Jump to content
Dogomania

CACIB-Presov/SK, 18-19-20.02.2011 r.

Recommended Posts

Posted

no właśnie ja ostatnio szukałam banku który za 0zł robi zagraniczne..i nie znalazłam. macie jakieś info??jest w ogóle taki?

póki co bardziej opłaca mi się płacić na miejscu. przelew 5dych:/

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W moim banku PeKaO SA za przelew na Słowację mam do zapłacenia 30 zl. Jakbym miała 1 psa zgłoszonego - to bym płaciła na wystawie, bo wtedyto 20 zł. Ale ponieważ na wystawę w Presovie zgłaszam więcej psów - zapłacę przelewem.

Pzdr.

Posted

[quote name='vpassione']ING Bank Śląski ma przelewy do UE w euro za 5zł.[/QUOTE]
A to 5 zł nie jest przypadkiem wtedy gdy się spełni wymagane pięć warunków? A jednym z warunków jest opcja SHARE, tzn że część z przelew pokrywa osoba odbierająca :roll: Bo w alior banku też jest 5 zł jak się spełni m.in. ten warunek, a jak nie to 70 zł

Posted

[quote name='karkakarka']A to 5 zł nie jest przypadkiem wtedy gdy się spełni wymagane pięć warunków? A jednym z warunków jest opcja SHARE, tzn że część z przelew pokrywa osoba odbierająca :roll: Bo w alior banku też jest 5 zł jak się spełni m.in. ten warunek, a jak nie to 70 zł[/QUOTE]

właśnie, wczoraj miałam identyczny dylemat! bo też dotarłam do tego ING i ich "warunkow" przelewu za 5taka. a z 2giej strony mam info, że było jednak płacone w ING za free za wystawe, a w tych "wystawowych" przelewach chyba raczej nie akceptują innej formy niz SHA.. w pon trzeba podzwonić się dowiedzieć..;) może jak założysz jakieś konkretne konto u nich to te warunki są ciut inne..?

Posted

FLY, ja tak wysyłam od wielu lat ( mam konto walutowe) i nie mam żadnych warunków i nigdy nie ponosiłam zadnych dodatkowych kosztow. Jedyny moment kiedy tak nie moglam zrobic gdy mialam JA problem z euro ;) Bo tez lepiej jest wplacic "swoje" niz by bank nam przewalutował ;)

Posted

Shaluka napisał(a):
FLY, ja tak wysyłam od wielu lat ( mam konto walutowe) i nie mam żadnych warunków i nigdy nie ponosiłam zadnych dodatkowych kosztow. Jedyny moment kiedy tak nie moglam zrobic gdy mialam JA problem z euro ;) Bo tez lepiej jest wplacic "swoje" niz by bank nam przewalutował ;)

dzięki za info;)

a powiedzcie- ktoś wie czy można zgłaszać mailem, albo jakoś drogą internetową?? bo na stronie ciągle wisi "online entry form soon"..a za 3 dni mija 1szy termin://

Posted

FLY - nie wiem, gdzie Ty patrzysz, ale ja dzisiaj zgłosiłam on-line i jest OK. Juz nawet dostałam potwierdzenie na jednego psa:)
http://piskay.com/vystavy/prihlaska

Mam tylko taka uwagę - jeżeli chcesz zgłosić kilka psów, to lepiej zgłoś pojedynczo. Bo ja zgłosiłam od razu 4 i .... djupa, nic się nie wysłało, nic się nie zgłosiło. Za duży pakiet. Więc zgłaszałam pojedynczo: wypełniłam formularz - enter, drugi pies - enter itp.

NADAL MAMY MIEJSCE W BUSIE:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']FLY - nie wiem, gdzie Ty patrzysz, ale ja dzisiaj zgłosiłam on-line i jest OK. Juz nawet dostałam potwierdzenie na jednego psa:)
http://piskay.com/vystavy/prihlaska

Mam tylko taka uwagę - jeżeli chcesz zgłosić kilka psów, to lepiej zgłoś pojedynczo. Bo ja zgłosiłam od razu 4 i .... djupa, nic się nie wysłało, nic się nie zgłosiło. Za duży pakiet. Więc zgłaszałam pojedynczo: wypełniłam formularz - enter, drugi pies - enter itp.

NADAL MAMY MIEJSCE W BUSIE:)

Pzdr.

Oj faktycznie..zamiast przeczytać pierwszą strone która się otwiera, odrazu przeszłam do "entry fees" i tam właśnie była info że formularz online wkrótce-co mnie zmyliło i zniechęciło do dalszych poszukiwań:P dzięki!

szkoda, że nie jedziecie na sob bo bym się zabrała chętnie;)

Posted

[quote name='Hawanka']Wielka szkoda ....
Edid:
Mam pytanko bo ja jeszcze zaliczam sie do Lalików:roll:
dzisiaj weszłąm na http://piskay.com/vystavy/prihlaska/registration
i jest Registračné údaje co tu trzeba wpisac mój e-mail i hasło
nie wiem kąmpletnie jak zgłosić psa:-(- hehe jaki wstyd :oops:
pozdrawiam
Po kolei wpisujesz:
adres mailowy (na który przyjdzie potwierdzenie)
hasło (dowolne)
powtarzasz hasło

Imię
Nazwisko
pole "Tituly" - omijasz, bo u nas nie wpisuje się inzynierów, magistrów przed nazwiskiem
Ulica, nr ulicy, nr mieszkania
Miasto
Kod pocztowy = PSC
telefon
Państwo - wybierasz z listy/katalogu rozwijanego

Wciskasz klawisz - rejestracja. I po chwili (bez jakiegoś specjalnego oczekiwania i potwierdzania) - możesz już wpisywać dane psa. Po kliknięciu pokazuje sie I stron - Twoje dane, klikasz na next - dane psa...
Jeżeli nie znasz słowackiego języka, to wybierz opcję angielskojęzyczną (po prawej stronie, na początku formularza).

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Po kolei wpisujesz:
adres mailowy (na który przyjdzie potwierdzenie)
hasło (dowolne)
powtarzasz hasło

Imię
Nazwisko
pole "Tituly" - omijasz, bo u nas nie wpisuje się inzynierów, magistrów przed nazwiskiem
Ulica, nr ulicy, nr mieszkania
Miasto
Kod pocztowy = PSC
telefon
Państwo - wybierasz z listy/katalogu rozwijanego

Wciskasz klawisz - rejestracja. I po chwili (bez jakiegoś specjalnego oczekiwania i potwierdzania) - możesz już wpisywać dane psa. Po kliknięciu pokazuje sie I stron - Twoje dane, klikasz na next - dane psa...
Jeżeli nie znasz słowackiego języka, to wybierz opcję angielskojęzyczną (po prawej stronie, na początku formularza).

Pzdr.

WIELKIE DZIĘKI asiaczku ;)