Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie znacie chłopa mego :shake: To jest typowy kre.. znaczy chłop. A o co ja miałem pytać? I tak sukces, że odebrał i powiedział o której będę w domu. Nie szkodzi, że mu się zapomniało, że mam wtedy basen :lol:

Dziś to ja mam prace, Pani zresztą też - do ludziów na pogaduchy się dzwoni popołudniami :eviltong:

A zapomniałam Wam powiedzieć, że jakiś czas temu dostałam eska od kobity, która się natchnęła na ogłoszenie Swissa :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak zachowanie, bo dostałam mmsy z życzeniami i tyle :lol: Zadzwonię po lanym, żeby im gitary nie zawracać. Kurde, ja naprawdę jestem pewna tego domu. I jestem spokojna przez to. I tak MA być ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie wiem jak zachowanie, bo dostałam mmsy z życzeniami i tyle :lol: Zadzwonię po lanym, żeby im gitary nie zawracać. Kurde, ja naprawdę jestem pewna tego domu. I jestem spokojna przez to. I tak MA być ;)

no pewnie, że tak ma być, tu nie chodzi o to, ze myślę, że dom jest zły tylko ciekawam jak Swiss się zachowuje - czy ma te swoje wyskoki czy odpuścił całkiem

Posted

Też jestem ciekawa, na pewno zaspokoję nasza ciekawość po lanym. A jakby sobie odpuścił wyskoki wcale bym się nie zdziwiła. Nowe otoczenie najłatwiej coś zmienić. U nas też się wyluzował, kolejny WYROZUMIAŁY dom kolejne zmiany :multi: Dlatego czasem zmiany wychodzą psom na lepsze :razz:

Posted

o jaaaaaa :mdleje: ... dlaczego mnie nikt nie chce zaadoptować... w takie warunki......

Betbet napisał(a):
zwariuję z wami, naprawde, przysiegam. i bedziecie słać mi Royal Canin dla otyłych psów do Kocborowa...

do Kocborowa z psami nie przyjmują... chyba ;)

zerduszko napisał(a):
Nie wiem jak zachowanie, bo dostałam mmsy z życzeniami i tyle :lol:

no weź, ale jakby było źle to by Ci życzen nie przysłali!

Posted

malawaszka napisał(a):
jak będziesz dzwonić to zapytaj czy Birmanka by nie chcieli jeszcze :)

Wisz, coś tam mi się o uszy obiło, że myśleli koło/po wakacjach o trzecim psie, ale pomijając, że to byłby trzeci starszy pies, to Swiss z innym samcem, jeszcze większym - średnio to widzę ;)

Posted

Noooo - zadzwoniłam :) Ach, jak ja kocham słuchać jak ktoś z takim uczuciem opowiada o moim byłym podopiecznym :) Az się zryczałm po telefonie, zresztą teraz tez mi się oczy pocą :lol: Stara a durna.

Swissek się już zadomowił, stróżuje, na plac obcego nie wpuści, przestał już też ujadać, jak Pani wychodzi do pracy (pewnie coś tam wyje, ale troszku). Łasuch, zjadłby konia z kopytami, trochę próbował podkradania, nawet koleżankę raz od miski odepchnął :evil_lol: Czekolada go budzi jak zwykle ze snów i zdarzyło mu się poczęstować :evil_lol: raz to nawet próbował od młodego Pana coś wymusić :diabloti: W Panią wpatrzony, jak ma potrzebę, to w nocy budzi Panią :multi: choć zdarzyło mu się sioo w domu, już powoli łapie, ze może wychodzić kiedy chce na podwórko. Łapki czesane jeszcze nie były, ale niebawem będzie umawiany do salonu :cool3: A najważniejsze, że kochają go jak diabli takim jaki jest i nikt go nie próbuje siłą układać. Pani też zauważyła, że uchyla się od ręki, też ma wrażenie, że był bity po głowie :angryy: Nie umiem tego przeżyć, rozumiem korektę obrożą, czy nawet klap w dupę, jak ktoś w to wierzy :roll: ale jak można po głowie, przecież można zrobić krzywdę :shake:

Noooooooooo :laola: