Jump to content
Dogomania

CACIB-Presov/SK, 18-19-20.02.2011 r.

Recommended Posts

Posted

Mamy już potwierdzenie;-)
takie pocztą wysłane? właśnie się zastanawiałam czy wysyłają czy nie :D no to czekam dalej ;) bo my jeszcze nic nie dostaliśmy..

a właśnie z tymi szczepieniami to jak?
mój ma w paszporcie świeże odrobaczenie i odpchlenie + wściekliznę, reszty wetki mi nie przepisały, bo paszport wyrabiałam niedawno, a kolejne szczepienia dopiero w czerwcu... tak czy siak będę miała ze sobą książeczkę, więc może przejdzie..

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pocztą pocztą;)

Nie wiem jak ze szczepieniami, niech sie ktoś mądrzejszy wypowie. na potwierdzeniu mam info, że pies z zagranicy ma mieć paszport z ważnymi szczepieniami-nie wymieniają jakimi.

Posted

karkakarka napisał(a):
moja ma wbitą wściekliznę i tyle. Paszport ma wyrabiany 1,5 mies temu, "wściekliznę" musiałam robic pół roku wcześniej (miałam mieć w czerwcu), no i mam nadzieję, że to wystarczy.

a nie mogłaś poprosić weta o przepisanie szczepienia z książeczki do paszportu?u mnie tak zrobił..byliśmy kilka m-cy po szczepieniu, i nie chciałam psa znów faszerować bez potrzeby

Posted

Kika, nie martw się, bo my też jeszcze nie mamy potwierdzenia.

Posted

FLY napisał(a):
listy nie ma czy Was nie ma??
ja bym pisała maila do nich..

edit.
Kika przecież jesteście na liście:> Mirosława&Anna Tadla?

a gdzie to widziałas?

Posted

Asiaczek napisał(a):
My jeszcze nie mamy potwierdzenia, ale na liście jestesmy:)

Co do paszportu, to wg mnie wystarczy wściekłość. Nikt mnie nigdy nie pytał o inne szczepienia...

pzdr.

wg mnie też - paszport +wścieklizna...byliśmy na słowacji dobrych parę razy i nikt nie wymagał nieczego innego;)
ja potwierdzenia też nie mam....

Posted

Kika napisał(a):
I my tez juz mamy potwierdzenie i wiemy ,że w Koszycach:D
Asiaczku szkoda że jesteście w niedziele:(

No tak nas Presov podzielił... A będziecie w Senec...? Bo ja się powaznie przymierzam:)

Pzdr.

Posted

Do nas potwierdzenie tez juz dotarlo, choc bez numerka :/ a juz dawno zaplacilismy :(
Tak sie zastanawiam czy ktos moze moglby nas zabrac w piatek ? Ja + jeden wilczak?
Ewentualnie czy ktos nie chce się zabrac? Bo samemu to aż smutno tak jezdzic i drogo wychodzi ;)
Jak cos to moj numer to 602151557.

Posted

Shaluka napisał(a):
Do nas potwierdzenie tez juz dotarlo, choc bez numerka :/ a juz dawno zaplacilismy :(
.

mi osobiście słowacy nigdy nie przysyłali numerka, a wystawy miałam zawsze zapłacone:roll:odbierałam teczkę zawsze na ringu;)

Posted

aga616 napisał(a):
mi osobiście słowacy nigdy nie przysyłali numerka, a wystawy miałam zawsze zapłacone:roll:odbierałam teczkę zawsze na ringu;)

Dokładnie tak:) Słowacy numerki rozdają na ringach !