WATACHA Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Zerduszko a Państwo nie chcą na razie drugiego psa-suki? Quote
wilczy zew Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 brazowa1 napisał(a):problem z tym,że z Twoja piesą byłby kłopot,aby zabrac,bo Muninka by ja spacyfikowała,a masz plan na swoja sukę? zostanie z moją mamą tak jak teraz gdy pójdę do szpitala; jakie to rasy? Quote
zerduszko Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 WATACHA napisał(a):Zerduszko a Państwo nie chcą na razie drugiego psa-suki? A to nie pisałam? :) Państwo sami odnaleźli nową sznupkową stronę i nawet jedna dziewuszka im się spodobała, ale muszą poczekać. Chcą dużą dziewuszkę :) Oczywiście sznupkę :) Quote
WATACHA Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 No nie pisałaś.Tak się zastanawiałam czy nie brakuje im drugiego psiaka.A którą?Pewnie tą rodowodową Nową ;), kopiowana jest :) Quote
Saththa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 zerduszko napisał(a): Państwo sami odnaleźli nową sznupkową stronę i nawet jedna dziewuszka im się spodobała, ale muszą poczekać. Chcą dużą dziewuszkę :) Oczywiście sznupkę :) Tfu tfu puk puk i zaciskam! O Quote
wilczy zew Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 zerduszko napisał(a):Nie wiem, ma być niespodziewajka ;) to czekam,tylko nie zapomnij napisać ;) Quote
zerduszko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nasz księciunio ma stan zapalny w uchu. Teraz już jest lepiej, ale jak go bolało, to okazywał swoje niezadowolenie dość jasno ;) Ma też jakąś zmianę na wątrobie, ale nie rośnie, więc ok. Musi jednak być na diecie, więc drobik i rybki ma gotowane, bo przecież pies nie może jeść tego samego co dzień... tylko karma i karma? To farciarz jeden :D Starzeje się chłopina... A co do farciarzy, to Państwu podobała się Pola. Ale Pola ma dom. Szykują się powoli na połowę czerwca na nową sunie.... podoba im się kilka dziewuszek. Szkoda, ze nie psa, bo wpadł im w oko Falko ;) Ale gamoń Swiss by tego nie ścierpiał. I wszystkie sznupowe ciotki mają pozdrowienia :) Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Pola ta duuuużaaaaa???? bo była jeszcze Polcia malutka w Łodzi, ale też ma dom a Falko będzie miał odwiedziny na dniach ;) aaa i zyczymy zdrówka Swissowi i pozdrawiamy też :) Quote
zerduszko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Duża Pola, ja przyznam szczerze, ze nie kojarzę... nie przeglądam już strony codziennie. Znalazłam teraz. Dziś padły imiona Nowa, Bajka <mamusia> i chyba Laila lub Leila. Byle nie mała i czarna :) Ooooo ta za Falko trzymam kciuki :) Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 oj cudnie by było jakby to była Nowa - tak mi jej szkoda, że miała w życiu pecha trafić na takich.... tfu... ludzi... :( Bajka i Leila to średniaczki Quote
zerduszko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Właśnie tak mi się zdawało, że one średnie. Ale to Laila, a Leila jest duża chyba? A może warto byłoby w podstawowych info na stronie pisać czy mini, średnia czy duża? Też jestem za Nową, jak będzie wówczas jeszcze do adopcji, to ma spore szanse :) Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='zerduszko']Właśnie tak mi się zdawało, że one średnie. Ale to Laila, a Leila jest duża chyba? A może warto byłoby w podstawowych info na stronie pisać czy mini, średnia czy duża? Też jestem za Nową, jak będzie wówczas jeszcze do adopcji, to ma spore szanse :) ja ciągle czekam na obiecany podział na trzy wielkości na stronie - tak miało być, ale ni ma :niewiem: aaa ta http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/89 to duża Quote
zerduszko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 No właśnie, fajny były taki podział :) Jak patrzę na te sunie - każda inna :D Quote
wilczy zew Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 zdrówka Śiśniętemui fajnej koleżanki :cool1: Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Saththa napisał(a):Tfu tfu puk puk i zaciskam! O za dużą dziewczynke;) no przeciez, ze tutaj byłam:) musiało mi dogo w czasie tych awarii nie wiem wywalić subskrypcje heh Quote
WATACHA Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 oooooooooo a ja właśnie niedawno myślałam, czy Państwo się zdecydowali i jeżeli tak to na którą ? Quote
zerduszko Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nie ma tak łatwo - polatasz po watkach, to znajdziesz ;) Quote
WATACHA Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 zerduszko napisał(a):Nie ma tak łatwo - polatasz po watkach, to znajdziesz ;) Już znalazłam, najpierw weszłam tu potem do Waszki Quote
brazowa1 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Swuiss ma 16 lat,te średniaki wszystkie tak mają? Quote
malawaszka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='brazowa1']Swuiss ma 16 lat,te średniaki wszystkie tak mają?[/QUOTE] raczej nie - Swiss jest wyjątkowy twardziel :lol: zażywa trocoxil i daje radę :) a we wtorek jedzie do SPA wyszykować się na przyjazd Birmuszki :loveu: Quote
zerduszko Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nie 16 tylko 15 :) Jambi - dwie fety z tego samego powodu być nie mogą :D I teraz info będzie miała Waszka, o :P Quote
brazowa1 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 fajna adopcja,przynajmniej Wam odpadla wizyta przedadopcyjna. Birma kopiowana? Quote
malawaszka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 tylko ogon :lol: ale ona jest czernyszem raczej albo bouvierem, nie sznaucerem Quote
Recommended Posts