Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
sama sobie odpowiedziałam co to szafot:
Matk oBoska...

aaa to Ty nie wiedziałaś co Was czeka? :evil_lol:... ale kochana, weź pod uwagę, że w ten sposób kończyły żywot królowe!!! taka np. Maria Stuart królowa Szkocji :grins:

WATACHA napisał(a):
Oj tam rachu ciachu i po strachu ;)

no, a we dwie raźniej Wam będzie :megagrin:

Posted

jambi napisał(a):
aaa to Ty nie wiedziałaś co Was czeka? :evil_lol:... ale kochana, weź pod uwagę, że w ten sposób kończyły żywot królowe!!! taka np. Maria Stuart królowa Szkocji :grins:

ale że Saddam H. te to jakoś mnie umknęło :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale że Saddam H. te to jakoś mnie umknęło :mdleje:

Saddama H. powiesili, Maria S. zginęła przez dekapitację, ale i jedno i drugie odbyło się na szafocie

Posted

jambi napisał(a):

no, a we dwie raźniej Wam będzie :megagrin:

W sumie u mnie to za bardzo nie ma różnicy czy z głową czy bez ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
W sumie u mnie to za bardzo nie ma różnicy czy z głową czy bez ;)

ale w sensie, że Ty sie na ochotnika zgłaszasz czy jak? to zerduszko miała iśc na szafot za to swoje burżujstwo, a saththa miała jej towarzyszyć za taras :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
ale w sensie, że Ty sie na ochotnika zgłaszasz czy jak? to zerduszko miała iśc na szafot za to swoje burżujstwo, a saththa miała jej towarzyszyć za taras :evil_lol:

Aha, myślałam, że ja mam iść też na ścięcie...

Posted

jambi napisał(a):

łoooo matko... za co jak za co ale za Taras ? :evil_lol: jakbym się tak w sumie za liczenie wzieła... to do "swojej" dyspozycji mam 7 pokoji... 3 łazienki... 3 pokoje w piwnicy... i kuchnię :lol: I garaż :) i kawałek karcerka :lol: Bo mnie się biuro z dołu wyniosło i zostałam sama w domu...

:evil_lol: a ze urzeduję na 2 pokojach kuchni łazience schodach tarasie i garazu to swoją droga ;)

Posted

[quote name='jambi']zawsze miałas jeszcze szanse a tak? ... zaprawdę powiadam Ci... pogrążasz się...:stormy-sad:[/QUOTE]

Miałam???? O kura biała opierzona Magdowa.... Czy ja się moge wycofać?

Posted

możesz... dobra, laski, pitu pitu, a tu trzeba bazarku pilnować [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00[/URL]

... w oczekiwaniu na Słit focie Swissowe :evil_lol:

... a i Saththa sie zrehabilituje...

• 2 months later...
Posted

Ha wygrała Pani niespowiewankę :loveu:
Ale kurde zapomniałam, że on już dzień wcześniej został wyrwany ze schronu, bo wryła mi się data nawiedzenia :shake: Ale jak nic rocznicowy telefon nam się należy :eviltong: