Adamant Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 FLY napisał(a):Witam;) czy ktoś z wystawiających w Presovie w sob (8,9,10grupa) planuje na nd jechać do Rzeszowa na CACIB? Ja bym się z chęcią wybrała na te 2 wystawy, jednak brak odpowiedniego samochodu i wysokie koszta podróży wykluczają samodzielną wyprawę..;) Poszukuję miejsca dla mnie i goldena (grzeczny), najchętniej z Warszawy (ew. Olsztyn, 3miasto). edit. sytuacja się trochę zmieniła;) mam opcje jechać z TŻ jego samochodem, wtedy byśmy mogli 1-2os z małymi psami wziąć. Fly ja się waham nad tą wystawą tylko ja bym brała 3 sztuki i wyjazd z Warszawy :-) Quote
FLY Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Adamant napisał(a):Fly ja się waham nad tą wystawą tylko ja bym brała 3 sztuki i wyjazd z Warszawy :-) No ja tez chce z Wawy..;) To gdybys sie zdecydowala jechac, to moze sie uda razem? zawsze to taniej i przyjemniej:) my poki co 2-3 os i 2psy. Quote
Hawanka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 FLY napisał(a):No ja tez chce z Wawy..;) To gdybys sie zdecydowala jechac, to moze sie uda razem? zawsze to taniej i przyjemniej:) my poki co 2-3 os i 2psy. No napewno rażniej I taniej Hihihi :) Quote
maciek_axa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nie wiem co się dzieję... ale próbuję już 3 dzień z rzędu wysłać formularz internetowy i nie chce się nawet otworzyć :shake: Nie wiem co mam robić... W końcu II termin jest do 21 stycznia więc formularz nadal powinien być aktywny... a może wysłać im zgłoszenie na maila? Quote
Hawanka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 maciek_axa napisał(a):Nie wiem co się dzieję... ale próbuję już 3 dzień z rzędu wysłać formularz internetowy i nie chce się nawet otworzyć :shake: Nie wiem co mam robić... W końcu II termin jest do 21 stycznia więc formularz nadal powinien być aktywny... a może wysłać im zgłoszenie na maila? Ja mam ten sam problem... Quote
LadyDobermann Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 moze troche spozniona jestem z tematem przelewow ale moge na przyszlosc cos doradzic jak zglaszac psy na slowacje i nie placic tych oplat w banku jesli ktos nie ma konta walutowego wystarczy pieniadze razem ze zgloszeniami wyslac do nich listem, tylko nie zwyklym tylko poleconym priorytetem ze zdeklarowana wartoscia na ile pieniedzy przesylacie, wtedy nie ma najmniejszego problemu ze zgloszeniem, pieniadze tez dojda i zdeklarowana wartosc zabezpieczy pieniadze przed ewentualna kradzieza na poczcie ja zawsze tak zglaszam psy na slowacje i nigdy nie mialam najmniejszego problemu - zreszta kiedys to mi wlasnie pani w presovie doradzila :) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 LadyDobermann napisał(a):moze troche spozniona jestem z tematem przelewow ale moge na przyszlosc cos doradzic jak zglaszac psy na slowacje i nie placic tych oplat w banku jesli ktos nie ma konta walutowego wystarczy pieniadze razem ze zgloszeniami wyslac do nich listem, tylko nie zwyklym tylko poleconym priorytetem ze zdeklarowana wartoscia na ile pieniedzy przesylacie, wtedy nie ma najmniejszego problemu ze zgloszeniem, pieniadze tez dojda i zdeklarowana wartosc zabezpieczy pieniadze przed ewentualna kradzieza na poczcie ja zawsze tak zglaszam psy na slowacje i nigdy nie mialam najmniejszego problemu - zreszta kiedys to mi wlasnie pani w presovie doradzila :) Dobry pomysł, Ladydobermann:) A możesz napisac, ile zapłaciłaś za taki list? Jak kształtują się ceny takiego listu wartościowego? Ja wysyłałam formularzem internetowym 10 lub 11 grudnia i 13 grudnia juz dostałam potwierdzenie mailowe. Pzdr. Quote
