Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
problem z tym,że z Twoja piesą byłby kłopot,aby zabrac,bo Muninka by ja spacyfikowała,a masz plan na swoja sukę?

zostanie z moją mamą tak jak teraz gdy pójdę do szpitala; jakie to rasy?

Posted

WATACHA napisał(a):
Zerduszko a Państwo nie chcą na razie drugiego psa-suki?

A to nie pisałam? :)

Państwo sami odnaleźli nową sznupkową stronę i nawet jedna dziewuszka im się spodobała, ale muszą poczekać. Chcą dużą dziewuszkę :) Oczywiście sznupkę :)

Posted

zerduszko napisał(a):

Państwo sami odnaleźli nową sznupkową stronę i nawet jedna dziewuszka im się spodobała, ale muszą poczekać. Chcą dużą dziewuszkę :) Oczywiście sznupkę :)

Tfu tfu puk puk i zaciskam! O

Posted

Nasz księciunio ma stan zapalny w uchu. Teraz już jest lepiej, ale jak go bolało, to okazywał swoje niezadowolenie dość jasno ;) Ma też jakąś zmianę na wątrobie, ale nie rośnie, więc ok. Musi jednak być na diecie, więc drobik i rybki ma gotowane, bo przecież pies nie może jeść tego samego co dzień... tylko karma i karma? To farciarz jeden :D

Starzeje się chłopina...

A co do farciarzy, to Państwu podobała się Pola. Ale Pola ma dom. Szykują się powoli na połowę czerwca na nową sunie.... podoba im się kilka dziewuszek. Szkoda, ze nie psa, bo wpadł im w oko Falko ;) Ale gamoń Swiss by tego nie ścierpiał.

I wszystkie sznupowe ciotki mają pozdrowienia :)

Posted

Duża Pola, ja przyznam szczerze, ze nie kojarzę... nie przeglądam już strony codziennie. Znalazłam teraz. Dziś padły imiona Nowa, Bajka <mamusia> i chyba Laila lub Leila. Byle nie mała i czarna :)

Ooooo ta za Falko trzymam kciuki :)

Posted

Właśnie tak mi się zdawało, że one średnie. Ale to Laila, a Leila jest duża chyba? A może warto byłoby w podstawowych info na stronie pisać czy mini, średnia czy duża?

Też jestem za Nową, jak będzie wówczas jeszcze do adopcji, to ma spore szanse :)

Posted

[quote name='zerduszko']Właśnie tak mi się zdawało, że one średnie. Ale to Laila, a Leila jest duża chyba? A może warto byłoby w podstawowych info na stronie pisać czy mini, średnia czy duża?

Też jestem za Nową, jak będzie wówczas jeszcze do adopcji, to ma spore szanse :)

ja ciągle czekam na obiecany podział na trzy wielkości na stronie - tak miało być, ale ni ma :niewiem:

aaa ta http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/89 to duża

• 2 months later...
Posted

Saththa napisał(a):
Tfu tfu puk puk i zaciskam! O
za dużą dziewczynke;)

no przeciez, ze tutaj byłam:) musiało mi dogo w czasie tych awarii nie wiem wywalić subskrypcje heh

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie ma tak łatwo - polatasz po watkach, to znajdziesz ;)

Już znalazłam, najpierw weszłam tu potem do Waszki

Posted

[quote name='brazowa1']Swuiss ma 16 lat,te średniaki wszystkie tak mają?[/QUOTE]

raczej nie - Swiss jest wyjątkowy twardziel :lol: zażywa trocoxil i daje radę :) a we wtorek jedzie do SPA wyszykować się na przyjazd Birmuszki :loveu: