Saththa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ehhh ja tam nie mam balkonu.... :( Mam Taras :lol: Quote
zerduszko Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jambi napisał(a):tym samym przychylam się do zdania malawaszki... A czemu nie do Sathathy? Wolę do szafy ;) Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 zerduszko napisał(a):A czemu nie do Sathathy? Wolę do szafy ;) Saththa będzie Ci towarzyszyć :diabloti: ona ma taras... Quote
wilczy zew Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='zerduszko']Kuchnia, salon, sypialnia, łazienka i przedpokój :D Dodatkowo! mam 2 balkony. Ha! :nonono2: :cry: Quote
WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ja mam tylko jeden balkon, ale duży...i wysoko, można nieźle poszybować ;) Quote
Saththa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 sama sobie odpowiedziałam co to szafot: Szafot (st.fr. chafoud: "rusztowanie", niem. Schafott: "rusztowanie") – konstrukcja (zwykle drewniana), rusztowanie, które służyło do wykonywania egzekucji – ścinania, wieszania, itp. Współcześnie na szafocie wykonana została egzekucja (przez powieszenie) irackiego dyktatora Saddama Husajna. Matk oBoska... Quote
WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Saththa napisał(a):sama sobie odpowiedziałam co to szafot: Matk oBoska... Oj tam rachu ciachu i po strachu ;) Quote
jambi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Saththa napisał(a):sama sobie odpowiedziałam co to szafot: Matk oBoska... aaa to Ty nie wiedziałaś co Was czeka? :evil_lol:... ale kochana, weź pod uwagę, że w ten sposób kończyły żywot królowe!!! taka np. Maria Stuart królowa Szkocji :grins: WATACHA napisał(a):Oj tam rachu ciachu i po strachu ;) no, a we dwie raźniej Wam będzie :megagrin: Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jambi napisał(a):aaa to Ty nie wiedziałaś co Was czeka? :evil_lol:... ale kochana, weź pod uwagę, że w ten sposób kończyły żywot królowe!!! taka np. Maria Stuart królowa Szkocji :grins: ale że Saddam H. te to jakoś mnie umknęło :mdleje: Quote
jambi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 malawaszka napisał(a):ale że Saddam H. te to jakoś mnie umknęło :mdleje: Saddama H. powiesili, Maria S. zginęła przez dekapitację, ale i jedno i drugie odbyło się na szafocie Quote
WATACHA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jambi napisał(a):aaa to Ty nie wiedziałaś co Was czeka? :evil_lol:... ale kochana, weź pod uwagę, że w ten sposób kończyły żywot królowe!!! taka np. Maria Stuart królowa Szkocji :grins: no, a we dwie raźniej Wam będzie :megagrin: W sumie u mnie to za bardzo nie ma różnicy czy z głową czy bez ;) Quote
jambi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 WATACHA napisał(a):W sumie u mnie to za bardzo nie ma różnicy czy z głową czy bez ;) ale w sensie, że Ty sie na ochotnika zgłaszasz czy jak? to zerduszko miała iśc na szafot za to swoje burżujstwo, a saththa miała jej towarzyszyć za taras :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jambi napisał(a):ale w sensie, że Ty sie na ochotnika zgłaszasz czy jak? to zerduszko miała iśc na szafot za to swoje burżujstwo, a saththa miała jej towarzyszyć za taras :evil_lol: Aha, myślałam, że ja mam iść też na ścięcie... Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jambi napisał(a):ale w sensie, że Ty sie na ochotnika zgłaszasz czy jak? to zerduszko miała iśc na szafot za to swoje burżujstwo, a saththa miała jej towarzyszyć za taras :evil_lol: łoooo matko... za co jak za co ale za Taras ? :evil_lol: jakbym się tak w sumie za liczenie wzieła... to do "swojej" dyspozycji mam 7 pokoji... 3 łazienki... 3 pokoje w piwnicy... i kuchnię :lol: I garaż :) i kawałek karcerka :lol: Bo mnie się biuro z dołu wyniosło i zostałam sama w domu... :evil_lol: a ze urzeduję na 2 pokojach kuchni łazience schodach tarasie i garazu to swoją droga ;) Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 wilczy zew napisał(a):pogrążasz się Iiii tak mnie chca szafotnąć to co mi za różnica? :lol: Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 zawsze miałas jeszcze szanse a tak? ... zaprawdę powiadam Ci... pogrążasz się...:stormy-sad: Quote
Saththa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='jambi']zawsze miałas jeszcze szanse a tak? ... zaprawdę powiadam Ci... pogrążasz się...:stormy-sad:[/QUOTE] Miałam???? O kura biała opierzona Magdowa.... Czy ja się moge wycofać? Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Saththa'][B]O kura biała opierzona Magdowa[/B].... Czy ja się moge wycofać?[/QUOTE] ahahahaha :roflt: Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 możesz... dobra, laski, pitu pitu, a tu trzeba bazarku pilnować [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00[/URL] ... w oczekiwaniu na Słit focie Swissowe :evil_lol: ... a i Saththa sie zrehabilituje... Quote
Saththa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 jambi napisał(a):możesz... dobra, laski, pitu pitu, a tu trzeba bazarku pilnować http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00 ... w oczekiwaniu na Słit focie Swissowe :evil_lol: ... a i Saththa sie zrehabilituje... Ooooo ja i tak podnosiłam zanim przeczytałam;) Quote
zerduszko Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Halllo, jest tu kto? :cool3: Kto zgadnie co dziś mamy za dzień? Przewidziane nagrody :) Quote
malawaszka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 18.11 czyli rocznica dnia kiedy Swiss zawitał w zerduszkowe progi :loveu: ale z nagrody z góry rezygnuję bo boję się co tam masz do pakowania :errrr: Quote
zerduszko Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ha wygrała Pani niespowiewankę :loveu: Ale kurde zapomniałam, że on już dzień wcześniej został wyrwany ze schronu, bo wryła mi się data nawiedzenia :shake: Ale jak nic rocznicowy telefon nam się należy :eviltong: Quote
Recommended Posts