Margi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Dla mnie to Birma jest czernyszem.Właśnie zajrzałam do galerii Erhana i Birma wygląda identycznie jak Erhan na ostatnich zdjęciach. Quote
jambi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 zerduszko, a dlaczego nie mogą być dwie fety? z takiego powodu?!?! iiii tam, sznaucer, czernysz, toż to jedna krew! :) Quote
Margi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='jambi'] iiii tam, sznaucer, czernysz, toż to jedna krew! :)[/QUOTE] wiem ,bo uwielbiam oba :lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Margi']Dla mnie to Birma jest czernyszem.Właśnie zajrzałam do galerii Erhana i Birma wygląda identycznie jak Erhan na ostatnich zdjęciach.[/QUOTE] a kiedyś weszka wstawiła u mnie zdjęcie ogolonego bouviera i też wyglądał jak Birma :lol: nie dojdziemy, ale to nie ma znaczenia :D Birma jest boska i będzie miała świetny dom :laola: w ogóle to wydaje mi się, że ona ma tatuaż w pachwinie ale na tej nodze gdzie miała operację n kolanie i skóra tam jest naciągnięta i tak jakby rozciągnięty ten tatuaż zupełnie nieczytelny Quote
Saththa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Tazz tez ma w pachwinie. zupełnie nie czytelny. Po prostu urósł :lol: Quote
weszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Czekam na relację z przyjęcia Birmy przez wyszykowanego Swissa :) Quote
malawaszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 oj ja już też bym chcała czekać na wieści bo idzie kolejna fala burzowa i nie wiem jak to przetrwamy... Quote
wilczy zew Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Saththa']Tazz tez ma w pachwinie. zupełnie nie czytelny. Po prostu urósł :lol:[/QUOTE] to po co te tatuaże Quote
malawaszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='wilczy zew']to po co te tatuaże[/QUOTE] teraz juz odchodzą od tego - hodowcy mają wybor - tatuaż albo chip albo to i to Quote
Saththa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Te w uszach sa raczej zdecydowanie lepsze :) tj hmmm czytelne ;) Quote
malawaszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Saththa']Te w uszach sa raczej zdecydowanie lepsze :) tj hmmm czytelne ;)[/QUOTE] ale też zależy jak wykonane - miałam kilka psów z tatu w uszach i nie koniecznie były stare a też nie dało się odczytać... Quote
faith35 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Przepraszam za spam, ale... jestem w stanie dać BDT sznaucerkowi miniaturze, do 15 sierpnia, najlepiej sunia, chodź... niekoniecznie ;) Wiadomo, szczepienia, odrobaczenie... Chciałabym psiaka pełnego wigoru, dość młodego :) Musi akceptować dzieci i inne psy :) Prosiłabym też od razu o karmę, nie chcemy pieniędzy. Nie możemy podjechać po psiaka, więc dowóz do Zielonej Góry. Quote
malawaszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 odpisałam Ci na pw tylko jeszcze jedno pytanie jakby już jakimś cudem udało się spełnić oczekiwania to co z psem zrobię po 15 sierpnia jak się dom nie znajdzie? to w zasadzie niewiele więcej niż miesiąc Quote
malawaszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 no bez sensu i ja już napisałam faith, że nie wchodzę w to... duże wymagania do spełnienia - pies ma być już po całkowitym serwisie, sterylce, wesoły, skoczny, lubić dzieci, inne psy... takie psy jak się trafiają to idą prosto ze schronisk do DS migiem, a reszta potrzebuje tymczasów dłuższych i które też coś od siebie dadzą... Quote
wilczy zew Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 to o ten cały serwis chodzi w DT bo bez ciężko z DS Quote
zerduszko Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Oj tam, marudzicie. Swiss już znalazł dom, a nadałby się idealnie :lol: Quote
Saththa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='malawaszka']ale też zależy jak wykonane - miałam kilka psów z tatu w uszach i nie koniecznie były stare a też nie dało się odczytać...[/QUOTE] a to widzisz bo ja w uszach widziałam same czytelne :) Quote
wilczy zew Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='zerduszko']Oj tam, marudzicie. Swiss już znalazł dom, a nadałby się idealnie :lol:[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
zerduszko Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 No nikt nie pamięta? Dwa lata temu gad spał u Margi, a może dojeżdżali dopiero? :multi: Serio, serio... myślałam, że biedak nie ma aż tyle życia przed sobą :) A jednak - złego diabli nie biorą :diabloti: Quote
wilczy zew Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ale się Świśniętego cepias :evil_lol: Quote
Margi Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 zerduszko napisał(a):No nikt nie pamięta? Dwa lata temu gad spał u Margi, a może dojeżdżali dopiero? :multi: Serio, serio... myślałam, że biedak nie ma aż tyle życia przed sobą :) A jednak - złego diabli nie biorą :diabloti: Rzeczywiście dwa lata temu o tej porze Swiss właśnie zapadał w sen po ciężkiej podróży. Grzeczny,spokojny,nawet mu maleńki Kacper wchodzący do miski nie przeszkadzał.:lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 a Swissek pomalutku sobie drepcze ze swoimi dwoma dziewczynami :loveu: Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ale Ci ludzie są cudowni, naprawdę, podziwiam ich Quote
Recommended Posts