Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak skakała, że myślałam, że cały album jej przesłałaś ;)

A o to , żeby sie podzieliła nie myślałam, ze trzeba się będzie upominać

Posted

WATACHA napisał(a):
Tak skakała, że myślałam, że cały album jej przesłałaś ;)

A o to , żeby sie podzieliła nie myślałam, ze trzeba się będzie upominać

żabka nadal ze mną nie współpracuje i nie mogę wstawiać :-(

Świśniętego bardzo lubię to się ucieszyłam. Pamiętacie,mówiłam że lubię psy z charakterem,to nie którzy pisali że to na odległość a wzięłam Mordziastą z charakterem :loveu: :eviltong:

Posted

wilczy zew napisał(a):
żabka nadal ze mną nie współpracuje i nie mogę wstawiać :-(

Świśniętego bardzo lubię to się ucieszyłam. Pamiętacie,mówiłam że lubię psy z charakterem,to nie którzy pisali że to na odległość a wzięłam Mordziastą z charakterem :loveu: :eviltong:

Kto Cię tam wie może się sama gryziesz i zwalasz na Mordziasta:evil_lol:

Posted

Jeśli ma kartę pamięci i ustawienie na zapis na karcie to na allegro kupuje się czytnik do kart pod USB za jedyne 14zł z przesyłką. Nie są nam potrzebne żadne kabelki czy inne komórki.

Posted

wieso napisał(a):
ja przy Was osiwieje.....

Ja tez Jezusie Maryjo eheheh

wilczy zew napisał(a):
Dziewczyny,czy Wasze komórki mają karty pamięci?

wilczy zew napisał(a):
Jeśli ma kartę pamięci i ustawienie na zapis na karcie to na allegro kupuje się czytnik do kart pod USB za jedyne 14zł z przesyłką. Nie są nam potrzebne żadne kabelki czy inne komórki.

Tak tak ;)

http://img803.imageshack.us/img803/9193/winiety.jpg Aaaaaa Świśniety :)

Posted

wilczy zew napisał(a):

No to już łatwiej mieć kabel pod usb... w sumie to jedno, tylko nie trzeba cudować z kupowaniem kolejnego ustrojstwa, które tez może zginąć :P

WATACHA napisał(a):
Ale piękny Swissek

Piękny i dalej pokłócony z grzebieniem.

Posted

zerduszko napisał(a):
No to już łatwiej mieć kabel pod usb... w sumie to jedno, tylko nie trzeba cudować z kupowaniem kolejnego ustrojstwa, które tez może zginąć :P

przyczepia się do kluców i nie ginie :eviltong:

Posted

Dziewczęta,a Wy już myslicie o wakacjach?
Rozmawialam z Partycja czartkową,mieszka w Gdyni,komfortowy ,nowy dom,do plaży blisko. Dwa tygodnie w sierpniu,dla osoby zaufanej (zaufanej,bo pani czartkowa jest swiezo po obejrzeniu odcinka policji dla zwierząt,gdzie opiekun,przez dwa tygodnie nie dawal psom jeść i je na śmierc zagłodził). W domu będą także dwa pieski, starsze, ułożone,które tam po prostu mieszkają. Nasz Czartek i Muninka. Jest ogród, jak ktos bojacy,to nawet z psami nie musi poza posesję wychodzić. Jest tez kojec (nie lubiany przez psy ;),na dłuższe wyjścia właścicieli.