konta to przeleję obiecaną kwotę:) chyba sophi stronkę wczesniej mówiła coś o alegro trzeba małej zrobić Quote
Alter Ego Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wplace 50 zl na poczatku przyszlego tygodnia. Konto to samo co dla Pirusia? Quote
mikoada Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Alter Ego napisał(a):Wplace 50 zl na poczatku przyszlego tygodnia. Konto to samo co dla Pirusia? Bardzo dziękujemy za pomoc :) Na Pirusia zbieram ja i jeśli nie ma chętnej osoby, aby byc księgową Noemi mogę nią byc ja :) marzenkap napisał(a):podajcie mi dziewczyny nr konta to przeleję obiecaną kwotę:smile: chyba sophi stronkę wczesniej mówiła coś o alegro trzeba małej zrobi Dziękujemy Marzenko zaraz prześlę nr konta :) Quote
yolanovi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ja też poproszę o konto - wspomogę małą groszem Quote
mikoada Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 yolanovi napisał(a):ja też poproszę o konto - wspomogę małą groszem Już wysyłam, wielkie dzięki :) Quote
Recommended Posts