króliczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ch.EURO VIP VICTORY Claronine Torwan CAC,CACIB ,BOB ,EAST Winner 2011 !!!! Kocham to moje maleństwo:loveu: Quote
Siamensis Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 GRATULUJE WSZYSTKIM ;) Fakt zimno jak ch....ale jakos przetrwalismy ale z racji Rzeszowa na drugi dzien na Bis nie dotrwalismy,ale sie pochwalimy:MłChPL,ChPl KARAT Ad Acte:CWC,CACIB,BOB,EAST WINNER 2011,MlChPl.JOKER Ad Acte Junior Winner,BOBJ,EAST JUNIOR WINNER ;) Quote
Hawanka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Siamensis napisał(a):GRATULUJE WSZYSTKIM ;) Fakt zimno jak ch....ale jakos przetrwalismy ale z racji Rzeszowa na drugi dzien na Bis nie dotrwalismy,ale sie pochwalimy:MłChPL,ChPl KARAT Ad Acte:CWC,CACIB,BOB,EAST WINNER 2011,MlChPl.JOKER Ad Acte Junior Winner,BOBJ,EAST JUNIOR WINNER ;) Gratki Ja myślałam ze już tutaj się nie pochwalisz :evil_lol: Quote
Guest Lotty Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Na stronie wystawy jest już katalog powystawowy i wyniki w grupach oraz MP. Szybko się uwinęli. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Lotty napisał(a):Na stronie wystawy jest już katalog powystawowy i wyniki w grupach oraz MP. Szybko się uwinęli. Wyniki były wpisywane do laptopa tuz po ocenie. Widziałam to na własne oczy, w sekretariacie. Pzdr. Quote
La Lu Ruquezas Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratuluję wszystkim sukcesów na tej wystawie:) Ja jedynie się pochwalę, że w piątek mój beagle DON PEDRO rozpoczął w użytkach championat, a drugi mój beagle GOOFY La Lu Ruquezas w pośredniej: CAC, CACIB - EAST WINNER 2011, BOB, BOG I !!! Niestety nie udało się zgarnąć BISa dnia :) pozdrawiam Zachariasz Quote
La Lu Ruquezas Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A i parę fotek z beagle: http://www.e-beagle.eu/wystawy/2011-02-18/CACIB-wystawa-Presov-East-Cup.html Quote
TANANA Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratulacje dla wszystkich !!! dziękujemy za miłe towarzystwo :) foty malamutów http://www.tanana.pl/gallery/thumbnails.php?album=36 foty Siberianów http://www.tanana.pl/gallery/thumbnails.php?album=lastup&cat=0 Quote
Asiaczek Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 La Lu Ruquezas napisał(a):Gratuluję wszystkim sukcesów na tej wystawie:) Ja jedynie się pochwalę, że w piątek mój beagle DON PEDRO rozpoczął w użytkach championat, a drugi mój beagle GOOFY La Lu Ruquezas w pośredniej: CAC, CACIB - EAST WINNER 2011, BOB, BOG I !!! Niestety nie udało się zgarnąć BISa dnia :) pozdrawiam Zachariasz Hahaha, gratulacje! A do BIS'a startowały 2 psiaki (zwycięzca z piątku i z niedzieli) - oba z polskich hodowli:) Wygrał Staffik, BIS2 - SH. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Kilka fotek basków z Presova:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Shetanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 BLACK&WHITE Milthon Bohemia - 1dosk, CAC, CACiB, EAST WINNER 2011, BOB i brakuje już nam tylko odstępu czasowego do Intch. + Junior Handling III lokata Quote
Asiaczek Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Shetanka napisał(a):BLACK&WHITE Milthon Bohemia - 1dosk, CAC, CACiB, EAST WINNER 2011, BOB i brakuje już nam tylko odstępu czasowego do Intch. + Junior Handling III lokata Proszę, następna zadowolona:) Gratulacje!!! Pzdr. Quote
Musiałek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='milamini']Hahaha i znowu nas znielubią ;) A Musiałka:terazpol: to wcięło- czemu się nie chwali? Brawo długo mnie na dogomanii nie było ;( ale pewnie że się chwalę Rocky - CAC,CACIB ,BOB ,EAST Winner 2011 !!!! Casy - CAC,resCACIB ;( niestety nie skonczyła interchampiona ;( wiec jesli jest w ciazy to o Intera bedziemy walczyc za poł roku :) choc musimy sie wyrobic poniewaz mam wielki plan zabrac ja na Cruft w przyszłym roku :) Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Siamensis']GRATULUJE WSZYSTKIM ;) Fakt zimno jak ch....ale jakos przetrwalismy ale z racji Rzeszowa na drugi dzien na Bis nie dotrwalismy,ale sie pochwalimy:MłChPL,ChPl KARAT Ad Acte:CWC,CACIB,BOB,EAST WINNER 2011,MlChPl.JOKER Ad Acte Junior Winner,BOBJ,EAST JUNIOR WINNER ;) Gratulacje, bo mi jakoś umknął post... [quote name='Musiałek']długo mnie na dogomanii nie było ;( ale pewnie że się chwalę Rocky - CAC,CACIB ,BOB ,EAST Winner 2011 !!!! Casy - CAC,resCACIB ;( niestety nie skonczyła interchampiona ;( wiec jesli jest w ciazy to o Intera bedziemy walczyc za poł roku :) choc musimy sie wyrobic poniewaz mam wielki plan zabrac ja na Cruft w przyszłym roku :) Jeżeli dobrze pamiętam, to jakoś na dniach powinnas wiedzieć, tak? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Musiałek']och Asiu! jutro o 15 !![/QUOTE] 3mam kciuki za taki wynik, jaki sobie wymarzyłas:) Daj znać! pzdr. Quote
Bardotka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Musiałek']och Asiu! jutro o 15 !![/QUOTE] No to juz jutro zobaczymy co i jak:) Quote
palomila Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 witam Wszystkich - serdecznie gratuluje wyników :)- mam pytanie czy wiecie może gdzie mogę znaleść wiążącą stawkę BOS- ów i Akity które były zgłoszone? nigdzie nie mogę jej namierzyc :( znalazłam tylko aktulana na dzien 20.01.2011 a zgłosznenia były do 21.01.2011... Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 palomila napisał(a):witam Wszystkich - serdecznie gratuluje wyników :)- mam pytanie czy wiecie może gdzie mogę znaleść wiążącą stawkę BOS- ów i Akity które były zgłoszone? nigdzie nie mogę jej namierzyc :( znalazłam tylko aktulana na dzien 20.01.2011 a zgłosznenia były do 21.01.2011... Z katalogu wynika, że był tylko 1 BOS: Pies, kl.ch ATYLLA WARRIOR Biała Pasja A o jakie akity chodzi: japońskie czy amerykańskie? Pzdr. Quote
Shaluka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 HEJ! Bardzo Was proszę zerknijcie czy Wam się gdzieś wilczak na zdjeciach nie pojawil? Np. I grupy??? Pleaseeee Quote
Shaluka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tak, to był Atylla, nawet z nami jechał ;) Chłopak zgarnął z Jowitą wszystko co mogli ;) Quote
Recommended Posts