Hawanka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, my mamy miejsce, ale jedziemy na niedzielę... Pzdr. Kurcze ...My w niedziele mamy rzeszów i tak chciałam zgrac sobote Presov (9 Grupa) a niedziela rzeszów..... Quote
Agasia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja mam juz zarezerwowany bus + czas. Jednak, które baski wezmę ze sobą i do jakich klas zgłoszę, zadecyduję po tegorocznej Nitrze:) Pzdr. U mnie tez po Nitrze sie wyjasni czy pojade :) Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Na razie odpuść sobie kl. szczeniąt. Wiesz doskonale, co możesz poprawić, nad czym jeszcze popracować. Teraz ćwiczenia. Potem 1-2 wystawy w kl. puppy. I znowu nauka aż do czasu kl.młodziezy, gdzie maluchy maja się zaprezentować super! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Wszystko płynie... i obecne uwarunkowania tez mogą się zmienić... więcejoptymizmu:) Pzdr. Quote
FLY Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Witam;) czy ktoś z wystawiających w Presovie w sob (8,9,10grupa) planuje na nd jechać do Rzeszowa na CACIB? Ja bym się z chęcią wybrała na te 2 wystawy, jednak brak odpowiedniego samochodu i wysokie koszta podróży wykluczają samodzielną wyprawę..;) Poszukuję miejsca dla mnie i goldena (grzeczny), najchętniej z Warszawy (ew. Olsztyn, 3miasto). edit. sytuacja się trochę zmieniła;) mam opcje jechać z TŻ jego samochodem, wtedy byśmy mogli 1-2os z małymi psami wziąć. Quote
Hawanka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Hawanka napisał(a):A jedzie ktos w sobote 19.02 i wraca tego samego dnia i mam miejsce dla jedej osoby plus pies 5 kg dokładam sie do kosztów paliwa...:) Przypominam sie :)Moge dojechac do rzeszowa,Mielca,Debicy lub okolice Quote
Darianna Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 możliwe, że moja znajoma z grzywkiem będzie jechała, powinna mieć miejsce. Ale na pewno to raczej po nowym roku będzie wiedzieć :) Quote
LadyDobermann Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ja tez wlasnie chcialam polaczyc rzeszow i presov, ale ja mam 2 gr w sobote w rzeszowie i w niedziele w presov, wiec jak ktos bylby chetny tak pojechac mam jeszcze wolne miejsce Quote
Hawanka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Darianna napisał(a):możliwe, że moja znajoma z grzywkiem będzie jechała, powinna mieć miejsce. Ale na pewno to raczej po nowym roku będzie wiedzieć :) Było by fajnie :) Quote
Hawanka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 FLY napisał(a):Witam;) edit. sytuacja się trochę zmieniła;) mam opcje jechać z TŻ jego samochodem, wtedy byśmy mogli 1-2os z małymi psami wziąć. czy ty jedziesz na ta wystwe do presov w sobote ????? Quote
FLY Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 tak planuję jechać na sobote do presova, zmyć się szybciutko po wystawie i do rzeszowa. w nd się wystawiamy i powrót do Wawy. szczegóły jeszcze do dogrania (noclegi itp). czy jade na 100% okaże się tak do 11-12grudnia - głównie zależy to od kasy..;) pisałabyś się? chciałabym zabrać ze 2 osoby z małymi psami żeby wyszło trochę taniej. Quote
Hawanka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 FLY napisał(a):tak planuję jechać na sobote do presova, zmyć się szybciutko po wystawie i do rzeszowa. w nd się wystawiamy i powrót do Wawy. szczegóły jeszcze do dogrania (noclegi itp). czy jade na 100% okaże się tak do 11-12grudnia - głównie zależy to od kasy..;) pisałabyś się? chciałabym zabrać ze 2 osoby z małymi psami żeby wyszło trochę taniej. Napewno bym sie pisała jezeli bys jechała ;) Quote
aga616 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 FLY napisał(a):tak planuję jechać na sobote do presova... to do zobaczenia na ringu;) Quote
FLY Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 hehe póki co PRZY ringu, bo my jeszcze nie championy;) :P Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 My tez chcemypojechać i mamy jeszcze wolne miejsce w busie. Może ktoś chętny? Wyjazd z W-wy. Można kogoś zabrać z trasy... Pzdr. Quote
Shaluka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Asiaczku, a jak sie klaruja u Was koszty? I rozumiem , ze jedziecie na trzy dni? Ech,. my chyba pojedziemy, ale chcielibysmy juz psiaka zglosic do Championow, wiec czekamy jak pojdzie nam Legionow i wtedy bedziemy sie zglaszac. I my niestety piątek, tak więc, raczej bysmy nie zostawali na weekend ale wowczas moglibysmy kogos zabrac. Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Shaluka']Asiaczku, a jak sie klaruja u Was koszty? I rozumiem , ze jedziecie na trzy dni? Ech,. my chyba pojedziemy, ale chcielibysmy juz psiaka zglosic do Championow, wiec czekamy jak pojdzie nam Legionow i wtedy bedziemy sie zglaszac. I my niestety piątek, tak więc, raczej bysmy nie zostawali na weekend ale wowczas moglibysmy kogos zabrac.[/QUOTE] My jedziemy TYLKO na niedzielę (wtedy sa grupy: 2, 4 i 5). Pzdr. Quote
Hawanka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 nie działa mi stronka do kiedy są zgłoszenia ??? Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 I termin do: 16.12.2010 r. II termin do: 21.01.2011 Jeszcze raz podaję link: [url]http://eastcup.slovakiadog.eu/uzavierka.htm[/url] Pzdr. Quote
Hawanka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Asiaczek']I termin do: 16.12.2010 r. II termin do: 21.01.2011 Jeszcze raz podaję link: [url]http://eastcup.slovakiadog.eu/uzavierka.htm[/url] Pzdr.[/QUOTE] dzięki:):) Quote
karkakarka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Hej! Ja mam takie pytanko - nigdy nie byłam na wystawie za granicą i chciałabym się wybrać do Presov. Moje pytanko brzmi - jak z opłatą - bo z tego co przeczytałam to opłata wynosi 34 euro - a gdzie mam ją uiścić? Na wystawie czy przelewem? I czy są jeszcze jakieś istotne informację o których powinnam wiedzieć jako laik?:roll: Quote
FLY Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 tutaj masz odnośnie opłat: [url]http://eastcup.slovakiadog.eu/platby_en.htm[/url] można i przelewem i na miejscu-tylko wtedy 5E drożej;) Quote
karkakarka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 :) dzięki! tak myślałam, ze jak będę płacić na wystawie to drożej :roll: Więc chyba muszę zapłacić przelewem :) Quote
sachma Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/members/93544-karkakarka"][B]karkakarka[/B][/URL], podzwoń po bankach i popytaj gdzie ile chcą za przelew międzynarodowy w obcej walucie - bo jedne banki chcą 150zł a inne 20zł.. ja obdzwoniłam na razie 3 banki i wychodzi że za ten przelew dam 20zł w mbanku.. z tym że tam mam konto, nie wiem jak wygląda to kiedy się nie ma konta w mBanku - ale tak czy siak warto popytać bo różnice są duże (najwięcej krzyczeli w PKO..) Quote
Recommended Posts