Jump to content
Dogomania

CACIB-Presov/SK, 18-19-20.02.2011 r.

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, my mamy miejsce, ale jedziemy na niedzielę...

Pzdr.

Kurcze ...My w niedziele mamy rzeszów i tak chciałam zgrac sobote Presov (9 Grupa) a niedziela rzeszów.....

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja mam juz zarezerwowany bus + czas. Jednak, które baski wezmę ze sobą i do jakich klas zgłoszę, zadecyduję po tegorocznej Nitrze:)

Pzdr.

U mnie tez po Nitrze sie wyjasni czy pojade :)

Posted

Na razie odpuść sobie kl. szczeniąt. Wiesz doskonale, co możesz poprawić, nad czym jeszcze popracować. Teraz ćwiczenia.
Potem 1-2 wystawy w kl. puppy. I znowu nauka aż do czasu kl.młodziezy, gdzie maluchy maja się zaprezentować super!

Pzdr.

Posted

Witam;)

czy ktoś z wystawiających w Presovie w sob (8,9,10grupa) planuje na nd jechać do Rzeszowa na CACIB? Ja bym się z chęcią wybrała na te 2 wystawy, jednak brak odpowiedniego samochodu i wysokie koszta podróży wykluczają samodzielną wyprawę..;) Poszukuję miejsca dla mnie i goldena (grzeczny), najchętniej z Warszawy (ew. Olsztyn, 3miasto).

edit.
sytuacja się trochę zmieniła;) mam opcje jechać z TŻ jego samochodem, wtedy byśmy mogli 1-2os z małymi psami wziąć.

Posted

Hawanka napisał(a):
A jedzie ktos w sobote 19.02 i wraca tego samego dnia i mam miejsce dla jedej osoby plus pies 5 kg dokładam sie do kosztów paliwa...:)

Przypominam sie :)Moge dojechac do rzeszowa,Mielca,Debicy lub okolice

Posted

Darianna napisał(a):
możliwe, że moja znajoma z grzywkiem będzie jechała, powinna mieć miejsce. Ale na pewno to raczej po nowym roku będzie wiedzieć :)

Było by fajnie :)

Posted

FLY napisał(a):
Witam;)

edit.
sytuacja się trochę zmieniła;) mam opcje jechać z TŻ jego samochodem, wtedy byśmy mogli 1-2os z małymi psami wziąć.

czy ty jedziesz na ta wystwe do presov w sobote ?????

Posted

tak planuję jechać na sobote do presova, zmyć się szybciutko po wystawie i do rzeszowa. w nd się wystawiamy i powrót do Wawy. szczegóły jeszcze do dogrania (noclegi itp). czy jade na 100% okaże się tak do 11-12grudnia - głównie zależy to od kasy..;)

pisałabyś się? chciałabym zabrać ze 2 osoby z małymi psami żeby wyszło trochę taniej.

Posted

FLY napisał(a):
tak planuję jechać na sobote do presova, zmyć się szybciutko po wystawie i do rzeszowa. w nd się wystawiamy i powrót do Wawy. szczegóły jeszcze do dogrania (noclegi itp). czy jade na 100% okaże się tak do 11-12grudnia - głównie zależy to od kasy..;)

pisałabyś się? chciałabym zabrać ze 2 osoby z małymi psami żeby wyszło trochę taniej.

Napewno bym sie pisała jezeli bys jechała ;)

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczku, a jak sie klaruja u Was koszty? I rozumiem , ze jedziecie na trzy dni?

Ech,. my chyba pojedziemy, ale chcielibysmy juz psiaka zglosic do Championow, wiec czekamy jak pojdzie nam Legionow i wtedy bedziemy sie zglaszac. I my niestety piątek, tak więc, raczej bysmy nie zostawali na weekend ale wowczas moglibysmy kogos zabrac.

Posted

[quote name='Shaluka']Asiaczku, a jak sie klaruja u Was koszty? I rozumiem , ze jedziecie na trzy dni?
Ech,. my chyba pojedziemy, ale chcielibysmy juz psiaka zglosic do Championow, wiec czekamy jak pojdzie nam Legionow i wtedy bedziemy sie zglaszac. I my niestety piątek, tak więc, raczej bysmy nie zostawali na weekend ale wowczas moglibysmy kogos zabrac.[/QUOTE]
My jedziemy TYLKO na niedzielę (wtedy sa grupy: 2, 4 i 5).

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']I termin do: 16.12.2010 r.
II termin do: 21.01.2011
Jeszcze raz podaję link:
[url]http://eastcup.slovakiadog.eu/uzavierka.htm[/url]

Pzdr.[/QUOTE]
dzięki:):)

Posted

Hej!
Ja mam takie pytanko - nigdy nie byłam na wystawie za granicą i chciałabym się wybrać do Presov. Moje pytanko brzmi - jak z opłatą - bo z tego co przeczytałam to opłata wynosi 34 euro - a gdzie mam ją uiścić? Na wystawie czy przelewem?
I czy są jeszcze jakieś istotne informację o których powinnam wiedzieć jako laik?:roll:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/members/93544-karkakarka"][B]karkakarka[/B][/URL], podzwoń po bankach i popytaj gdzie ile chcą za przelew międzynarodowy w obcej walucie - bo jedne banki chcą 150zł a inne 20zł.. ja obdzwoniłam na razie 3 banki i wychodzi że za ten przelew dam 20zł w mbanku.. z tym że tam mam konto, nie wiem jak wygląda to kiedy się nie ma konta w mBanku - ale tak czy siak warto popytać bo różnice są duże (najwięcej krzyczeli w PKO..)