Pencia2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja też wkładałam pieniądze do zgłoszenia,wysyłałam listem wartościowym(czyli za potwierdzeniem odbioru)do czasu jak doszło samo zgłoszenie a kasa za wystawę nie:))))co prawda było to zgłoszenie nie na Słowację,ale musiałam drugi raz płacić za wystawę na wystawie!!!Dlatego teraz wolę płacić na wystawie i dopłacić np.5 euro,bo wystawa zamiast 45 kosztowała mnie 85 euro(40 listem + 45 na wystawie) My jedziemy do Presova i opłatę robimy na miejscu:) Quote
Aga i Tajga Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Można wysyłać zgłoszenie mailem. Mi też nie otwierała się strona z formularzem. Pisałam do organizatorów. Kazali wysłać mailem :) Quote
Adamant Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Niestety jak zauważyłam nasz sędzia to znawca terierów a takowym znawcom moje psy nie podobają się więc odpuszczam ;-) Wolę znawców amerykanów :-) Quote
KIM Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Witam!!! mam miejsca do Presova na sobote jade z Dębicy z grzywką( gr.9 ) i z dzieckiem więc moge zabrać 2 osoby z małymi psami , a w niedziele do Rzeszowa na gr.9. Możliwe ,że dziecko zostanie w domu jak będe jachać do Presova więc miejsca będzie więcej:) jak by co to pisać:) Quote
Princess_York Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Czy ktoś jechałby z okolic Płocka w piątek ? :) . Quote
FLY Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jeszcze tutaj napiszę;) Poszukuje transportu z Wawy (ew okolic lub 3miasto/Olsztyn) na sobotnie Presov i niedzielny Rzeszów. Ewentualnie sam Rzeszów jak nie znajdę na obie.. Dorzucam się do kosztów. Quote
pieski2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witam! Kiedys i ja wysłałam list z pieniędzmi ale list i pieniądze ulotniły się!!! Nikomu nie udowodnisz.A do tego byłam pewna że jest ok i w ostatniej chwili dowiedziałam się że -wyjazd nieaktualny.Od tej pory płacę na miejscu! Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 pieski2 napisał(a):Witam! Kiedys i ja wysłałam list z pieniędzmi ale list i pieniądze ulotniły się!!! Nikomu nie udowodnisz.A do tego byłam pewna że jest ok i w ostatniej chwili dowiedziałam się że -wyjazd nieaktualny.Od tej pory płacę na miejscu! Mogłaś wysłac poleconym z zadeklarowana wartością, to tylko kilka złotych więcej... Pzdr. Quote
pieski2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To było ładne "parę" lat temu i nigdy wczesniej nie przytrafiło sie nic podobnego.;) Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Ja kiedys wysyłałam w ten sposób opłaty, ale wysyłałam poleconym, nigdy zwykłym. Zawsze dochodziło. Tylko raz zmuszona byłam zrobić awanturkę a propos finansów, ale się szybciutko znalazły. Bo właśnie wysłałam poleconym;) Pzdr. Quote
Shetanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Aga i Tajga napisał(a):Można wysyłać zgłoszenie mailem. Mi też nie otwierała się strona z formularzem. Pisałam do organizatorów. Kazali wysłać mailem :) Wydrukować formularz, wypełnić, zeskanować i mailem, tak? Quote
Aga i Tajga Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Shetanka']Wydrukować formularz, wypełnić, zeskanować i mailem, tak? Zgadza się. Tu są już wstępne statystyki zgłoszeń http://eastcup.slovakiadog.eu/index_htm_files/triedy2001.pdf Quote
Siamensis Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 przeciez już masz pierwszą wersje...:lol::lol: link wyżej :) Quote
FLY Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 no..ilościówka tylko jest;) mi chodzi o sprawdzenie konkurencji-podają przez wystawą? Quote
karkakarka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 dziwne, bo nie na tej liście ani jednego yorkasa :roll: Edit: jest :D przez "j" heh :D Quote
Aga i Tajga Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 FLY napisał(a):no..ilościówka tylko jest;) mi chodzi o sprawdzenie konkurencji-podają przez wystawą? Na Trencin był spis wystawców, więc może i na Presov będzie. Quote
Recommended Posts