Jump to content
Dogomania

CACIB-Presov/SK, 18-19-20.02.2011 r.

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krist-Wil - byłaś szybsza z tą informacją:)

Miejsce wystawy:
Sportova hala CASSOSPORT
Alejova ulica c. 11 (pri Blsaku)
040 11 Kosice

Czyli jedziemy nie do Presova a do Kosic...;) Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani dojadą szczęśliwie:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Krist-Wil - byłaś szybsza z tą informacją:)

Miejsce wystawy:
Sportova hala CASSOSPORT
Alejova ulica c. 11 (pri Blsaku)
040 11 Kosice

Czyli jedziemy nie do Presova a do Kosic...;) Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani dojadą szczęśliwie:)

Pzdr.

My już wiemy więc na pewno dojedziemy :) i nasze 3 psy tyż :D

Posted

Coś maja problem z tą wystawą - teraz na ich stronie pojawiła się informacja o PRAWDOPODOBNEJ zmianie miejsca wystawy. Wygląda na to, że do ostatniego dnia trzeba będzie trzymać rękę na pulsie...

Posted

Ile dostaliście maili z potwierdzeniem zgłoszenia?
Pierwszy raz zgłaszamy się na zagraniczną wystawę, a polskich zawsze wysyłali nam 2 - potwierdzenie wysłania i przyjęcia.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Cholera jasna!
A ja już mam noclegi porezerwowane, wszystko ustalone.... I tu przyjdzie nam 50km więcej jechać :( Trzeba zmieniać plany....albo wycofać psy.

Ja bym raczej zmieniła plany.
Panienko, 50 km to nie jakaś masakryczna różnica w kilometrach. Dacie radę:)

FLY napisał(a):
ciekawe czy by uznali wycofanie po 2gim terminie...

Jeżeli przyczyną byłaby zmiana miejsca wystawy - moim zdaniem NIE.

Pzdr.

Posted

ha! wreszcie będzie jakaś konkurencja! :) fajnie fajnie.. tylko szkoda że miejsce zmieniają po zapisach..

może mi to ktoś przetłumaczyć?

Trieda steniat - rozumiem że szczenięta
Trieda dorastu - ??
Trieda mladych - juniory?
Trieda stredna - pośrednia?

dalej rozumiem - jest otwarta, pracująca, championów i weteranów..

Posted

Chyba wreszcie się wyjaśniło, bo plansza z informacją o zmianie miejsca wystawy została usunięta.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyli jednak w Presovie...?

Pzdr.

Na to wygląda.

Posted

Wam, którzy jadą na jeden dzień, łatwo się mówi, ale my mamy wystawę w dwa dni, do tego dochodzi nocleg, już dużo wcześniej zarezerwowany i co?
W dodatku w ogóle nie da się kliknąć na zakładkę "HALA" na stronie wystawy.

Jeżeli kilka dni przed ogłoszą zmianę, wtedy jest nerwówka, nie ma gdzie spać, a psy w aucie. Myślałam, że Presov jest profesjonalny, tak sądziłam po krajówce we wrześniu, ale widzę, że grają w kulki.

Posted

steniat to nasze baby, a dorastu to szczenieta, mlady to mlodziez, stredna posrednia, otvorena otwarta i dalej pewnie rozumiesz ;)
Kurcze mi tez nie pasuje za bardzo zmiana, bow Presovie to bym nocowala u znajomych a tak.. to dupa blada :/

Posted

Jak widac bardzo się starają aby jednak wystawa była w Presovie.A do Koszyc tylko 34km autostradą. Do tego więc zmiana noclegu nie była by potrzebna :).Miłej atmosfery na wystawie :)

Posted

T&N napisał(a):
Ile dostaliście maili z potwierdzeniem zgłoszenia?
Pierwszy raz zgłaszamy się na zagraniczną wystawę, a polskich zawsze wysyłali nam 2 - potwierdzenie wysłania i przyjęcia.

Ja dostałam tylko 1 i jest ok ;)

Posted

pieski2 napisał(a):
Jak widac bardzo się starają aby jednak wystawa była w Presovie.A do Koszyc tylko 34km autostradą. Do tego więc zmiana noclegu nie była by potrzebna :).Miłej atmosfery na wystawie :)

Może i racja, ale do tego trzeba dokupić winietę (droga którą jadę z PL jej nie wymaga). To też koszt.
Do tego - dojazd z Presova do Koszyc to 40km. Z miejsca mojego noclegu na miejsce wystawy. Więc jadę. Z powrotem do Presova to kolejne 40km. Nad ranem w niedzielę kolejne 40km do Koszyc. I z powrotem do Presova (+dalej droga do domu) kolejne 40km. Łącznie suma sumarum prawie 200km (nie liczę lokalnych wyjazdów np. po chleb :p) dodatkowo + winieta.
Być może dla was to nie są odległości i kwoty, ale jak ktoś jedzie sam z dwoma psami, do tego nie zarabia i zbiera grosik do grosika, żeby tylko jechać z psami na wystawę, to wtedy liczy się nawet każdy kilometr.

Na moją odpowiedź (dość szczerą i dosadną) odnośnie kontaktu z organizatorami - zamilkli. Obstawiam, że takie wiadomości jak poszły ode mnie, otrzymali też od innych wystawców.

Nie będą chcieli zwrócić pieniędzy za wycofanie zgłoszenia, jeżeli zmienią miejsce wystawy PO zakończeniu przyjmowania zgłoszeń? To kto im przyjedzie na kolejne wystawy?
Dla mnie są niepoważni i tyle.