zerduszko Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Podzieliłabyś się z koleżankami i wstawiła ta jedną fotę :P Quote
WATACHA Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tak skakała, że myślałam, że cały album jej przesłałaś ;) A o to , żeby sie podzieliła nie myślałam, ze trzeba się będzie upominać Quote
wilczy zew Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 nadal mam kłopoty z żabką i wysłałam do Prezesowej razem z fotką mojej rany Quote
wilczy zew Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 WATACHA napisał(a):Tak skakała, że myślałam, że cały album jej przesłałaś ;) A o to , żeby sie podzieliła nie myślałam, ze trzeba się będzie upominać żabka nadal ze mną nie współpracuje i nie mogę wstawiać :-( Świśniętego bardzo lubię to się ucieszyłam. Pamiętacie,mówiłam że lubię psy z charakterem,to nie którzy pisali że to na odległość a wzięłam Mordziastą z charakterem :loveu: :eviltong: Quote
WATACHA Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 wilczy zew napisał(a):żabka nadal ze mną nie współpracuje i nie mogę wstawiać :-( Świśniętego bardzo lubię to się ucieszyłam. Pamiętacie,mówiłam że lubię psy z charakterem,to nie którzy pisali że to na odległość a wzięłam Mordziastą z charakterem :loveu: :eviltong: Kto Cię tam wie może się sama gryziesz i zwalasz na Mordziasta:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ja nie wstawię bo nie ma Jarka a wstawiałam przez jego tel Quote
wilczy zew Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Dziewczyny,czy Wasze komórki mają karty pamięci? Edited April 15, 2012 by wilczy zew Quote
wilczy zew Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 WATACHA napisał(a):Kto Cię tam wie może się sama gryziesz i zwalasz na Mordziasta:evil_lol: nie mam masochistycznych ciągotek :eviltong: Quote
wilczy zew Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 fotki wysłałam Prezesowej mailem to wstawi tylko załatwi ważną sprawę Quote
wilczy zew Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 wilczy zew napisał(a):Dziewczyny,czy Wasze komórki mają karty pamięci? ................... Quote
malawaszka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ja nie wiem co ma moja komórka :niewiem: Quote
Margi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Śliczny Swissek,na porcelanie jada.Dbają o pieska.:loveu: Quote
wilczy zew Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Jeśli ma kartę pamięci i ustawienie na zapis na karcie to na allegro kupuje się czytnik do kart pod USB za jedyne 14zł z przesyłką. Nie są nam potrzebne żadne kabelki czy inne komórki. Quote
Saththa Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 wieso napisał(a):ja przy Was osiwieje..... Ja tez Jezusie Maryjo eheheh wilczy zew napisał(a):Dziewczyny,czy Wasze komórki mają karty pamięci? wilczy zew napisał(a):Jeśli ma kartę pamięci i ustawienie na zapis na karcie to na allegro kupuje się czytnik do kart pod USB za jedyne 14zł z przesyłką. Nie są nam potrzebne żadne kabelki czy inne komórki. Tak tak ;) http://img803.imageshack.us/img803/9193/winiety.jpg Aaaaaa Świśniety :) Quote
zerduszko Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 wilczy zew napisał(a):Jeśli ma kartę pamięci i ustawienie na zapis na karcie to na allegro kupuje się czytnik do kart pod USB za jedyne 14zł z przesyłką. Nie są nam potrzebne żadne kabelki czy inne komórki. No to już łatwiej mieć kabel pod usb... w sumie to jedno, tylko nie trzeba cudować z kupowaniem kolejnego ustrojstwa, które tez może zginąć :P WATACHA napisał(a):Ale piękny Swissek Piękny i dalej pokłócony z grzebieniem. Quote
wilczy zew Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 zerduszko napisał(a):No to już łatwiej mieć kabel pod usb... w sumie to jedno, tylko nie trzeba cudować z kupowaniem kolejnego ustrojstwa, które tez może zginąć :P przyczepia się do kluców i nie ginie :eviltong: Quote
brazowa1 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Dziewczęta,a Wy już myslicie o wakacjach? Rozmawialam z Partycja czartkową,mieszka w Gdyni,komfortowy ,nowy dom,do plaży blisko. Dwa tygodnie w sierpniu,dla osoby zaufanej (zaufanej,bo pani czartkowa jest swiezo po obejrzeniu odcinka policji dla zwierząt,gdzie opiekun,przez dwa tygodnie nie dawal psom jeść i je na śmierc zagłodził). W domu będą także dwa pieski, starsze, ułożone,które tam po prostu mieszkają. Nasz Czartek i Muninka. Jest ogród, jak ktos bojacy,to nawet z psami nie musi poza posesję wychodzić. Jest tez kojec (nie lubiany przez psy ;),na dłuższe wyjścia właścicieli. Quote
brazowa1 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 nie,z psami nie bardzo...bo dwa juz tam będą. Zew,a Ty serio piszesz? A głodzisz psy?:razz: Quote
wilczy zew Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 serio,serio;nie nie głodzę ale moje nigdy nie były pulpetami ale jeśli ktoś chce pulpeta to będzie pulpet :) nawet bez mojej piesy mogę pojechać Quote
brazowa1 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 problem z tym,że z Twoja piesą byłby kłopot,aby zabrac,bo Muninka by ja spacyfikowała,a masz plan na swoja sukę? Quote
Recommended Posts